Top 5 zodii cu simţ patriotic. Te numeri printre cei patrioţi?

Ziua Naţională a României ne face să ne gândim mai mult la cât de mândri şi patrioţi suntem. Unii sunt mai entuziasmați cu această ocazie decât alții pentru că au un simţ patriotic mai accentuat. Mai jos, îţi arătăm care sunt semnele zodiacale care dau dovadă de patriotism!

image

Berbecul, Gemenii, Leul, Fecioara, Scorpionul, Săgetătorul și Vărsătorul au un sentiment de patriotism în inimile lor, dar nu şi acel impuls puternic de a merge la parade, marșuri, evenimente și petreceri legate de Ziua Naţională. Pe de altă parte, nativii născuţi sub semnele zodiacale de mai jos sunt diferiţi.

Taur

Au un sentiment profund de mândrie şi recunoştinţă pentru cei care au dat totul pentru siguranța celorlalți, inclusiv a lor. Nativii în Taur sunt foarte mândri de cultura, moștenirea și istoria țării lor. Când sosește Ziua Naţională, se pregătesc să participe la multe evenimente și să facă totul pentru a simți că fac parte din ceva mai mare.

Rac

Sunt foarte sentimentali și-şi valorizează familia şi ţara. De fiecare dată când citesc despre cei care au luptat pentru libertate, pentru unire sau despre oamenii care și-au dat viața pentru a-și elibera țara, ei se emoţionează foarte mult și se gândesc la toate eforturile, durerile şi lipsurile de care a avut parte strămoșii lor.

Vezi și: Zodii cu ghinion pentru nativii lor. Vezi ce astre îi pot influenţa negativ pe ghinionişti!

Balanţă

Aceşti nativi nu pot tolera când alți oameni spun lucruri negative despre țara lor. Au un puternic sentiment patriotic. Sunt moderatori în tot felul de situații complicate și vor face tot ce le stă în putere pentru a preveni izbucnirea unei lupte.

Te-ar mai putea interesa: Aceşti nativi nu pot fi punctuali! Pe cine nu te poţi baza să vină la timp!

Capricorn

Sunt profund recunoscători pentru tot ceea ce țara lor a făcut pentru ei. Își iubesc patria foarte mult și sunt foarte investiți în a face lucruri pentru a-i face pe toți cei din jurul lor mândri de ţară şi înaintaşi. Îi inspiră și pe alții să se simtă la fel.

FOTO: ShutterstockRecente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg