Horoscop bilunar. Descoperă ce ți-au pregătit astrele în perioada 17 februarie-2 martie

Astrologul Click! Lorina a oferit previziuni astrologice în exclusivitate pentru „Click! Pentru femei‟.

image

Te invităm să descoperi ce ți-au pregătit astrele pentru următoarele două săptămâni, perioadă în care, dacă nu știai, își aniversează ziua de naștere vedete importante precum Constantin Cotimanis, 68 de ani (18 februarie), Cindy Crawford, 57 de ani (20 februarie), Drew Barrymore, 48 de ani (22 februarie) și Dan Negru, 52 de ani (23 februarie).

Vezi ce te așteaptă în următoarele săptămâni, în funcție de zodia în care te-ai născut!

Horoscop bilunar Berbec

Financiar, lucrurile nu vor avea o continuitate de câștig și veți apela la tot felul de strategii ca să vă descurcați. Atenție la perioada de după 20 februarie, când există riscul ca la un management precar financiar să vă treziți cu pierderi! Eventual, ascultați opiniile altora mai avizați ca voi. Cele care sunt în căutarea unui loc de muncă, își pot depune CV-urile în 24-27 februarie, perioada favorizând și discursurile publice ori promovarea examenelor.

Citește și Cele mai ascunse secrete ale zodiilor. De ce se tem cel mai mult nativii

Horoscop bilunar Taur

Calmul se poate instala încă din primele zile ale perioadei, când situațiile devin ceva mai favorabile sau voi veți deveni mai echilibrate și veți privi altfel provocările la care sunteți supuse. Financiar, nu sunt excluse problemele, ba chiar unele pot rămâne fără job. Aveți grijă deci cum și pe ce cheltuiți și nu vă aruncați în mari achiziții! Căutați să vă descurcați cu ce aveți, să nu împrumutați prietenii și să nu vă împrumutați nici voi la ei.

Horoscop bilunar Gemeni

Principala sursă de venit va fi din job sau afacerile voastre și poate ceva din câștigurile partenerilor sau părinților. Puteți avea bani dacă vă înfrânați dorințele impulsive de a cheltui. Acelea dintre voi care se mișcă într-un mediu comercial ori științific, își vor îmbunătăți situația financiară cu precădere începând cu 27 februarie. De asemenea, sunt posibile călătorii de afaceri și negocieri frecvente. Zona afectivă a vieții nu va fi prioritară.

Horoscop bilunar Rac

Dacă aveți proiecte importante în desfășurare, va trebui să depuneți mai multe eforturi pentru a vă implementa planurile sau chiar să amânați totul pentru un moment mai favorabil. Financiar, vă recomand prudență pe 17, 18, 19 februarie, pentru că abia după aceea se deschid oportunitățile ca acțiunile pe care le veți întreprinde să dea roade. Referitor la sănătate, energiile pot conduce la reactivarea unor afecțiuni vechi sau o stare de rău pe fondul unei oboseli cronice.

Horosop bilunar Leu

Relațiile cu cei dragi și cu rudele pot escalada din cauza promisiunilor neîndeplinite sau din motive financiare. Astfel de evenimente pot avea un impact negativ asupra fundalului psiho-emoțional, oferind experiențe neplăcute și provocând dezechilibru intern. Referitor la sănătate, uzura și stresul își vor spune cuvântul, așa că nu e indicată suprasolicitarea. Iar dacă-n mediul vostru sunt persoane toxice, păstrați distanța față de ele!

Horoscop bilunar Fecioară

Medical, nu-s excluse ceva probleme a căror rezolvare o veți găsi vizitând dentistul sau reumatologul. În plus, întreaga perioadă este favorabilă debarasării de obiceiurile toxice. Nu vă recomand călătoriile pentru că, ori nu vor aduce rezultatele scontate, ori chiar veți întâmpina necazuri la drum. La fel, nu-s indicate implicările-n procese juridice, deoarece ele îi vor favoriza pe ceilalți, iar voi riscați să abordați tema în mod greșit.

Horoscop bilunar Balanță

Cele care doresc să se implice într-o achiziție de anvergură, în special dacă-i legată de zona imobiliară, le sugerez opinia specialiștilor. De altfel, financiar, trebuie să vă bazați doar pe munca voastră și pe buna gestionare a cheltuielilor. Cumpărăturile care nu sunt necesitare vor însemna mare risipă. Chiar și așa, veți primi destul sprijin astral și energie, putând să vă axați pe concentrarea și rezolvarea problemelor profesionale.

Vezi și Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie

Horoscop bilunar Scorpion

Medical, infecțiile și răcelile vă pot cuprinde, situație în care nu veți mai da randament acolo unde aveți treburi de făcut. Problemele cu somnul nu sunt excluse nici ele și este posibil să deveniți foarte nervoase ori îngrijorate de ceva. Devine necesar să țineți emoțiile sub control. Ca ultimă soluție dacă vă veți simți epuizate, nu excludeți vizita la un psihoterapeut. Ideea e să evitați gândurile triste prin orice mijloace. Financiar, există riscul de pierderi sau cheltuieli neplanificate.

Horoscop bilunar Săgetător

Poate că influența astrelor se mai înmoaie față de săptămânile trecute, dar parcă totul vă obosește în continuare, iar responsabilitățile de om matur vă apasă greu pe umeri. Vă recomand să tratați fără superficialitate relațiile, deoarece energia ar trebui cheltuită pentru consolidarea contactelor! Conflictele sunt posibile doar dacă aruncați cu vorbe și jigniți sau dacă vă implicați în chestiuni care nu vă privesc.

Horoscop bilunar Capricorn

Urmează un timp favorabil, când puteți pleca la drum, la întâlniri, fie de plăcere, fie de afaceri. Oricare dintre ele sunt constructive și cu informații de valoare. Grijă totuși la relațiile cu rudele și cu cei dragi! Acestea pot fi complicate din cauza izolării sau poate a unor neînțelegeri de transmitere a informațiilor. Medical, veți fi vulnerabile pe stomac, ficat și pancreas. Atenție deci la alimentație și evitați alimentele care conțin grăsimi rele!

Horoscop bilunar Vărsător

Există mult dinamism, dar s-ar putea să vă direcționați haotic, în toate părțile și de la o extremă la alta. Mai multă organizare și mai multă atenție ar fi indicate. Financiar, sunteți urmărite de ideea de a vă extinde veniturile și afacerile pentru că aveți cheltuieli zdravene de făcut. Vi se scurg banii printre degete și faceți multă risipă. Vă sfătuiesc să-i gestionați mai înțelept și nu pe fantezii! În plus, există riscul de a face calcule greșite. Nu-s excluse confruntările cu realitatea și va trebui să le răspundeți nu doar în mod matur, ci și cu strategii consistente.

Horoscop bilunar Pești

Puteți avea vise premonitorii și sclipiri revelatoare. Comunicarea cu prietenii sau chiar cu publicul larg, precum și ajutorul gratuit cui nu merită trebuie restricționate, iar pe rețelele de socializare nu răspundeți decât apropiaților. Afectiv, trebuie să vă puneți în prim-plan și poate chiar să vă răspundeți ce anume vă nemulțumește la voi și la alții, ce anume lipsește pentru a vă simți în armonie? Tot la relații e nevoie și de curățenie, de data asta printre prieteni.

@shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg