Horoscopul lunii februarie 2024. Vezi cum stai cu dragostea!

Februarie aduce un aer inovator, deoarece această lună începe în mijlocul sezonului semnului Vărsător care inspiră pe toţi nativii să încalce regulile. Este timpul să te laşi condus de dorinţa de schimbare, fără să te temi de nimic.

image

Povestea anului 2024 abia a început, iar horoscopul tău lunar te va cufunda și mai profund în schimbările majore care au dat startul noului an. Potrivit Stylecaster.com, planeta Mercur se alătură Soarelui și lui Pluto în Vărsător, ceea ce face ca, începând din 5 februarie, să inspire pe toţi să schimbe abordarea chiar şi în plan amoros. Pe 9 februarie, luna nouă în Vărsător ne provoacă să acceptăm începuturi radicale.

Săptămâna în care se va sărbători Ziua Îndrăgostiților se anunţă intensă, deoarece Marte și Venus, planetele iubirii, își vor uni forțele cu planeta Pluto, corelată cu dorinţa de putere, dar intensitatea poate fi un lucru bun în romantism, dacă este canalizat corect.

Berbec

Vibrațiile devin introspective odată ce sezonul Peștilor începe pe 18 februarie, așa că petreceți ceva timp singur, reîncarcându-vă bateriile sociale. Singurătatea îți va face bine, deoarece o aliniere rară în semnul tău între Nodul Nord al Destinului și vindecătorul de răni Chiron te provoacă să te confrunți cu amintiri dureroase din trecut. Poți transforma slăbiciunile în puncte forte dacă ești suficient de curajos să ierţi. Luna plină din 24 februarie îți amintește să ai grijă de tine mai presus de orice.

Taur

Lărgirea orizontului este de bun augur în dragoste acum. O întâlnire neașteptată sau o schimbare interesantă în relații ar putea da tonul pentru Ziua Îndrăgostiților. Deși munca ți-a dominat atenția în ultima vreme, te vei simți mai deschis către relaţiile sociale, odată ce sezonul Peștilor începe pe 18 februarie. Spre finalul lui Februarie, luna plină din 24 februarie te pune în contact cu pasiunile tale, aducând romantismul și creativitatea la noi culmi. Bucură-te de magie!

Gemeni

Odată cu începerea sezonului Pești, pe 18 februarie, poți începe să găseşti câteva modalități creative de a aplica moduri de gândire diferite pentru a-ţi atinge scopurile. Rezolvi problemele legate de profesie și faci un plan de dezvoltare odată ce Mercur ajunge în sectorul tău profesional, pe 23 februarie, dar folosește luna plină de a doua zi pentru a aborda emoțiile reținute din viața ta privată. Viitorul este în mâinile tale!

Rac

Planetele Marte şi Venus se amestecă în sectorul relațiilor tale în prima jumătate a lunii, evidențiind dinamica romantică și conexiunile senzuale. Vei avea parte de descoperiri, realizări sau schimbări emoționante în jurul datei de 7 februarie care te-ar putea ajuta să-ți dai seama ce vrei în dragoste. Ai încredere în intuiția ta, stabileşte limite clare și nu-ţi fie teamă să-ţi revizuieşti regulile personale. Profunzimea emoțională se intensifică la mijlocul lunii, când Venus și Marte ajung în misterioasa ta casă a opta. Ultima perioadă de lună este o perioadă interesantă pentru și a-ți explora interesele. Luna nouă din Fecioară pe 24 februarie te ajută să renunți la gândurile critice.

Vezi și: 5 zodii care sunt cele mai dificile în iubire. Nu spun ce simt, nici ce vor, dar se supără imediat

Leu

Eşti plin de o mare energie relațională și nu doar pentru că se apropie Ziua Îndrăgostiților. Sezonul Vărsător îți luminează zona de parteneriat, așa că luna nouă din 9 februarie este un moment propice pentru a-ţi pune în practică intențiile legate de iubire. Ziua Îndrăgostiților se simte intens, apoi, odată ce sezonul Peștilor începe pe 18 februarie, vei fi mai interesat de conexiunile invizibile pe care le împărtășești cu oamenii din jurul tău, cum ar fi energiile și emoțiile. Pe 24 februarie, odată cu luna plină, va fi o zi perfectă pentru a scăpa de datorii și a-ţi  respecta promisiunile.

Fecioară

Introdu câteva obiceiuri noi şi sănătoase în viața ta în perioada de lună nouă din 9 februarie. Săptămâna premergătoare Zilei Îndrăgostiților este romantică, deoarece Venus se armonizează cu Uranus și Neptun, aducând descoperiri noi în plan sentimental. Vorbind despre dragoste, Soarele și Mercur se schimbă în sectorul relațiilor tale în a doua jumătate a lunii, punându-ţi viața ta amoroasă în centrul atenției tale. Încearcă să te conectezi cu partenerul la nivel emoțional și poartă conversații cu inima deschisă în ultima săptămână a lunii!

Balanţă

Datorită vibrațiilor sociale date de semnul Vărsător, la începutul lunii februarie, vei fi tentat să te laşi condus de dorinţa de distracție şi de a-ţi exprima pasiunea în cuplu. Ești plin de inspirație, așa că luna nouă din 9 februarie este momentul perfect pentru a-ți împlini dorinţele, indiferent dacă asta te duce la o relație de basm sau la un efort creativ în domeniul profesional. Dacă vrei să maximizezi vibrațiile romantice ale planetei care îţi  guvernează semnul, Venus, de Ziua Îndrăgostiților, sărbătorește cu câteva zile mai devreme. Inima ta te va ghida către următorii pași, dar depinde de tine să te organizezi suficient pentru a-ţi surprinde partenerul cu adevărat. Luna plină din 24 februarie te eliberează de orice fel de blocaje care te împiedică să-ţi atingi obiectivele.

Scorpion

Indiferent cât de haotică devine viața, poți oricând să găseşti acasă calmul necesar reechilibrării. Nu uita acest lucru în această lună! Sezonul Vărsător aduce energie în sectorul familiei şi punând accentul pe problemele de cuplu care trebuie rezolvate. Luna nouă din 9 februarie aduce rezolvarea prin discuţii sensibile. Odată ce Marte și Pluto, planetele care îţi guvernează semnul, formează o conjuncție rară de Ziua Îndrăgostiților, vei fi mai motivat ca niciodată să preiei controlul asupra bunăstării tale emoționale. Odată ce intrăm sub influenţa zodiei Pești, pe 18 februarie, vei fi inspirat să aduci mai multă pasiune şi optimism în plan emoţional.

Săgetător

Este timpul să te distrezi puțin, deoarece ai ocazia să te conectezi mai bine cu ceilalți în prima jumătate a lunii. Mercur va ajunge în casa comunicării pe 5 februarie. Luna nouă din Vărsător câteva zile mai târziu aduce conversații cu persoane interesante. În preajma Zilei Îndrăgostiților, veți putea să acționezi după cum îţi doreşti. Energia semnului Peşti începe să se manifeste pe 18 februarie, îţi va permite să te relaxezi, să te concentrezi mai mult pe tine şi pe ceea ce simţi.

Te-ar mai putea interesa: Tu ştii care e partenerul tău ideal în funcţie de zodie? Săgetător şi Leu, cel mai longeviv cuplu

Capricorn

Pregătește-te să te manifesti, pentru că luna februarie îți va aminti cât de puternic ești. Influenţa planetelor Venus și Marte te face mai atrăgătoare și mai motivată să-ți împlineşti dorințele. Un flirt palpitant îți poate atrage atenția în jurul datei de 7 februarie, pregătind scena pentru Ziua Îndrăgostiților. Fă-ți timp pentru socializare după 18 februarie, când ne aflăm sub semnul Peștilor. Luna plină din Fecioară, pe 24 februarie, îți amintește să fii cu ochii pe aspirațiile tale.

Vărsător

Planeta Pluto a reintrat recent în semnul tău, iar Mercur ajunge pe 5 februarie. Gândirea critică şi intuiția te vor ajuta din plin acum. Luna nouă din zodia ta, pe 9 februarie, îţi oferă şansa de a scăpa de barierele de orice fel. Este timpul să treci la alt nivel şi să-ți faci propriile reguli. Venus şi Marte intră în semnul tău chiar în preajma Zilei Îndrăgostiților, stimulându-ți atractivitatea sexuală și făcându-te irezistibil. Vor forma o conjuncție perfectă pe 22 februarie, singura din acest an, deci este un moment grozav să alegi ceea ce-ţi doreşti în plan sentimental.

Peşti

La începutul lunii, planetele Venus și Marte se află în casa prieteniei, facilitând legătura cu cei din jurul tău. Totuşi, bateria ta socială s-ar putea epuiza rapid, așa că petreci luna nouă din 9 februarie recuperându-te şi conectându-te cu latura ta spirituală. S-ar putea să nu-ţi dorești să faci ceva special de Ziua Îndrăgostiților. Mercur te va influenţa câteva zile mai târziu, aducând multe idei noi și un aflux de energie socială. Luna plină din 24 februarie te face pragmatic, realist, deci ar fi mai bine să nu discuţi despre ce te supără în cuplu. Odată ce Mercur și Saturn vor ajunge în zodia ta, pe 28 februarie, va fi mai ușor să spui adevărul și să-ți asumi responsabilitățile.

FOTO: Shutterstock



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg