Pizza potrivită zodiei tale. „Pizza Suprema îi va potoli Leului pofta copioasă‟

Cu atât de multe opțiuni, alegerea topping-ului de pizza poate fi destul de dificilă. Ține cont de zodie, iar papilele tale gustative, cu siguranță, îți vor mulțumi! 

image

Știai că topping-ul de pizza pe care îl preferi poate spune multe despre personalitatea ta? Îți place pizza cu carne, cu pește sau preferi varianta vegetariană? Alegi condimentele sau preparatele deloc picante? Indiferent de algerile tale, există o pizza perfectă pentru semnul tău zodiacal. Astrologul Lisa Stargust îți spune ce topping de pizza să alegi, în funcție de zodia ta.

Citește și: Care au fost ingredientele din prima rețetă de pizza. Surprinzător, ideea acestui preparat nu vine din Italia 

Berbec - Pizza Suprema 

Poate una dintre cele mai îndrăznețe zodii, Berbecul, este de neoprit, gândește rapid și face tot ce poate pentru a savura o pizza perfectă. În cazul său, nu strică o pizza condimentată și întotdeauna cu carne. O variantă bună este Pizza Suprema. 

Taur - Pizza cu cârnați 

De regulă, zodiei Taur îi place să se bucure de cele mai fine și frumoase lucruri, dar acest lucru nu înseamnă că nu iubește mâncărurile clasice, aromate. O opțiune bună ar fi pizza cu cârnați, ușor condimentată cu ardei sau cu usturoi. 

Gemeni - Pizza Hawaiană 

Reprezentanții zodiei Gemeni te pot surprinde, uneori, cu gusturile lor extravagante. De aceea, Pizza Hawaiană, cu ananas, care combină gustul dulce cu sărat, poate fi ceea ce li s-ar potrivi cel mai bine.

Rac - Pizza Pepperoni 

Această zodie preferă mâncărurile care o trimit cu gândul la copilărie. Din acest motiv, Racul ar putea încerca o pizza clasică cu pepperoni sau sortimentul de pizza pe care l-a încercat pentru prima oară. 

Vezi și: Cum să faci cel mai bun aluat de pizza. De ce e important să îl lași la dospit 24 de ore 

Leu - Pizza Suprema 

Desigur, cu o personalitate atât de îndrăzneață, Leul are nevoie de o pizza la fel de îndrăzneață! Așa că, Pizza Suprema, cu diferite cărnuri, pare a fi ceea ce i se potrivește acestei zodii.

Pizza Suprema îi va potoli Leului pofta copioasă‟, afirmă astrologul. 

Fecioară - Pizza cu sos alb

Meticuloasă și mereu orientată spre detalii, Fecioara preferă lucrurile simple și fine. Pizza cu sos alb de brânză poate fi perfectă pentru standardele înalte ale acestei zodii.

Fecioarele pot fi pretențioase la mâncare. Însă dacă au o pizza simplă, cu sos alb, cu usturoi și busuioc, se pot bucura în totalitate de acest fel de mâncare‟, spune Lisa Stargust. 

Balanță - Pizza cu spanac 

Această zodie iubește să se bucure de fiecare moment al vieții și nu ratează nicio oportunitate de răsfăț. Balanța este o zodie cu gusturi sofisticate, iar cea mai bună variantă pentru ea este pizza cu spanac și cu anghinare. 

Scorpion - Pizza Pepperoni 

Cunoscută pentru farmecul său misterios și pasional, zodia Scorpion preferă alimentele care îi caracterizează caracterul. Așadar, pentru Scorpion, Pizza Pepperoni poate fi o alegere extrem de bună! 

Săgetător - Pizza Margherita 

Lisa Stargust spune că Săgetătorul are nevoie de o pizza pe care să o savureze în cele mai fericite momente ale vieții sale. Cea mai bună alegere este Pizza clasică Margherita, bogată în brânză și în arome proaspete. 

Capricorn - Pizza Clasică 

De regulă, Capricornul preferă topping-ul clasic de pizza. Fiind o zodie de pământ, nu îi place să experimenteze lucruri noi. De aceea, o variantă de pizza doar cu ciuperci, măsline și prosciutto este o alegere minunată! 

Vărsător - Pizza cu ou

Această zodie este caracterizată de gusturile sale unice. De aceea, o opțiune minunată este pizza cu ou și topping cu slănină și brânză. 

Pești - Pizza Quatro Formaggi 

Cunoscută precum „cea mai sensibilă zodie a horoscopului‟, zodia Pești întotdeauna va face alegeri simple. Prin urmare, un sortiment de pizza care i s-ar potrivi este cea cu brânză, precum Pizza Quattro Formaggi.

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg