Culorile norocoase în 2018 pentru fiecare zodie

1 78888 original jpg jpeg

Potrivit astrologilor, în anul 2018, fiecare zodie ca avea o culoare norocoasă, iar multe dintre ele sunt asociate cu fericirea şi succesul pe care-l vor avea pe parcursul celor 12 luni.

Iată care este culoarea norocoasă a fiecărei zodii în acest an:

Berbec

Berbec este guvernat de planeta Marte. Iar culoarea acest nativ, pentru 2018, este galben (toate nuanţele). De asemenea, cele care vă mai poartă noroc sunt alb, verde lămâie şi verde smarald - atrag norocul de partea voastră.

Taur

2018 este considerat pentru Taur anul muncii şi al progresului. Culoarea norocoasă este portocaliu – necesară pentru atragerea norocului în viaţa ta. În plus, verde şi roşu vor aduce norocul de care ai nevoie.

Gemeni

Zodia Gemeni este guvernată de planeta Mercur. În anul 2018, culori precum alb şi gri deschis sunt considerate norocoase pentru ei. În plus, include în ţinută ta, în fiecare miercuri, ceva verde.

Rac

Acest semn zodiacal este influenţat de Lună, iar culorile considerate norocoase în 2018 pentru nativii Rac sunt turcoaz şi roşu închis. Pe lângă acestea, albul şi portocaliul  îi ajută să atragă norocul de partea lor. Pe de altă parte, anul acesta va fi mult mai bun din punct de vedere financiar.

Leu

Nativii Leu sunt foarte ocupaţi şi în anul 2018, dar eforturile lor vor fi răsplătite. Culorile norocoase pentru Leu sunt auriu, portocaliu, roşu şi alb.

Fecioară

Acest semn zodiacal este profund influenţat de Mercur. Culori ca verde turcoaz şi albastru marin sunt considerate norocoase pentru nativii Fecioară. Dacă vrei să ai şi mai mult noroc, îmbracă miercurea ceva verde.

Balanţă

Cunoscuţi pentru stilul lor, graţia şi misterul, nativii Balanţă sunt guvernaţi de planeta Venus şi culori precum alb, verde şi albastru sunt considerate foarte norocoase. Pe de altă parte, poţi include în ţinuta de vineri nuanţe de crem.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion există numai negru şi alb. Ei trebuie să fie atenţi în timpul retrogradării lui Marte şi, prin urmare, nu se recomandă experimentarea cu noi culori. Dar, pe de altă parte, pot opta pentru albastru sau roşu.

Săgetător

Acest semn zodical este condus de Jupiter. În 2018, culorile de pământ cum sunt verde kaki, portocaliu şi roşu le-ar putea aduce mult noroc. Pentru bani şi sănătate, ei pot purta galben în fiecare marţi.

Capricorn

Condus de planeta Saturn, în 2018, pentru Capricorn factorul de noroc bun poate fi evidenţiat cu nuanţe ca albastru şi verde. În afară de cele două culori, ei îşi pot atrage norocul prin purtarea de negru în timpul zilelor de sâmbătă.

Vărsător

Cu binecuvântările celor mai multe planete, acest semn zodiacal se va bucura financiar în 2018. Culorile norocoase pentru nativii Vărsător sunt roşu, verde şi albastru. Purtarea de violet în timpul zilelor de sâmbătă poate fi benefică pentru ei.

Peşti

Nativii care lucrează vor ”creşte” puternic în 2018. Culorile norocoase pentru acest semn zodiacal sunt verde, violet, violet, liliac şi mov. Iar purtarea de galben pal în fiecare joi va atrage norocul de partea lor.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg