Horoscopul iubirii în luna februarie 2017

1 72971 original jpg jpeg

Unii nativi îşi caută sufletul-pereche, iar alţii sunt puşi în faţă unor situaţii neprevăzute, care le pot destrăma relaţia sau căsnicia. Acestea sunt doar câteva dintre schimbările care au loc pe harta astrală a iubirii în luna februarie 2017.

Berbec

Berbecii singuri vor fi interesaţi anul acesta să se întâlnească cu noi persoane cu care au multe lucruri în comun. Dar,căsătoria va fi ultimul lucru pe lista lor de priorităţi. În schimb,cei căsătoriţi ar putea să se confrunte cu anumite probleme în căsnicia lor. Răbdarea şi o bună comunicare cu partenerul vă pot ajuta să găsiţi o soluţie permanentă.

Taur

Nativii născuţi sub această pecete astrologică vor lega noi prietenii şi alianţe romantice. Dar nu toate încercările lor vor avea succes. Taurii trebuie să-şi schimbe perspectivele faţă de un posibil partenerîn 2017. Doar aşa îşi vor găsi sufletul-pereche.

Citeşte şi:Horoscopul căsniciei-Află ce-ţi rezervă astrele!

Gemeni

2017 va fi un an foarte bun pentru Gemeni,în care vor stabili legături puternice şi stabile alături de cei dragi. Au foarte mult noroc în dragoste,aşa că ar fi bine să profite din plin de orice oportunitate.

Rac

Nativii Rac vor avea parte de numeroase oportunităţi romantice,datorită personalităţii lor magnetice. De asemenea,intuiţia lor va juca un rol major în înţelegerea nevoilor partenerului. Cei căsătoriţi vor fi binecuvântaţi cu o perioadă lipsită de probleme în familie. Dar asta nu înseamnă că pot profita nejustificat de latura lor altruistă.

Leu

Dragostea la prima vedere se aplică pentru nativii Leu în 2017. Cei căsătoriţi au parte numai de lucruri frumoase în acest an,pe plan amoros. Îi vor răsfăţa pe cei dragi. Nu trebuie însă să încerci să controlezi imprevizibilitatea persoanei de lângă tine,căci este posibil să înrăutăţeşti lucrurile.

Fecioară

Îţi cauţi sufletul-pereche? Căutarea va lua sfârşit în acest an pentru tine. Asta se va întâmpla numai dacă-ţi schimbi gândirea şi începi să-i vezi pe cei din jur şi cu alţi ochi. Vei fi atras de persoane spirituale şi misterioase. Măcar o dată,gândeşte cu inima şi nu cu mintea.

Citeşte şi:Horoscop sexual-februarie 2017-Zodii care au parte de nopţi fierbinţi

Balanţă

Pentru nativii Balanţă,2017 va fi un an al confuziilor şi a haosului. Trebuie să-ţi schimbi percepţia despre iubire,dacă vrei ca relaţia în care eşti implicat să funcţioneze. Fii mai flexibil şi acceptă punctul de vedere al partenerului tău.

Scorpion

Dacă eşti în căutarea sufeltului-pereche,anul acesta se poate să fie anul tău. Doar cu o condiţie:să fii mereu sincer cu persoana de care vei fi atras. În cazul în care eşti un Scorpion care este în căutarea unui partener pe termen scurt,relaţia voastră se va încheia cu o despărţire.

Săgetător

Anul acesta te vei axa pe interacţiunea socială cu sexul opus,mai degrabă decât pe căsătorie sau pe alt tip de angajament. Dar cine ştie? Poate te vei îndrăgosti nebuneşte de acea persoană şi-ţi vei dori să-ţi petreci restul vieţii cu ea.

Capricorn

Dragostea şi afectiunea din partea partenerului nu va fi aşa cum îţi doreşti în 2017. Chiar şi pentru Capricornii singuri lucrurile vor sta altfel. Ei se vor aventura în întâlniri cu necunoscuţi în acest an. Acest lucru va fi cu siguranţă o premieră pentru ei!

Vărsător

Anul acesta te vei axa mai mult pe relaţiilede scurtă durată şi nu te vei implica serios în niciuna. Vărsătorii căsătoriţi vor dori să aibă mai multă independenţă în cuplu. Asta nu va fi deloc pe placul partenerului,motiv pentru care se vor isca certuri între ei.

Peşti

2017 va fi pentru Peşti un an liniştit şi confortabil,pe plan amoros. Vei avea o atitudine relaxantă cu privire la tot ce ţine de romantism. Ştii deja că,pentru ca relaţia pe care o ai deja să funcţioneze,trebuie să comunici foarte mult cu persoana iubită.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg