Cele mai ghinioniste zodii în această iarnă

1 72226 original jpg jpeg

Astrele anunţă mari schimbări în această iarnă pe harta astrală. Câţiva dintre nativii zodiacului se vor confrunta cu evenimente neplăcute, cărora le vor face faţă cu greu.

Cele mai ghinioniste zodii în această iarnă. Berbec

Stresul nu-ţi face deloc bine,aşa că încearcă să-l reduci în această perioadă. Chiar dacă ţi s-a promis o mărire de salariu,se pare că lucrurile nu se vor schimba şi vei avea în continuare acelaşi venit. Caută să vezi partea bună a lucrurilor în tot ceea ce faci şi nu lăsa grijile să te copleşească.  

Cele mai ghinioniste zodii în această iarnă. Gemeni

Fii atent la schimbările de la locul de muncă şi concentează-te pe ceea ce trebuie să faci,ca şefii să nu te aibă în vizorul lor. Cu banii vei sta foarte prost în acest interval,mai ales că nenumăratele cadouri pe care le vei cumpăra de Sărbătorite vor costa mai mult decât ţi-ai propus. Ai grijă şi de sănătatea ta în această iarnă,căci răcelile şi durerile de spate îţi dau târcoale.

Cele mai ghinioniste zodii în această iarnă. Fecioară

În această iarnă,trebuie să fii foarte flexibil şi să faci compromisuri,altfel lucrurile nu vor decurge deloc bine pentru tine. Este posibil ca în această perioadă persoana cu care-ţi împarţi destinul să pornească pe un nou drum,dar fără tine,şi să te trezeşti singur în mijlocul Sărbătorilor. Evită pâinea şi carnea roşie,pentru a te feri de o eventuală intoxicaţie alimentară.

Cele mai ghinioniste zodii în această iarnă. Scorpion

Concentrează-te pe familie şi mai fă pauze de la muncă. Va trebuie să faci faţă unor cheltuieli neprevăzute şi chiar o să trebuiască să te împrumuţi. Abia spre sfârşitul iernii,te vei redresa financiar. Certurile sunt la ordinea zilei în cuplu şi nici nativiisinguri nu au parte de mai mult noroc la aceast capitol.

Cele mai ghinioniste zodii în această iarnă. Vărsător

Fii foarte atent la aşa-numiţii prieteni care te înconjoară,pentru că este posibil ca unii dintre ei să-ţi pună beţe în roate la muncă. Deşi vei avea numeroase oportunităţi să cunoşti pe cineva,la final nu te vei alege cu nimic. Probleme în dragoste sunt şi pentru nativii care sunt în relaţii serioase. Neînţelegerile din ultima vreme se vor intensifica în această perioadă.Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg