Horoscopul săptămânii 23 februarie-1 martie 2018

1 81620 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Vă ocupaţi de problemele voastre de sănătate sau ale cuiva din familie care are nevoie de ajutor. Dacă e vorba de voi, o să realizaţi cât de mult vă afectează munca în exces şi dezordinea din viaţa de zi cu zi. Acest lucru vă va ajuta să luaţi decizii corecte. Trataţi-vă stomacul cu grijă, deoarece el este mai predispus la oboseală şi supărare! Încercaţi măcar o perioadă un regim vegetarian!

Taur

Veţi trece printr-o perioadă de exagerată filantropie şi bunătate. Atenţie! Această dispoziţie, oricât de fermecătoare ar fi, vă va face foarte vulnerabile, deoarece nu veţi putea să refuzaţi pe nimeni. Nu fiţi atât de încrezătoare acum, pentru că vor veni în calea voastră tot felul de persoane, inclusiv oameni lipsiţi de scrupule. În orice caz, ar fi bine să fiţi egoiste şi să rezistaţi tuturor solicitărilor nejustificate pe care le veţi primi de la alţii.

Gemeni

Situaţia financiară va fi la un înalt nivel faţă de ultima jumătate de an. Totuşi, astrele recomandă să fiţi raţionale şi econome, să adunaţi bani pentru o achiziţie majoră pe viitor. În plus, nu ar trebui să împrumutaţi bani celor pe care îi cunoaşteţi foarte puţin. Statutul vostru social este în lumina stelelor, iar energiile transmise vor fi mai frumoase pentru acelea născute în prima săptămână din semn.

Rac

Păstraţi-vă sensul măsurii şi nu puneţi toate lucrurile rele prea mult la inimă! Contrar, rezistenţa nervoasă ar fi grav afectată şi nu veţi fi capabile să dominaţi situaţia. O anumită distanţare vă va permite să vedeţi lucrurile în altă lumină şi să alegeţi cele mai potrivite măsuri ce trebuie luate pentru a rezolva cel mai bine problemele care vă copleşesc.

Leu

S-ar putea să treceţi printr-o pasă în care dispare încrederea în voi însevă, când de fapt ar trebui să vă conştientizaţi punctele slabe. Energiile astrale nu vor fi negative, deoarece vă vor permite să cunoaşteţi mai bine partea nedorită a personalităţii voastre şi latura voastră sensibilă. Veţi fi interesate să reacţionaţi, devenind conştiente de calităţile şi de talentele voastre. Puteţi afla pe unde vă situaţi.

Fecioară

Această săptămână va oferi ocazia să vă sporiţi aderenţa faţă de ceilalţi şi puteţi să faceţi o întoarcere favorabilă în mai multe domenii. Magnetismul vostru vă va permite să vă impuneţi şi să convingeţi. Realizările se pot extinde, iar viaţa socială va avea mai multă forţă şi varietate. Să nu credeţi că puteţi trăi fără tot felul de probleme! Indiferent ce facem, întotdeauna se ivesc probleme de rezolvat.

Balanţă

Simţiţi că vă aflaţi într-un punct de cotitură. Mai multe variante vor fi disponibile şi va trebui să alegeţi cu atenţie. Ştiţi exact ce nu vă doriţi. Pentru unele, trecutul revine ca să rezolve probleme vechi. Va trebui să faceţi un efort de adaptare pentru a putea trăi pe deplin şi perioadele benefice. Contrar, nici nu le veţi băga în seamă, veţi fi triste şi dezamăgite, dispuse să cedaţi şi să vă mulţumiţi cu puţin.

Scorpion

Veţi avea o mare dorinţă de a învăţa, de a progresa, de a vă depăşi limitele de care vă simţiţi constrânse. Veţi avea o mare curiozitate şi totul vă va interesa. E clar că nu riscaţi să vă plictisiţi. Vă sfătuiesc ca, în tot acest proces, să luaţi în considerare unul-două hobby-uri interesante şi să vi le dezvoltaţi. Acest lucru vă va ajuta în viitor să faceţi un pas înapoi de la probleme inevitabile.

Săgetător

Legăturile emoţionale pot fi denaturate în aceste zile. Acesta va fi punctul culminant al unei lungi serii de neînţelegeri, dar în aceeaşi măsură, o mare oportunitate de dialog. Faceţi tot ce puteţi pentru a găsi o oportunitate de a merge într-o călătorie romantică sau aranjaţi o cină cu lumânări şi şampanie, la care să vă invitaţi persoana iubită. Vă va fi permisă consolidarea relaţiei şi aşa o să vă recâştigaţi pacea interioară.

Capricorn

Realităţile dure ale vieţii nu vă vor cruţa şi veţi fi obligate în acest moment să vă confruntaţi cu multe dificultăţi. Cu cât sunteţi mai obiective şi curajoase, cu veţi găsi o soluţie rapidă la problemele voastre. Treptat, veţi putea dobândi forţa interioară care vă va permite să vă confruntaţi cu obstacolele vieţii. O să acţionaţi în conformitate cu convingerile voastre şi nu cu opinia altora.

Vărsător

Unghiurile planetare continuă să emită spre voi semnale pozitive, dar şi unele negative. Energiile vă promit sprijin, vă aduc în cale oameni care să vă ajute atunci când aveţi nevoie, iar acelora care lucrează în domeniul artelor sau al politicii, le vin oportunităţi de relaţii şi contacte avantajoase. Partea mai puţin bună constă în pesimismul produs de gândurile şi evenimentele în care vă veţi trezi prinse.

Peşti

În viaţa de cuplu se luminează drumul cu realizări ale partenerului, şi ies la lumină calitaţile sale, ceea ce-l face pe el mai atractiv. Dacă veţi accepta să sacrificaţi puţin din timpul vostru şi să vi-l dedicaţi lui, o să-l câştigaţi ca prieten pentru toată viaţa, indiferent dacă veţi mai fi sau nu împreună pe viitor. Financiar, nu vă lăsaţi induse în eroare de promisiunea unor mari câştiguri şi nu pariaţi pe sume mari la bursă!

Astrograma săptămânii

„Iubesc pe cineva şi aş vrea să ştiu dacă voi reuşi să fiu împreună cu această persoană. Aş mai dori să ştiu dacă eu voi avea vreo problemă mai gravă de sănătate anul acesta.“ –  Laura Noris Saseţchi, născută pe 1 mai 1978, ora 10.30, în Galaţi.

Planetele care fac referire la zona afectivă acum aspectează tensionat în astrograma ta. Drept este că ai pe Jupiter în Casa Dragostei până în toamnă şi, la prima vedere, tendinţa ar fi să ţi se împlinească acest vis. Nu pot să-ţi confirm gânduri serioase din ambele direcţii, mai ales că planeta retrogradează până în iulie. Vezi ca Jupiter să nu mărească exagerat dorinţa, aşa încât să confunzi atracţia fizică cu iubirea! Cât despre sănătate, suferinţa ta se pare că-i legată chiar de iubire.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg