Horoscopul banilor în luna martie 2017

1 73484 original jpg jpeg

Prima lună a primăverii vine cu surprize financiare plăcute pentru câţiva dintre nativii horoscopului. Iată cum o să stai la capitolul bani în luna martie 2017!

Berbec

Va trebui să munceşti foarte mult în această lună,pentru a fi sigur că veniturile ţi se vor dubla. Vei primi o nouă ofertă de muncă. Analizeaz-o cu grijă şi ia o hotărâre după ce te-ai consultat şi cu cei apropiaţi. La sfârşitul lunii,apar cheltuieli neprevăzute.

Taur

Pentru tine,luna martie nu este favorabilă din punct de vedere financiar. Deciziile majore privind achiziţiile şi economiile trebuie să fie efectuate în primele trei săptămâni ale lunii. Fluxul de bani de care vei dispune în ultimele zile ale lui martie vor proveni din câteva vânzări pe care le vei face.

Citeşte şi:Horoscopul iubirii în luna martie 2017

Gemeni

Situaţia ta financiară va fluctua în luna martie. După 22 martie,situaţia se va îmbunătăţi. Vei avea din nou un venit constant,dar trebuie să depui un mare efort ca să reuşeşti să mai pui şi ceva deoparte.

Rac

Datorită abilităţilor tale,vei reuşi să câştigi din ce în ce mai mulţi bani. În proiectele în care te vei implica eşti încurajat de familie şi de prieteni. Este posibil să-ţi fie rambursată o sumă considerabilă de bani.

Leu

Stai foarte bine la capitolul bani în această lună. Câştigurile ţi se vor înmulţi datorită unor surse contacte de peste mări şi ţări. Este posibil să faci şi o călătorie în străinătate pentru a-ţi accesa o parte din bani.

Citeşte şi:Horoscopul lunii martie 2017

Fecioară

Va trebui să faci câteva schimbări majore în strategiile tale financiare în această lună. Important este să iei cele mai bune hotârâri cu privire la cheltuielile lunare. În felul acesta,vei avea bani şi în lunile care urmează.

Balanţă

Nu vei avea probleme financiare în această lună,mai ales în ultimele săptămâni din martie. Dar,pentru asta,va trebui să faci compromisuri. Temperează-ţi dorinţa de a fi generos la bani cu cei din jur în această lună.

Scorpion

Nativii născuţi sub această pecere astrologică trebuie să fie foarte vigilenţi cu privire la  tranzacţiile monetare din această lună. După 20 martie,situaţia se va ameliora,iar veniturileîţi vor ajunge pentru a-ţi plăti toate datoriile acumulate la începutul lunii.  

Săgetător

Situaţia ta financiară va fluctua în această lună. Ai tendinţa de a cheltui mai mult decât îţi permiţi,motiv pentru care vei fi nevoit să te împrumuţi. Cheltuieşte doar pe lucruri de care ai nevoie,pentru a te descurca financiar toată luna.

Capricorn

Vei avea bani din belşug în această lună. Dacă plănuieşti să-ţi cumperi o casă nouă,fă asta după  20 martie. Motivul? Investiţiile legate de imobiliare vor da randament după această perioadă.

Vărsător

Vei avea suficienţi bani pentru a cumpăra toate lucrurile de care are nevoie familia ta. În cazul în care plănuieşti să faci achiziţii semnificative (o casă,o maşină sau un teren),aşteaptă până luna viitoare,când sunt şanse să primeşti o moştenire.

Peşti

Nativii Peşti sunt sfătuiţi să facă tranzacţii monetare cu circumspecţie,chiar dacă vor sta foarte bine la capitolul bani. Vei reuşi să-ţi creşti finanţele la sfârşitul lunii,cumpărând bunuri şi echipamente pentru proiectul în care ai de gând să te implici.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg