Cum afectează Venus retrograd fiecare zodie

1 73598 original jpg jpeg

Ţi se întâmplă uneori ca lucrurile să-ţi meargă pe dos? Este posibil să fie din cauză că Venus intră în retrogradare, situaţie care va ţine până la 15 aprilie. Din moment ce Venus este planeta care guvernează iubirea, retrogradarea acesteia îşi pune amprenta asupra viaţii tale amoroase.

 Berbec 

Emoţiile excesive vor avea un mare impact asupra relaţiilor personale. Este posibil ca unele persoane din trecut să-şi facă iar loc în viaţa ta şi să trebuiască să te ocupi de unele obligaţiuni vechi. Acum este momentul potrivit să reiei legătura cu familia ta. Orice ai face,apucă-te de treabă după ce ai analizat totul foarte bine.

  Taur  

Nu amesteca problemele de la serviciu cu cele de acasă. Dacă relaţia în care eşti implicat nu mai funcţionează,este timpul să iei o decizie cu privire la viitorul ei. Saturn se află în Casa a 7-a iubirii şi a căsătoriei,ceea ce va tensiona şi mai mult situaţia. De asemenea,din cauza altor planete de tranzit,schimbările în dragoste vor fi rapide şi năucitoare.

Citeşte şi:Horoscopul primăverii 2017

  Gemeni  

O discuţie bună sau un turnir verbal este un preludiu bun pentru romantism. Trebuie să înveţi să faci o diferenţă între a vorbi despre dragoste şi între a iubi. Pentru a evita problemele din cuplu,ar trebui să dai mai mult spaţiu şi libertatea partenerului tău.

  Rac  

Să-ţi ţii în frâu emoţiile va fi cea mai mare provocare pentru tine în această perioadă. Dacă eşti implicat într-o relaţie,evită certurile,căci nu vor duce la nimic. În cazul în care încă îţi cauţi sufletul-pereche,sunt şanse foarte mici ca asta să se întâmple acum.

Leu

Ai grijă ca în această periaodă să nu-ţi fie atrasă atenţia şi evită tentaţiile de orice fel. Oferă-ţi timp pentru a-ţi evalua angajamentele,responsabilităţile etc. Orice decizie pripită poate avea efect negativ. Ai grijă de tine!

Fecioară

Este posibil să-ţi găseşti dragostea,fie printre colegi mai vechi,fie printre cercurile de prieteni. Totodată,vei lega noi prietenii. Optimizează-ţi timpul petrecut cu cei dragi şi fă în aşa fel încât cariera să nu te mai ţină ocupat în cea mai mare parte a timpului.

Balanţă

Este posibil să te înstrăinezi de cei apropiaţi şi să simţi că nu eşti înţeles sau că nu găseşti sprijin la cei din jur. Faţă de persoana iubită trebuie să manifeşti înţelegere,pentru ca discuţiile în contradictoriu să nu vă ruineze realaţia. Ai nevoie de o putere mai mare de toleranţă şi perseverenţă.

Scorpion

Gelozia ta intensă poate ruina viitorul relaţiei voastre. Lipsa de comunicare şi neînţelegerile îţi pot da impresia că eşti ignorat. Începând cu luna aprilie,timpul este favorabil pentru dragoste.

Citeşte şi:Horoscopul banilor în luna martie 2017

Săgetător

Nu lăsa relaţiile eşuate în dragostesă-şi pună amprenta asupra viitoarelor tale legături,pe care ai mari şanse să le legi în curând. La sfârşitul lunii,te vei simţi mai bine ca niciodată,mai ales dacă ai o relaţie stabilă. După această perioadă,vei asista la o serie de evenimente favorabile.

Capricorn

Entuziasmul şi magnetismul tău personal vor fi la cote minime în această perioadă. Din aprilie,dragostea va fi rodnică. Autocontrolul şi gândirea raţională te vor ajuta să stai departe de potenţialele situaţii conflictuale.

Vărsător

Acesta este momentul potrivit pentru a-ţi arăta dragostea şi grija pentru cei apropiaţi. Cel mai probabil,cu ajutorul unui prieten,dragostea se va stabiliza. Din aprilie,vei petrece un timp plăcut cu partenerul tău. În cazul în care te-ai implicat recent într-o relaţie,comunică-ţi cât mai des sentimentele.

Peşti

În această perioadă,vei putea să-ţi exprimi sentimentele şi dorinţele mai uşor. Nativii care sunt confuzi cu privire la alegerea partenerului ideal ar fi bine să ia decizia corectă acum. Planetele sunt favorabile pentru stabilirea unei eventuale relaţii.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg