Horoscop general 2023. Racul se simte ca în țara minunilor, iar pentru Balanță se anunță o perioadă explozivă

Două tranzite majore ne vor colora viaţa în acest an şi semnalează o schimbare colectivă a valorilor. În martie, Saturn, planeta provocărilor, se mută din semnul fix de aer Vărsător în semnul de apă Pești, unde va rămâne în următorii doi ani și jumătate.

image

Apoi, în primele cinci luni ale anului 2023, Jupiter, planeta expansiunii, va trece din Pești în Berbec. Odată cu începerea noului an, ne vom simţi eliberaţi de încrederea în fantezie și ne vom concentra pe acțiuni îndrăznețe.

În anul acesta, Pluto, planeta transformării și a renașterii, trece din Capricorn în Vărsător. Primul său tranzit va fi din 23 martie până în 11 iunie 2023, apoi va retrograda în Capricorn. Tranzitul de trei luni în Vărsător va duce la schimbări globale și, posibil, la revoluții legate de tehnologie și drepturile omului între lunile mai și iunie. Pluto ne arată unde trebuie să evoluăm, dacă ne simțim pregătiți, de aceea, umanitatea va fi forţată să evolueze şi să scape de mentalitățile învechite.

Alături de Jupiter în Berbec, ne aminteşte că putem demonta orice sistem, mai ales pe cele din interiorul nostru.

Horoscopul anului 2023 Berbec

Sezonul eclipselor lovește din nou în mai 2023, iar eclipsa de Lună în Scorpion din 5 mai activează relaţia de cuplu. Este posibil să simți mai multă presiune financiară în această perioadă. Încearcă să nu iei decizii impulsive în luna mai, mai ales că Mercur va fi retrograd în prima jumătate a lunii. Odată ce Jupiter iese din zodia ta și intră în Taur pe 16 mai, te vei concentra pe problemele legate de bani. Simplifică-ţi stilul de viață și asumă-ți mai puține responsabilități. Eşti un magnet pentru orice îți dorești, fie că este un parteneriat mai bun, un cerc de prieteni mai demn de încredere, jobul la care ai visat. Eşti deja foarte aproape de îndeplinirea aspirațiilor tale.

Horoscopul anului 2023 Taur

Vei avea un an bun. Uranus rămâne în semnul tău zodiacal până în 2026 şi te simți mult mai familiarizată cu propriile tale vulnerabilităţi, puncte forte, nesiguranțe și talente. Această autocunoaștere aduce mai multă încredere în tine anul acesta. Jupiter, planeta expansiunii, intră în Taur pe 16 mai și rămâne până pe 25 mai 2024. Fii mai atentă la ceea ce-ţi propui în timpul Lunii Noi din 19 mai, pentru că următoarele șase luni vor fi transformatoare. În a doua parte a anului, te concentrezi pe activități fizice ca formă de autovindecare. Călătoria ta de vindecare este o aventură spirituală.

Citește și 2023, Anul Iepurelui de Apă, considerat vigilent și ingenios, are surprize pentru toți!

Horoscopul anului 2023 Gemeni

Începutul anului 2023 îți poate da sentimentul de déjà vu, deoarece planeta care îţi guvernează zodia, Mercur, va fi retrograd în Capricorn până pe 18 ianuarie. S-ar putea să ai niște treburi neterminate de care trebuie să ai grijă și multe au de-a face cu relația cu tine însuți. Venus intră în semnul tău pe 11 aprilie, iar eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie activează sectorul prieteniei. Prezența lui Jupiter în Berbec până în luna mai te va ajuta să te conectezi mai uşor cu oamenii noi. La mijlocul anului, îţi vei reevalua prioritățile. Când Venus se va deplasa retrograd în Leu, pe 22 iulie, casa comunicării va fi activată, dar rişti să iei prea personal ceea ce fac sau spun ceilalţi. Eclipsa de Lună din 28 octombrie activează vindecarea.

Horoscopul anului 2023 Rac

Pentru tine, anul 2023 va fi ca un fel de țara minunilor. Pluto, planeta transformării, intră în Vărsător din martie până în iunie, activându-ţi profunzimea. Intrarea lui Saturn în Pești pe 7 martie te va face să nu mai gândești rațional. Uneori, te vei simți de-a dreptul leneș anul acesta și asta este de fapt un lucru bun. Vei învăța adevăratul sens al relaxării. Sezoanele eclipselor vor lovi în aprilie și octombrie. Fiind nativ al unei zodii guvernate de Lună, resimţi foarte puternic metamorfoza eclipselor, de aceea trebuie să te îngrijeşti mai mult în ultimele zece zile din aprilie și primele două săptămâni din mai, apoi din nou pentru cea mai mare parte a lunii octombrie.

Horoscopul anului 2023 Leu

O mare parte din viața ta va trece printr-un proces de schimbare în acest an, mai ales când Venus retrogradează în semnul tău din 22 iulie până pe 3 septembrie. Vei fi pe deplin cufundat în emoțiile tale cele mai profunde și le vei exprima părților implicate. Trecerea lui Saturn în Pești te va încuraja să te conectezi mai uşor cu cei dragi. Ai grijă să nu iei viața sau iubirea prea în serios. Jupiter în Berbec te va face să-ţi valorifici pasiunile şi să-ţi asumi riscuri mai mari, să călătoreşti mai mult sau să începi un nou curs. Este probabil să-ţi petreci al doilea trimestru al anului călătorind sau absorbind noi forme de cunoaștere. Retrogradarea lui Venus presupune să te definești mai mult decât prin frumusețea sau realizările exterioare.

Horoscopul anului 2023 Fecioară

La începutul anului, planeta care îţi guvernează zodia, Mercur, este retrogradă în semnul de pământ Capricorn. S-ar putea să reevaluezi deciziile pe care le-ai luat la sfârșitul anului trecut. Este în regulă să te tot răzgândești. Abia în februarie, vei simți că începe anul. Ai lucrat la traumele tale ascunse în ultimele luni. Din 7 martie, Luna Plină îţi poate aduce o promovare sau o schimbare în cuplu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie vine cu nişte conexiuni mai profunde, mai pasionale. Până la Luna Plină din 29 septembrie, vei fi mult mai aproape de a-ți împlini visurile.

Horoscopul anului 2023 Balanţă

 Lecțiile-cheie pe care le vei învăța în primul trimestru al anului sunt legate de atașamentul emoțional, transparența în dragoste, adâncirea independenței prin încredere în sine și clarificarea valorilor tale ca prieten și partener. Nu vor fi multe planete în zodia ta în prima jumătate a anului, de aceea vei prefera să fii mai rezervată. Îți păstrezi energia pentru sezonul eclipselor, iar aceasta este o mișcare inteligentă, deoarece o eclipsă de soare în zodia ta are loc pe 14 octombrie. Pregătește-te să primești atenție și aprecieri spre final de an. Ultimul trimestru va fi exploziv şi toți ochii vor fi ațintiți asupra ta.

Vezi și Zodiile care atrag prieteni noi ca un magnet. Ei sunt cei mai populari nativi!

Horoscopul anului 2023 Scorpion

În anul 2022, ai mers în interiorul tău pentru a căuta adevărul, iar în acest an exteriorizezi înțelepciunea și culegi recompensele pentru curajul tău. Pe 5 mai, eclipsa de Lună Plină în Scorpion va fi precepută de tine ca un ritual de trecere.

Eclipsa va schimba jocul pentru tine, deoarece te va face să-ți dai seama de valoarea ta, să părăsești parteneriatele nesănătoase, să elimini obiceiurile toxice și să lași latura ta creativă să apară sau să preia conducerea. Prezența lui Jupiter în Berbec în primele cinci luni ale anului îţi va adânci tendința imaginativă, deoarece îţi va activa casa bunăstare și sănătate. Indiferent ce se va întâmpla, este anul în care vei fi împlinită pentru că n-ai renunțat să-ți protejezi pacea interioară.

Horoscopul anului 2023 Săgetător

Jupiter, planeta care îţi guvernează zodia, se află în Berbec, apoi în Taur în acest an, ceea ce înseamnă că viața ta va fi un amestec de spontaneitate și organizare. Odată ce Mercur se va muta în Capricorn, pe 18 ianuarie, casa banilor va fi activată şi nu-ţi vei mai face griji pentru finanţe. Pe 3 iunie, când Luna Plină se află în zodia ta, vei avea o dispoziţie bună, ca de sărbătoare. Este posibil să ai parte de o promovare la locul de muncă sau o trezire în relația ta. Până pe 10 noiembrie, când Mercur va intra în Săgetător, vei intelege de ce a trebuit să frânezi până atunci şi să accelerezi apoi ritmul. Spre finalul anului, vei simți că toate visele tale s-au împlinit.

Horoscopul anului 2023 Capricorn

Este un an dedicat dezvoltării spirituale și creșterii financiare. O mare parte din sezonul Capricornului este influențată de retrogradarea lui Mercur în zodia ta, așa că nu este nevoie să te grăbești pe măsură ce începe anul, ci să devii un observator al propriilor reacții. Saturn, planeta care îţi guvrenează zodia, iese din Vărsător pe 7 martie și intră în Pești, unde rămâne până în 2025. Energia Peștilor se armonizează cu a ta şi va aduce schimbări binevenite. Vei avea multă dragoste de oferit și vei fii dispusă să primești iubire. Nu e nimic în neregulă! Te vindeci.

Între 1 mai şi 10 octombrie, va fi nevoie să-ţi cultivi spiritul detașării emoționale şi să-ţi evaluezi priorităților profesionale.

Horoscopul anului 2023 Vărsător

Înainte ca Saturn să treacă în semnul Pești pe 7 martie, va poposi în zodia ta, împreună cu Soarele și Mercur. S-ar putea să simți că treci printr-o renaștere. Jupiter, planeta abundenței, petrece o parte a anului în Berbec și cealaltă parte în Taur. Această dinamică foc-pământ te va face să reflectezi asupra tiparelor tale de comunicare, familiei și trecutului tău. Îţi vei exprima cu încredere nevoile personale şi nu-i vei mai pune pe primul loc pe ceilalţi. Rezervă­-ţi timp pentru tine în prima jumătate a anului. Între 22 iulie şi 3 septembrie, Venus retrograd îţi va afecta casa parteneriatului şi a căsătoriei, mai ales dacă te simţi neglijată în cuplu.

Spre final de an, te simţi pregătită pentru un nou început.

Horoscopul anului 2023 Peşti

Vei avea un an de bun augur și provocator. Te vei simți când norocoasă, când încercată de necazuri. Venus va fi sub semnul tău până pe 20 februarie, ceea ce te va face să-ţi doreşti o schimbare de aspect și să profiţi de energia de care te bucuri. Anul acesta vei învăţa să stabilești limite. Din 20 aprilie, îți va fi activată casa stimei de sine și a securității. Vei avea mai multă încredere în tine şi te vei exprima mai uşor. Apoi, din mai, te concentrezi pe comunicare. Renunţă la gândurile legate de trecut! Va fi mai uşor în timpul lui Saturn retrograd care trece prin semnul tău din 17 iunie până pe 4 noiembrie. La finalul anului, te vei simți ca un super-erou care îşi vindecă rapid rănile şi face toate visele să devină realitate.

@Shutterstock



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg