Cele mai ghinioniste zodii în luna martie 2017

1 73826 original jpg jpeg

Prima lună a primăverii aduce necazuri pentru unele zodii din horoscop. Ghinioniştii se vor confrunta cu tot felul de situaţii, din care cu greu vor reuşi să iasă. Iată care sunt cele mai ghinioniste zodii în luna martie.

Taur

O să stai foarte rău la capitolul bani în această lună. Problemele financiare îţi vor afecta relaţiile cu cei din jur. Cheltuielile neprevăzute care vor apărea te vor face să împrumuţi bani de la apropiaţi. Nici cu sănătatea nu stai foarte bine. O durere de dinţi nu o să-ţi dea pace în luna martie.

Citeşte şi:În ce oraş din lume ar trebui să locuieşti,potrivit zodiacului

Gemeni

În dragoste,lucrurile sunt nesigure şi confuze. Doar timpul va reuşi să clarifice situaţia nativilor căsătoriţi sau implicaţi în relaţii serioase. Eclipsa de lună din luna martie îţi va afecta relaţiile cu familia,iar problemele de sănătate îţi vor da ceva de bătăi de cap.

Fecioară

Luna martie va fi pentru nativii Fecioară plină de evenimente neplăcute. Certurile vor fi la ordinea zilei,iar neînţelegerile cu persoana iubită se vor apala foarte greu. De pe 20 martie,nici la capitolul sănătate nu vei excela.

Citeşte şi:Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

Scorpion

Fii vigilent cu finanţele,pentru a avea bani şi pentru zile negre. Nativii căsătoriţi vor mai multă independenţă,dar nu vor găsi decât neînţelegeri cu partenerul de cuplu. Încearcă să te relaxezi mai mult,pentru că eşti foarte stresat. Consumă fructe şi legume proaspete,pentru a-ţi stimula metabolismul şi să fii mai energic.

Capricorn

Încearcă să iei decizii înainte de sfârşitul lunii martie. Altfel,vei fi nevoit să faci multe compromisuri. O să ai conflicte cu şefii la muncă,motiv pentru care te gândeşti serios să-ţi găseşti un alt serviciu. Nici în viaţa de familie lucrurile nu stau mai bine. Certurile cu cei dragi vor fi la ordinea zilei.

Vărsător

Eşti singur? Se pare că nici în luna martie nu vei avea succes în găsirea persoanei potrivite. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă,ascultă-ţi partenerul,pentru a nu se isca neînţelegeri între voi. Continuă să faci sport şi fă schimbări în dietă,pentru a nu avea probleme cu greutatea.

Credit foto:www.horoscopes.lovetoknow.comRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg