Horoscop bilunar. Fapte, nu vorbe, în sezonul Fecioarei, și Mercur retrograd în Balanță!

După o vară fierbinte, cu multă energie influențată de sezonul Leului, Venus în Leu, chiar și de căsătoria cuplului emblematic guvernat de semnul zodiacal Leu Jennifer Lopez și Ben Affleck, este timpul să coborâm cu picioarele pe pământ și să ne întoarcem la energia „lucrului bine făcut‟. Sezonul Fecioarei a debutat în forță și a adus energia organizatoare și de studiu înapoi în vieților noastre.

image

Este timpul să ne organizăm și să  fim mai practici în ceea ce privește obiectivele noastre. Începând cu 5 septembrie, când Venus – planeta iubirii și a prieteniei – traversează semnul Fecioară, este posibil să scadă nivelul de romantism, însă crește nivelul de încredere și fiabilitate în relațiile noastre. Dintre cele cinci limbaje de iubire, dacă Fecioara ar trebui să aleagă un astfel de limbaj, probabil că ar opta pentru „servicii‟. Așa că dacă vrei să-i arați partenerei că o iubești, du și ia copiii de la școală, ajută-i la teme și degreveaz-o de aceste treburi măcar în prima săptămână de școală. Iar dacă vrei să-ți surprinzi partenerul în sezonul Fecioarei, prepară-i o masă delicioasă, cu feluri de mâncare diverse, ca în concediu. Cu alte cuvinte, nu afecțiunea va însemna declararea dragostei în prima jumătate de septembrie, ci serviciile. Mai mult fapte și mai puțin vorbe.

În plus, planeta Mercur își începe mișcarea retrogradă începând cu a doua decadă a lunii. Relațiile noastre vor resimți turbulențe începând cu 10 septembrie, pentru că Mercur retrogradează în semnul Balanță – zodia care evită conflictele și caută armonie are un mod de a zâmbi și în fața problemelor și a le ignora, însă asta ar putea duce la mult mai multe neînțelegeri! Evită să minți prin omisiune, pentru că asta se poate întâmplă când e Mercur retrograd în semnul Balanței. Mai mult, pe 10 septembrie, când are loc Luna plină în semnul Pești, ne putem aștepta, din nou, la un tsunami dezlănțuit de emoții.

Citește și Ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie

Horoscop bilunar Berbec

Casa și familia vor fi cetatea voastră, iar relația cu unul dintre părinți, preocuparea principală. Vechi legături pot reînvia, succesul în anumite domenii se poate întoarce, iar acolo va veni și recunoașterea. Prietenii străini vă vor influența puternic viziunea asupra lumii, încercând să distrugă principiile morale și etice, să schimbe religia și chiar să incite la acțiuni de emigrare, spionaj sau agresivitate. Recomand să vă abtineți de la orice devotament fanatic.

Horoscop bilunar Taur

În perioada imediat următoare, planurile voastre se vor referi, în primul rând, la aspectele financiare și materiale. Banii pot fi necesari pentru călătorii, pentru divertisment, pentru tot felul de cursuri necesare sau cursuri de facultate și masterat, fie ale voastre, fie ale copiilor voștri. Pentru asta, este posibilă o căutare activă a surselor suplimentare de venit. Veți fi sigur preocupate de gânduri și strategii financiare, însă nu veți fi ocolite de noroc!

Horoscop bilunar Gemeni

Se pare că tot ceea ce vi se va întâmpla în aceată perioadă va lăsa o amprentă serioasă asupra vieții viitoare. Veți simți aripi deasupra voastră, ceea ce vă va da încredere și vă va ajuta să vă arătați cele mai bune trăsături de caracter. Comunicarea va crește, noile cunoștințe vor fi favorabile, precum și ajutorul rudelor apropiate, și așa, toate vor contribui la dezvoltarea carierei voastre. Planurile pot fi legate și de găsirea locului în viață.

Vezi și Taurii iubesc prăjiturile sofisticate, Racii merg pe dulciuri tradiţionale. Desertul care te reprezintă în funcţie de zodie

Horoscop bilunar Rac

Luați inițiativă, pentru că apoi totul se va decide de la sine! Vine un moment bun pentru dragoste, creativitate, afaceri personale și lucrul cu copiii. Veți avea multă treabă, vor fi multe excursii și întâlniri, mai ales cu oameni din anturajul vostru apropiat: frați, surori, vecini, printre care vă veți bucura de o autoritate de necontestat. Toată energia și puterea le puteți canaliza la îndrumarea curățeniei și ordinii, atât acasă, cât și la locul de muncă.

Horoscop bilunar Leu

În această perioadă, este important să căutați soluții pentru a vă simți în siguranță! Încercați să îmbunătățiți aspectul casei în care locuiți, să vă îmbunătățiți relațiile de familie sau, de ce nu, ambele. Aspectele astrale de acum pot fi un impuls pentru a vă deplasa într-o altă locație, ori vor aduce modificări importante ale casei de domiciliu. Părinții, dinamica familiei și stilul de viață sunt probleme extrem de importante în acest moment.

Horoscop bilunar Fecioară

Pozițiile astrale vor accentua nevoile intelectuale și de comunicare. Satisfacția este posibil să se realizeze prin învățare și prin predare, prin exprimarea externă a ideilor și a cunoștințelor, fie în conversație sau în formă scrisă. Multe conversații, multe drumuri, multe telefoane vă așteaptă acum, însă acestea atrag atenția la veștile pe care le primiți de la oameni. Oamenii pot fi exagerat de optimiști și mai mult să promită decât să facă. Mare atenție!

Horoscop bilunar Balanță

Ego-ul poate provoca încercarea de a găsi variante pentru mărirea veniturilor, prin extinderea resurselor sau se poate încerca să se acumuleze active pentru economii. Dobândirea datoriilor mari, în timp ce achiziționați obiecte materiale, poate satisface ego-ul sau expunerile de generozitate financiară ar putea da un sentiment de mândrie. Rezultatele unui Nod Sud lunar aflat în cadrul celei de-a doua case ar putea varia de la prosperitate la ruinare economică.

Horoscop bilunar Scorpion

Se activează dezvoltarea personală, iar auto-recunoașterea este esențială. Recunoașterea unei slăbiciuni este la fel de importantă ca și recunoașterea punctelor forte. Unele native se confruntă cu crize de identitate sau se frământă asupra îndoielilor de sine. Influența Soarelui în casa 11 este una în care o să vă dați seama că pot fi dezvoltate potențialele resurse personale și că le veți exprima mai pe deplin. Ajutați-vă de prieteni să le descoperiți!

Horoscop bilunar Săgetător

Vine o perioadă obositoare și se poate consuma pe distracții mai multă energie decât de obicei. Aveți grijă la starea de sănătate, nu vă agitați pentru lucruri mici și neînsemnate, pentru a nu pierde din puterea care va fi foarte necesară ulterior! Deși veți încerca să adunați laolaltă pe membrii unui grup de oameni asemănători, din cauza lipsei de disciplină, echipa se poate prăbuși, iar voi puteți rămâne dezamăgiți. Ba chiar este posibilă o concurență acerbă!

Horoscop bilunar Capricorn

Veți putea să controlați contradicțiile în relațiile cu ceilalți și să mergeți fără oprire mai departe. Norii care plutesc se vor risipi dacă veți gestiona bine finanțele. Vin succese în muncă, în probleme legate de implementarea planurilor personale și în viața personală. De asemenea, veți construi în mod activ viața personală. Cu cât puterea, atenția, căldura și efortul pe care le depuneți într-o relație sunt mai mari, cu atât mai mult veți primi la schimb.

Te poate interesa și Cele 5 semne zodiacale ai căror nativi adoră banii. Pun interesul pecuniar mai presus de orice

Horoscop bilunar Vărsător

Cu energiile solare activând o casă a încercărilor, n-ar fi exclus ca direcția voastră să se îndrepte spre o confruntare cu probleme din trecut care trebuie rezolvate, cu dorințe reprimate, cu vise ori cu coșmaruri. Aveți nevoie de retragere, de conștientizare, că aveți situații în viață care trebuie neapărat rezolvate. Nu doar această perioadă, ci și următoarele luni sunt mai degrabă luni de căutare de variante de a reda bucuria copilului vostru interior.

Horoscop bilunar Pești

Timpul petrecut în izolare și momentele de singurătate, din când în când, n-ar fi deloc o idee proastă. V-ar ajuta să meditați mult mai bine la ce aveți de făcut în continuare pentru că, în ultima vreme, parcă ați înotat împotriva curentului, cu teamă și cu un văl pe ochi. Saturn în casa 12 guvernează un sector social, de colectivitate și prieteni, de susținători, iar interesele de grup și implicarea organizațională devin mai importante în viața voastră.

@shutterstock



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg