Horoscopul primăverii 2017

1 73547 original jpg jpeg

Intervalul martie-mai va fi unul marcat de evenimente importante, care îţi vor influenţa situaţia financiară. Unii nativi îşi vor găsi perechea, pe când alţii se vor confrunta cu probleme de sănătate.

Berbec

În martie,cântăreşte fiecare cuvânt pe care-l spui,mai ales în discuţiile aprinse cu cei din jur. Implică-te mai mult în relaţiile personale şi amână deciziile categorice. Pe parcursul acestei luni,mai ales în ultimele zece zile ale lui martie,nu împrumuta bani. În această primăvară,implică-te în activităţi care să-ţi permită să petreci timpul în compania celor dragi. În mai,există riscul unui conflict minor cu persoana iubită,pe care vei reuşi să-l aplanezi cu greu.

Taur

Pentru cei născuţi în zodia Taur,martie va fi o lună cu realizări profesionale. Ar trebui să ai încredere în intuiţia ta mai des. Apelează la cei din jur numai când simţi că nu te descurci. În aprilie,ai posibilitatea de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Nu intra în dispute cu colegii. În relaţia cu persoana iubită,vor apărea situaţii pentru care nu eşti pregătit. Dacă încă nu ţi-ai găsit perechea potrivită,este posibil s-o descoperi la sfârşitul primăverii.

Citeşte şi:Horoscopul banilor în luna martie 2017

Gemeni

În prima lună a primăverii,cei născuţi în Gemeni trebuie să depună eforturi mari pentru a obţine ceea ce şi-au propus de multă vreme. În a doua jumătate a lui martie,va trebui să semnezi un contract. Analizează-l fără grabă,pentru a te asigura că faci ceea ce trebuie. Dacă în aprilie te vei dedica mai mult serviciului şi-ţi vei neglija familia,în mai îi vei trata pe cei dragi cu mai multă căldură.

Rac

Cei născuţi sub acest semn astral se vor concentra mai mult pe familie şi vor pune serviciul în plan secund. Hotărârile importante pe care le vei lua la începutul lunii martie te vor ajuta să-ţi creşti veniturile în acest an. În aprilie,fii încrezător în deciziile de la serviciu. Unele persoane din anturaj vor avea comentarii răutăcioase despre tine. Ignoră-le şi mergi pe drumul tău. Fă un efort să stai cu cei dragi cât mai des posibil,mai ales în luna mai. Această lună este una bună pentru achiziţii semnificative (un apartament sau o maşină). Nativii singuri vor întâlni pe cineva care le va schimba radical viaţa.

Leu

Pentru nativii Leu,începutul primăverii va fi un bun prilej să-şi pună în aplicare planurile,chiar dacă vor munci foarte mult. Acţionează ţinând cont de abilităţile tale şi nu te suprasolicita. În a treia săptămână a lunii,fii vigilent,altfel s-ar putea să devii victima unui accident. În aprilie,nu lua decizii pripite şi comunică deschis cu cei din jur. Implică-te sută la sută în noua ta relaţie amoroasă,pentru a câştiga dragostea şi respectul persoanei pe care o placi de atâta vreme. Leii căsătoriţi sunt sfătuiţi să acorde o atenţie deosebită tinerei generaţii,precum copiii şi nepoţii.

Fecioară

La începutul lunii martie,te vei confrunta cu situaţii care ţi se vor părea imposibil de rezolvat. Cu calm şi răbdare,vei reuşi să le soluţionezi. La muncă,bazează-te pe instinct şi lucrurile vor avansa dincolo de aşteptările tale. Aprilie este o lună bună pentru a te dedica pasiunilor tale,ca să te mai relaxezi. Vei întâlni oameni care te vor influenţa în bine. Fecioarele singure au mari şanse să-şi găsească pe cineva.

Balanţă

După data de 4 martie,ar fi bine să fii mai calm şi să eviţi conflictele cu partenerul de viaţă. Există posibilitatea procurării unui teren sau a unui vehicul. Câteva probleme de sănătate îţi vor da bătăi de cap. În aprilie,te vei apropia mai mult de persoana iubită şi vei primi nişte veşti din străinătate. Este posibil să călătoreşti în această lună. În mai,vei întâmpina probleme la locul de muncă,care se vor soluţiona la sfârşitul lunii.

Scorpion

Vei sta foarte bine la capitolul bani în prima lună a primăverii. În schimb,anumite probleme de sănătate,precum durerile de umăr sau de cap,te vor necăji. Nu fă schimbări majore la locul de muncă şi nici achiziţii importante în această perioadă. În aprilie,sunt şanse foarte mici să primeşti acea majorare de salariu promisă,iar în mai,treburile casnice îţi vor mânca mare parte din timp.

Citeşte şi:Horoscopul sănătăţii pentru luna martie 2017

Săgetător

Neînţelegerile sau problemele cu fraţii ori părinţii s-ar putea intensifica după jumătatea lunii martie. Aprilie va fi o lună plină de evenimente care-o privesc pe mama ta sau pe o figură maternă mai în vârstă,de care eşti foarte apropiat. Cumpărarea unei case sau a unui teren este posibilă la mijlocul primăverii. În mai,câteva probleme de sănătate te vor trimite la medic. După un tratament de durată,te vei simţi mult mai bine şi-ţi vei recăpăta energia.

Capricorn

Vei fi foarte activ în martie şi te vei axa pe familie. Ai tendinţa să iei singur decizii ce ţin de viaţa de cuplu,situaţie care-l nemulţumeşte pe partener. De aici până la discuţii în contradictoriu nu mai este decât un pas. În mai,la muncă,ţi se vor înmulţi responsabilităţile,dar câştigul va fi pe măsura muncii depuse.

Vărsător

Pentru că cheltuielile din primele luni ale anului au fost mai mari decât ai prevăzut,este posibil ca în martie să faci rost de bani pentru a-ţi plăti datoriile,în special ratele. Pe la mijlocul primăverii,o să legi noi relaţii şi cineva din anturaj îţi va face ochi dulci. Sunt şanse foarte mari ca o persoană pe care nu ai văzut-o de mult să te viziteze. La muncă,vei începe să câştigi mai bine,spre finalul lunii mai.

Peşti

Prin martie,o să faci un drum până la bancă sau până la notar,să legalizezi acte. Te străduieşti să menţii armonia în familie şi apar noutăţi la serviciu. O să profiţi de situaţie pentru a veni cu idei noi,în speranţa că vei avansa într-un timp scurt. În mai,te vei alătura unor prieteni care fac sport sau cu care împărtăşeşti o pasiune comună. Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg