Horoscopul general pe 2 săptămâni. Ce-ți aduce a doua jumătate a lunii august

Astrele îți dezvăluie viitorul apropiat! Află previziunile pentru 16-29 august oferit în exclusivitate de astrologul Click!, Lorina.

image

Fiecare semn zodiacal are parte de previziuni personalizate, menite să te ghideze în această perioadă. Fie că ești în căutarea iubirii, îți dorești succes în carieră sau ai nevoie de claritate în relațiile personale, iar Lorina îți dezvăluie cum să îți folosești energia cosmică pentru a-ți atinge obiectivele. Nu rata sfaturile valoroase care te pot ajuta să navighezi cu înțelepciune prin provocările și oportunitățile acestor zile!

Horoscop pe 2 săptămâni. Berbec

Va trebui să plătiți facturile și datoriile la timp, să nu amânați întâlnirile de afaceri și negocierile, întocmirea și semnarea documentelor. Poate apărea anxietate asociată cu așteptarea unor informații importante, transferuri de bani și oferte de cooperare. Problema-cheie cu care vă veți confrunta profesional va fi destabilizarea relațiilor cu partenerii din alte regiuni sau țări. Vor apărea o serie de probleme care să complice cooperarea.

Horoscop pe 2 săptămâni. Taur

În această a doua parte a lunii august nu exclud eșecuri și pierderi financiare în activitățile profesionale sau în afaceri. Unele dintre voi se pot confrunta cu dezamăgiri, iar tot felul de pretenții pot să nu fie îndeplinite. În plus, greșelile care au fost făcute în trecut pot duce la litigii și conflicte. Prin urmare, ar trebui să fiți extrem de atente atunci când luați decizii. Nu ar trebui să acționați sub influența impulsurilor.

Horoscop pe 2 săptămâni. Gemeni

Capcana perioadei va fi naivitatea, atât a propriei persoane, cât și lipsa de profesionalism a celorlalți. Încercarea de a implementa un plan fără cunoștințele și abilitățile adecvate poate fi costisitoare. În cercurile de afaceri și intime, o persoană incompetentă vă poate induce în eroare cu sfaturile și recomandările sale. În perioada retrogradă a lui Mercur, guvernatorul semnului vostru ar trebui să fiți atente ținând cont de experiențele negative din trecut!  

Horoscop pe 2 săptămâni. Rac

Mercur retrograd promite dese dar scurte călătorii în care va trebui să rezolvați diverse probleme complexe. Fiți pregătite pentru întârzieri și obstacole neașteptate! Nu ar trebui să deveniți prea emoționate cu privire la tot ceea ce se va întâmpla! Trebuie să fiți mai calme față de posibilele dificultăți sau necazuri în acest domeniu. La sfârșitul lunii, intuiția financiară nu vă va dezamăgi. Unele veți putea primi recompense pentru proiectele finalizate anterior.

Horoscop pe 2 săptămâni. Leu

Medical, dacă aveți boli ereditare sau cronice legate de funcționarea inimii sau vaselor de sânge, recomand vizită la medic în scop preventiv. Afectiv, veți avea inițiativă și veți manifesta simpatie pentru sexul opus. O dispoziție bună și optimistă vă va permite să rezolvați rapid probleme complexe în relații și să găsiți compromisurile necesare. Retrogradarea lui Mercur poate influența viața amoroasă. O fostă iubire poate reapărea la orizont.

Horoscop pe 2 săptămâni. Fecioară

Vor urma două săptămâni cu destule de rezolvat sau cu concluzii dezamăgitoare. Se vor ivi costuri financiare neplanificate, profituri pierdute și speranțele neîmplinite. Oricare dintre ele va declanșa anxietate. Nu veți fi scutite de urmările neplăcute ale unei minți haotice, pline de pierderi de memorie, distracție și întârzieri în raționamente. Pentru a evita greșelile și neînțelegerile, ar trebui să vă notați programul zilnic și să-l studiați bine și mai des!

Horoscop pe 2 săptămâni. Balanță

Din punct de vedere al sănătății, nu aveți o energie puternică, și-atunci va trebui să respectați câteva atenționări. Spre exemplu, mergeți la medic și faceți-vă analizele necesare! Nu faceți antrenamente agresive ori dificile de sport! Eliminați mâncarea de tip fast-food și alimentele afumate! Sunt doar câteva sfaturi pe care vi le dau. Afectiv, dacă aveți deja o familie, vești neplăcute pot afecta liniștea din casă și va trebui să nu vă vărsați nervii acolo!

Horoscop pe 2 săptămâni. Scorpion

Negocierile și întâlnirile pot fi amânate, la fel și tranzacțiile. Dacă sunteți în căutarea unor parteneri de încredere sau de circumstanțe favorabile, aveți răbdare să vină energii mai bune! Pe toată perioada retrogradării lui Mercur, vă sfătuiesc să reînnoiți conexiunile vechi, colaborările cu clienții sau cu partenerii cu care ați mai lucrat. Pentru a menține sănătatea și vigoarea, trebuie să nu vă faceți griji pentru fleacuri și să nu vă supărați.

Horoscop pe 2 săptămâni. Săgetător

Se pot ivi probleme în domeniul relațiilor interpersonale, căci acolo partenerii își vor demonstra puterea, inflexibilitatea și perseverența. În carieră, pot apărea dificultăți atunci când acțiunile voastre vor fi criticate, sau veți primi tot felul de remarci nemăgulitoare din cauza unor greșeli. Pentru a vă menține o bună sănătate, petreceți mai mult timp în aer liber, faceți sport, dar nu vă ambalați excesiv pentru că există riscul accidentării și rănirii!  

Horoscop pe 2 săptămâni. Capricorn

Cea mai dificilă perioadă poate fi considerată cea cuprinsă între 16 și 25 august. În continuare există riscul să vă confruntați cu dificultăți serioase profesionale sau de sănătate. Puteți experimenta eșecuri în planuri sau oferte, puteți face adesea greșeli enervante sau să întâmpinați dificultăți în colaborarea cu colegii. Va trebuie să fiți deosebit de atente la întocmirea sau semnarea documentelor, să vă faceți timp și să fiți atenți la micile detalii.

Horoscop pe 2 săptămâni. Vărsător 

Dacă va fi în joc promovarea ideilor și căutarea aliaților, atunci este de preferat să comunicați cu oameni de nivel egal sau superior. În caz contrar, riscați să vă confruntați cu neînțelegeri, cu dezamăgire totală ori cu gafe prostești dar grave. În plus, veți fi nevoite să faceți unele sacrificii pentru a rezolva situații, dar totul va fi de bun augur. Așadar, va trebui să vă moderați ambițiile și mândria pentru a vă păstra relațiile importante și reputația.

Horoscop pe 2 săptămâni. Pești

Dacă sunteți implicate în litigii juridice, mergeți pe compromisuri, negociere și mediere! Citiți cu atenție termenii documentelor și contractelor, și luați în calcul faptul că succesul oricărui acord va depinde în mare măsură de cunoștințele juridice și financiare. Lipsa de motivație se poate ivi din cauza declanșării unor situații dificile acasă, în familie, iar ele necesită pe lângă cheltuială, și o abordare mai filozofică a vieții.

@shutterstock

Editor: Raluca Toma



Recente

Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg