Combinaţiile de zodii care nu se potrivesc în dragoste, indiferent de câte compromisuri se fac

1 shutterstock 1345159259 jpg jpeg

Visezi să întâlneşti partenerul potrivit, lângă care să rămâi mai mult de câteva luni? Ce criterii de selecţie ai folosit până acum? Indiferent care au fost acestea, nu strică să iei în considerare şi acest clasament cu zodiile care nu fac casă bună.

Este cel mai puţin interesant, dacă nu chiar amuzant să verifici compatibilitatea zodiacală atunci când intri într-o nouă relaţie. Afli în ce zodie este viitorul partener şi intri pe site-uri de astrologie, cu scopul de a afla cel mai mare procentaj de compatibilitate. Dar lucrurile nu stau mereu aşa. Chiar dacă nu crezi în astrologie, uneori, când rezultatul este într-atât de redus, că este imposibil să nu începi să îţi pui unele întrebări legate de viitorul relaţiei. Iată ce este bine să ştii dinainte să începi căutările, ca să ştii, de fapt, de cine să stai departe.

Berbec

Dacă eşti Berbec, trebuie să ştii că nu eşti deloc potrivită pentru bărbaţii în zodia Taur. Acestora le place să spună adesea „ţi-am spus eu!‟, iar tu urăşti asta!

Compatibilitate maximă ai cu Balanţa.

Taur

Eşti în zodia Taur? Atunci află că în fruntea listei cu zodii incompatibile în dragoste cu Taur este Săgetătorul. Un Săgetător are un fel de a fi mult prea sălbatic pentru tine. Îl poţi admira, dar nu te apropia de el.

Compatibilitate maximă ai cu Scorpionul

Gemeni

Femeia născută în Gemeni nu e compatibilă cu bărbatul din zodia Capricorn şi nici invers nu este în regulă. Explicaţia? Bărbatul Capricorn, pur şi simplu, nu este destul de amuzant pentru femeia a cărei existenţă este guvernată de zodia Gemeni. Şi asta pentru că lui îi place să muncească prea mult şi se distrează prea puţin.

Compatibilitate maximă ai cu Săgetător

Rac

Dacă eşti Rac, nu te asocia cu cineva din Vărsător! Aceştia cheltuiesc sume mari de bani pe nimicuri, le place să schimbe întotdeauna câte ceva şi s-ar putea ca un astfel de partener să te facă să dezvolţi animozităţi la adresa lui.

Compatibilitate maximă ai cu Taur.

Leu

Combinaţia Leu – Scorpion intră la categoria de zodii incompatibile în dragoste. Scorpionul trăieşte intens şi este aproape la fel de încăpăţânat ca Leul. Aşa că dacă eşti în această zodie, evită Scorpionul, pentru că tu ai nevoie de cineva care să te lase să câştigi.

Compatibilitate maximă ai cu Săgetător

Fecioară

Dacă eşti în zodia Fecioară, trebuie să ştii că nu este o idee bună să intri într-o relaţie cu un Săgetător! Niciunul dintre voi nu vrea să se complice. Săgetătorul pare tot timpul lipsit de griji şi asta o să ţi se pară, în cea mai mare parte a timpului, o dovadă de inconştienţă şi superficialitate.

Compatibilitate maximă ai cu Scorpion.

Balanţa

Dacă eşti în zodia Balanţei, să ştii că printre zodiile care au compatibilitate redusă în plan amoros să numără Balanţa cu Fecioara. Combinaţia aceasta nu are un viitor, pentru că un bărbat în zodia Fecioară reprezintă o confruntare mult prea mare pentru tine. Amândoi sunteţi intoleranţi şi vă arătaţi cu degetul unul altuia defectele.

Compatibilitate maximă ai cu Balanţa.

Scorpion

Eşti Scorpion? Tot ce trebuie să faci este să eviţi persoanele de sex opus din zodia Berbec, pentru că n-o să meargă! Berbecii ţi se par extenuanţi. Pe de altă parte, poţi face afaceri bune cu un astfel de partener. De fapt, mai bine partener de afaceri decât de cuplu!

Compatibilitate maximă ai cu Peşti

Săgetător

Fără îndoială, dacă eşti născută în zodia Săgetător, nu intra în relaţie cu un bărbat în zodia Taur! Tu ai nevoie de schimbări şi de o dinamică mai mare decât poate să îţi ofere un Taur.

Compatibilitate maximă ai cu Vărsător.

Capricorn

Capricornii nu sunt compatibili cu Gemenii şi punct. Nu te gândi că îi poţi schimba, pentru că nu vei putea. E scris în stele.

Compatibilitate maximă ai cu Fecioară.

Vărsător

Dacă eşti Vărsător, nu intra într-o relaţie cu un Rac. Aceştia au nevoie să te implici mai mult decât poţi într-o relaţie. Şi problema nu e la ei, atenţie!, ci la tine, la cât poţi tu să oferi.

Compatibilitate maximă ai cu Săgetător.

Peşti

Cea mai neinspirată combinaţie pe care poţi să o faci pe plan emoţional este să te cuplezi cu cineva din zodia Fecioară. Nativii din această zodie vor ca lucrurile să fie curate, îngrijite şi la locul lor. În plus, aceştia sunt perfecţionişti, iar pentru tine lucrurile stau complet diferit.

Compatibilitate maximă ai cu Scorpion.

@shutterstockRecente

Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg