Zodiile care atrag prieteni noi ca un magnet. Ei sunt cei mai populari nativi!

Știai că popularitatea unei persoane depinde și de zodia sa? Cel puțin asta susține un astrolog, care au întocmit topul celor mai populare zodii din horoscop. Ești pregătit să le descoperi? 

image

Cu siguranță, cunoști cel puțin o persoană care se împrietenește ușor cu cei din jur, este charismatică, îndrăzneață și jovială. Sau poate chiar tu ești această persoană! Oricum ar fi, anumite zodii oferă astfel de calități, așa că iată care sunt acestea! 

Citește și: Zodiile și dezvoltarea personală - la ce să lucrezi în funcție de steaua sub care te-ai născut 

Top 5 cele mai populare zodii 

În topul celor mai populare zodii se află Fecioara. Potrivit astrologului Ryan Marquardt, cei născuți în perioada 23 august-22 septembrie apreciază fiecare persoană din viața lor. Deși la o primă vedere Fecioarele par destul de critice, ele abia așteaptă să le ofere prietenilor sfaturi: „Fecioarele au o inimă pură, așa că odată ce te împrietenești cu ele, vei fi recunoscător pentru că le-ai cunoscut și vei aștepta cu nerăbdare să le revezi‟, a spus specialistul, pentru „Best Life‟. 

Pe locul patru în clasament se află zodia Gemeni. Acești nativi obișnuiesc să facă parte din mai multe grupuri, formând rapid legături cu cei din jur. De asemenea, să nu uităm cât iubesc să filtreze! Astrologul avertizează că, deși au mulți prieteni, Gemenii reușesc să aibă puține relații profunde, de suflet. 

Săgetătorii, pe locul trei în clasament 

Aventuroși, iubitori de distracție, plimbăreți și mereu deschiși la noi provocări, Săgetătorii sunt mereu încântați când cunosc o persoană nouă, de aceea se află pe locul al treilea. Sunt sufletul petrecerii și reușesc să formeze legături cu oameni din toate colțurile lumii.

Vezi și: Cele 5 zodii ai căror nativi ar putea deveni ucigași în serie. Astrologii trag un semnal de alarmă în privința lor 

Pe locul al doilea se află zodia Leu, un semn de foc ce se bucură să fie în preajma celorlalți: „Leul este o zodie fericită și iubitoare de distracție‟, spune astrologul. Când vine vorba de personalitatea Leilor, acești nativi au o energie molipsitoare pe care o folosesc mereu în favoarea lor.

Ce zodie se află pe primul loc în clasament 

Cea mai populară zodie din horoscop este Balanța. Îi place să organizeze petreceri și să participe la evenimente, deoarece acolo se simte în elementul ei. În plus, această zodie emană energie pozitivă și își dorește să își facă prietenii să se simtă bine alături de ea. Așadar, Balanța chiar își merită pe deplin locul întâi în clasament! 

Sursă foto: Shutterstock