Ce bijuterii ţi se potrivesc în funcţie de semnul zodiacal

Îţi alegi bijuteriile în funcţie de ţinută? Ce ai spune dacă ai opta pentru unele care se potrivesc zodiei tale? Află care sunt bijuteriile considerate reprezentative pentru fiecare semn zodiacal!

image

O bijuterie atent selectată poate transforma rapid o ținută, indiferent că este vorba despre un colier îndrăzneț potrivit la o rochie sau despre o pereche simplă de cercei pentru a evidenția o bluză colorată. Dacă intenţionezi să-ţi înnoieşti colecția de accesorii, restrânge-ţi alegerile este cu ajutorul sfaturilor unor astrologi. Potrivit Bestlifeonline.com, acestea sunt cele mai potrivite bijuterii pentru fiecare zodie!

Berbec

Ești unul dintre cele mai ambițioşi nativi, deoarece semnul tău este guvernat de Marte, planeta acțiunii. Nimic nu te împiedică să-ți atingi obiectivele. Ai nevoie de bijuterii care să arate elegant, dar care să se potrivească firii tale active. Un ceas cu brăţară fitness sau pedometru te-ar ajuta să ţii evidența tuturor obiectivelor tale de fitness şi să faci trecerea de la serviciu la sala de sport.

Taur

Bijuteriile care îți sporesc energia sunt o necesitate. Taurul guvernează gâtul, ceafa, urechile, deci le poţi evidenţia subtil cu un colier delicat de cristal şi cercei asortaţi. Este recomandat acvamarinul care-l va face pe nativul Taur, sceptic din fire, să intre treptat în contact cu energia divină din interiorul său. Cum eşti un semn fix care îşi schimbă rareori gusturile, alege o bijuterie ca pe o investiție.

Gemeni

Îți place să te evidenţiezi, aşadar, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că preferi să porți piese vintage, îngrijite cu grijă şi mai puţin cele mai recente creaţii de bijuterii în tendințe. Alege o broșă vintage îndrăzneață. Aceste accesorii unice uşor de purtat şi o modalitate perfectă de a-ți exprima personalitatea.

Rac

Acest semn este guvernat de Lună, planeta care influenţează emoțiile și intuiția nativilor Rac. Ești conectat la propriile sentimente, precum și la cele ale altora. Ai tendința de a absorbi o mare parte din această energie exterioară, așa că nu există nicio bijuterie mai potrivită pentru tine decât un inel de dispoziţie care indică starea ta spirit.

Te-ar mai putea interesa: Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun ce parfum să porţi! Descoperă legătura esenţelor preferate cu semnul astrologic

Leu

Ai nevoie de o bijuterie care să se potrivească cu personalitatea ta extrovertită. Iubești complimentele și nimic nu atrage atenția mai mult decât un colier statement. Fii creativ în privinţa culorilor şi materialelor. Atrologii recomandă colierele care aduc un plus de strălucire care te aduc în centrul atenţie tuturor mai evenimentele importante.

Fecioară

Eşti un nativ foarte atent la detalii. Dacă eşti în căutarea unei bijuterii atemporale, nu-ţi va părea rău dacă optezi pentru un colier clasic cu perle. Fie că îl porți cu cercei asortați și o rochie neagră simplă, fie că îl pui la o ținută mai colorată, nu se va demoda niciodată.

Balanță

Eşti nativul unui semn guvernat de Venus, ceea ce înseamnă că încerci, pe cât posibil, să acorzi atenţie stilului personal. Orice bijuterie care scoate în evidență gustul tău sofisticat este o necesitate. Eşti unul dintre nativii romantici ai zodiacului, un iubitor al pieselor vintage, unicat. Alege un medalion de epocă în formă de inimă şi un lănţişor de aur delicat!

Scorpion

Un semn al extremelor, Scorpion are nativi caracterizaţi fie de mister, fie de afecţiune, ceea ce îi face dificil de citit. Ca nativ al acestei zodii, ocoleşti ceea ce este în tendinţe şi optezi pentru tot ce îţi exprimă individualitatea. Piercing-urile corporale, dar şi bijuteriile cu ametist, opal, rubin, piatra lunii sau agat te vor ajuta să te evidențiezi.

Săgetător

Cum eşti iubitor de distracție și aventuros, dar şi mereu în mișcare, bijuteriile potrivite îți vor permite să te mişti liber și nu te vor face să te simți blocat. Mărgelele pentru talie sunt accesoriul perfect pentru călătorii și se ascund cu ușurință sub haine atunci când este nevoie. Te-ar avantaja şi bijuteriile cu pietre precum topazul, granatul roşu, rubinul.

Vezi şi: Horoscopul bogaţilor. Nativii din zodiac cărora le surâde norocul financiar şi surprizele din clasament

Capricorn

Ai grijă să te îmbraci mereu pentru a impresiona, indiferent dacă participi la o cină elegantă sau mergi la muncă. Totuşi, nu ai timp pentru bijuterii. Eşi foarte conștient de statutul tău și preferi să ai câteva piese precum un colier cu lanț de aur sau o bijuterie sofisticată care nu se demodează. Poate fi purtat oriunde, cu aproape orice, prin urmare este accesoriul perfect pentru tine, cel mai muncitor semn al zodiacului.

Vărsător

Se spune adesea despre aceşti nativi că sunt rebelii zodiacului. Iubesc tot ce este neobișnuit și original. Ai tendința de a purta accesorii colorate care îți scot în evidență personalitatea sau spun o poveste din călătoriile tale. Vărsătorul guvernează gambele, picioarele și gleznele, deci poţi alege o brăţară pentru gleznă, eventual cu pietre de ametist pentru a completa aspectul și a spori impulsul tău pentru schimbare constantă.

Pești

Eşti schimbător şi treci fără probleme de la o tendință la alta. Creativ, visător, ai  intuiţie şi prevezi ceea ce se va întâmplat. Prin urmare, preferi accesoriile din materiale reciclate pentru a proteja planeta. Ţi se potrivesc şi bijuteriile cu acvamarin, ametist, jad, jasp roşu care te ajută să-ţi dezvolţi puterea interioară şi să-ţi faci vocea auzită.

FOTO: Shutterstock



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg