Zodii dominatoare

1 81505 original jpg jpeg

 În timp ce unora nu le place să iasă în evidenţă, altora le place să se impună în orice situaţie şi să aibă ultimul cuvânt. Află ce zodii sunt mereu piua-ntâi!

FEMEI

Leu: neîmblânzitele

Aşa cum leii sunt regii animalelor, şi nativele din această zodie sunt conducătoare peste prieteni şi cunoscuţi. Sunt ambiţioase, puternice, curajoase, independente şi sigure pe calităţile lor. Ştiu exact ce să facă, fără să se complice, şi-şi pun toată energia şi creativitatea în atingerea obiectivelor pe care şi le-au propus. Nu se tem de obstacole, nu pun la suflet cuvintele rele aruncate asupra lor şi nu se lasă niciodată descurajate. Dimpotrivă, atunci când cei din jur cad pradă deznădejdii, ştiu ce să le spună pentru a-i încuraja. Sunt încăpăţânate şi ţin la convingerile lor, iar atunci când cei din jur nu ştiu ce să facă, preiau iniţiativa şi duc lucrurile la bun sfârşit. Totuşi, în anumite situaţii, sunt percepute de cei din jur ca fiind arogante şi având o atitudine de superioritate.

Berbec: energice şi responsabile

Sunt iubitoare de provocări şi nu se lasă niciodată îngrădite de reguli. Preferă să dea sarcini de îndeplinit în loc să le primească, fiind caracterizate de un spirit independent. Li se potriveşte funcţia de conducător, deoarece sunt energice şi responsabile. Îşi duc întotdeauna la îndeplinire sarcinile, chiar dacă asta înseamnă să fie tranşante cu cei din subordinea lor şi să nu accepte niciun fel de scuze. Uneori, este greu să te înţelegi cu nativele Berbec, mai ales când li se pare că le-ai jignit sau le-au pus la îndoială profesionalismul.

Scorpion: temperamentale şi emotive

Deşi par calme la prima vedere, nativele din zodia scorpion sunt ca un vulcan pe cale să erupă. Deoarece nu ştiu cum să se stăpânească, vorbele lor sunt de multe ori critice pentru cei din jur. Îşi pierd repede răbdarea şi nu le place să explice sau să dea indicaţii, ci preferă să ducă chiar ele treaba la bun sfârşit, considerând că astfel vor termina mai repede ceea ce şi-au propus. Au foarte multă energie, iar dacă aleg să şi-o învestească în responsabilităţile de la locul de muncă, vor fi privite ca buni lideri. Pe de altă parte, sunt emotive şi încearcă să-şi ascundă slăbiciunile lăsând impresia unui caracter puternic, doar din frica de a nu fi rănite. Sunt prietene foarte bune cu cele cu care ele consideră că merită încrederea şi amiciţia lor.

BĂRBAŢI

Taur: muncitori şi tipicari

Sunt persoane muncitoare, dar conservatoare, care nu acceptă cu uşurinţă schimbările, ci dimpotrivă, le primesc cu criticI. Consideră că lucrurile trebuie făcute aşa cum erau ele odinioară şi nu se lasă până când nu reuşesc să-şi impună punctul de vedere. Din acest motiv, puţini sunt cei care reuşesc să le intre în graţii. Sunt încăpăţânaţi, rigizi şi chiar egocentrici. Consideră că nu are rost să încerci lucruri noi, mai ales atunci când ai aplicat deja o metodă şi ea a dat roade. Sunt tipicari, însă văd repede soluţia unei probleme la care alţii le caută de cine ştie când o rezolvare.

Gemeni: şarmanţi când au interes

Despre nativii din această zodie se spune că au caracter dual, complex şi chiar contradictoriu. În unele ocazii te asigură că totul va fi bine şi că poţi conta pe ei, în timp ce în alte situaţii te mint direct în faţă. Se supără atunci când cineva nu le face pe plac şi încep să apeleze la prieteni şi la cunoştinţe pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor. Pe de altă parte, nu puţine sunt ocaziile în care sunt şarmanţi şi nimeni nu-i poate refuza. Ştiu cum să-şi argumenteze solicitările sau soluţiile pe care le oferă, chiar dacă nu sunt cea mai bună alegere, iar din acest motiv logica lor pare de necombătut.

Rac: dezbină, pentru a cuceri

Sunt acele persoane care par a se înţelege bine cu toată lumea. De fapt, strategia lor este dezbină şi cucereşte. Deoarece par atât de sociabili, celor din jur le vine greu a crede că se ascunde altceva în spatele intenţiilor bune şi tind să-i urmeze orbeşte, considerând că ei ştiu cel mai bine care e calea. Defapt, nativii din această zodie au o imaginaţie foarte bogată, ceea ce le permite să găsească multe soluţii, fără ca acestea să aibă însă şi corespondent în realitate. Le place să se implice în proiecte complexe, considerând că astfel vor schimba percepţia celor din jur, care vor vedea că sunt persoane serioase. Atunci când sarcinile nu sunt însă duse la bun sfârşit, caută să găsească alţi vinovaţi, astfel ca atenţia să nu cadă asupra lor.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg