Horoscopul căsniciei - Află ce-ţi rezervă astrele!

1 71455 original jpg jpeg

Chimia dintre parteneri, încrederea şi respectul reciproc stau la baza unui mariaj fericit. Cititorii în stele spun însă că reuşita relaţiei ţine şi de compatibilitatea astrologică.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativului Berbec îi place să fie cel care domină în relaţia de cuplu şi niciodată nu se dezice de responsabilităţile sale şi nici nu fuge de eventualele conflicte cu partenerul. Nivelul său de energie este setat destul de sus,motiv pentru care cel cu care-şi împarte destinul trebuie să aibă aceeaşi poftă de viaţă ca şi el. În plus,pe el trebuie să se poată bizui la nevoie. Dacă nu găseşte una din aceste calităţi,va face tot ce-i stă în putere pentru a-l transforma în omul pe care îl doreşte. Bun organizator,nativul Berbec are însă un defect:este predispus la accese de gelozie atunci când relaţia nu-i mai dă sentimentul de siguranţă pe care i-l ofera la început. Un Berbec face casă bună cu Leul,Săgetătorul şi Balanţa.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Când este căsătorit,nativul Taur se dedică în totalitate partenerului şi copiilor sai. Blând şi generos,cel născut sub acest semn astral nu are nicio problemă să-ţi ajute consoarta la gătit,la curăţenia în casă ori la îngrijirea copiilor,cât timp asta nu se suprapune cu nevoia lui de a se implica în activităţi care să-l binedispună. Semn de pământ,îşi adoră copiii şi va face tot ce-i stă în putinţă să le asigure securitatea financiară. Este un partener loial şi dedicat,făcând tot ce trebuie,pentru ca membrii familiei lui să fie mulţumiţi. Pentru un mariaj de durată,nativii Taur trebuie să-şi caute partenerul printre Fecioare,Capricorni şi Scorpioni.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii Gemeni sunt în căutarea unui partener familist şi tradiţionalist. Viaţa cu el poate fi foarte frumoasă,interesantă,incitantă şi,în acelaşi timp,relaxată. Este o persoană responsabilă,fermecătoare,inteligentă. Chiar şi aşa,se poate întâmpla să nu fie înţeleasă de cei din jur. De aceea,are nevoie de cineva care să-l cunoască foarte bine şi să-l accepte aşa cum este. Îi va fi alături partenerului şi în zilele bune şi în cele mai puţin fericite şi-i va acorda sprijinul de care are nevoie în orice circumstanţe,împreună reuşind să depăşeasca orice dificultate a vieţii. Cei mai buni parteneri pentru nativii Gemeni sunt Balanţele,Peştii şi Săgetătorii.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativul născut în zodia Rac vede viaţa de familie ca cel mai important lucru din viaţa lui. Este o fire protectoare,iubitoare,grijulie. Cu toate că pare a fi un partener ideal,viaţa alături de el nu este deloc simplă. Pasiv şi,uneori,excesiv de sensibil şi vulnerabil în faţa celorlalţi,îşi pierde repede cumpătul când lucrurile nu-i sunt pe plac. Din acest motiv,sufletul său geamăn trebuie să-şi păstreze calmul în aceste situaţii şi să-i preia din sarcini,până când situaţia nu va mai fi aşa de tensionată. Cel mai bine va face asta cineva născut în Scorpion,Peşti şi Capricorn.

Leu (23 iulie – 22 august)

Încrezător,cald şi cu o inimă mare,Leul se face plăcut fără prea mult efort. Semn astral guvernat de Soare,la petreceri sau în cercurile de prieteni,el este în centrul atenţiei,motiv pentru care partenerul se va afla mereu într-un con de umbră. Deşi uneori se poartă copilăreşte,este un model pentru mulţi de urmat şi un tată care este mereu cu zâmbetul pe buze,sprijinându-şi şi comunicând deschis cu ai săi copiii,indiferent de vârsta pe care o au. El are nevoie de un partener cu care să aibă cât mai multe în comun. Îl va trata mereu cu respect şi aşteaptă să fie răsplătit cu aceeaşi monedă. Organizat şi punctual,îşi va găsi mereu timp pentru toate. Când hotărăşte cu cine să-şi petreacă viaţa,ştie că alături de acea persoană va îmbătrâni. Nativul Leu va face casă bună cu Berbecul,Săgetătorul şi Vărsătorul.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul născut în semnul Fecioarei este unul dintre cei mai fideli ai zodiacului. Pragmatic din fire,munceşte din greu să ofere familiei tot ce are nevoie. De multe ori,uită să mai fie romantic câteodată. La fel ca şi alte semne astrale care trec de la o stare la alta foarte repede,are nevoie de un partener răbdător,pentru ca relaţia cu el să nu aibă de suferit. Îi place să fie ocupat,să se simtă productiv,mai ales că este o persoană inteligentă. Chiar dacă de multe ori are impresia că doar el poate să ţină totul sub control,are nevoie de un partener care să nu fugă de responsabilităţi. Deşi poate părea rece în relaţia de cuplu,este fiabil şi dispus să mai facă din când în când compromisuri. Fecioara poate avea o căsnicie reuşită alături de Tauri,Capricorni şi Peşti.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt foarte pretenţioase când vine vorba de partenerul cu care să-şi împartă viaţa. Chiar dacă au suferit din dragoste de multe ori,au în continuare încredere în alegerile pe care le fac ţi nu se bazează pe opiniile apropiaţilor. Caută armonie şi echilibru în relaţie şi are nevoie de un coechipier puternic,responsabil şi protector,care nu se agaţă de părerile celorlalţi. Majoritatea celor născuţi sub acest semn astral vor să se bucure de lux şi confort,dar chiar şi aşa,alegerea partenerului nu se bazează pe beneficiile materiale pe care le-ar putea obţine în urma relaţiei cu el. Nativii Balanţă se potrivesc cu Vărsătorii,Gemenii şi Berbecii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul Scorpion este adesea descris ca fiind foarte posesiv şi gelos. El se ascunde după această mască pentru că este foarte sesibil şi îi este teamă să nu fie rănit. Când îşi alege un partener de viaţă,nu-şi va justifice decizia. Caută pe cineva charismatic,influent şi puternic. Iubeşte viaţa şi este energic,de aceea are nevoie să se implice în activităţi care să-i ocupe tot timpul. Chiar dacă uneori se dovedeşte a fi o persoană obsesivă şi dificilă şi cu tendinţa de a se închide în sine,nativul Scorpion se dăruieşte 100% relaţiei. Pentru ca el să fie fericit,partenerul trebuie să-i dovedească constant că-l iubeşte sincer,iar minciunile şi atitudinile false trebuie lăsate deoparte. Nu de alta,dar Scorpionul le va mirosi negreşit! O relaţie cu un nativ Peşti,Rac sau Taur nu are cum să dea greş!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cel născut în zodia Săgetător este un aventurier,mereu gata să ia decizii fără să stea prea mult pe gânduri. Din cauza asta,pierde cu uşurinţă din vedere defectele partenerului său,ceea ce duce la nemulţumiri inevitabile şi dezamăgiri. Dacă persoana aleasă poate să-i dea libertatea după care tânjeşte,el rămâne alături de el toată viaţă. Are nevoie de un suflet-pereche atrăgător,independent,care să-l facă să râdă din orice şi pe care să se poată baza la nevoie. Monotonia este inamicul lui cel mai mare,de aceea va face tot ce-i posibil pentru a menţine focul aprins în relaţie. Un Săgetător are mari şanse să fie fericit alături de un Leu,Vărsător şi Gemeni.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nativii născuţi în Capricorn sunt devotaţi slujbei pe care o au şi de multe ori se căsătoresc mult mai târziu decât alte semne astrale. Pasul cel mare îl fac doar atunci când sunt convinşi că se potrivesc pe toate planurile cu persoana aleasă. El trebuie să se simtă în siguranţă şi sigur 100% de  această uniune. Capricornul este o fire sensibilă,afectuoasă în viaţa de zi cu zi. Poate să-i fie uneori dificil să comunice cu cei din jur. Este foarte strict şi rigid în opiniile sale,aşa că el are nevoie de un partener care să ţină sincer la el şi care-i respectă independenţa,să-i înţeleagă modul de gândire şi firea energică. Dacă este rănit de prea multe ori,poate deveni rece,rezervat,distant şi chiar respingător,pierzându-şi orice dorinţă de a arăta emoţie,chiar şi atunci când îi pasă cu adevărat de partener. Este compatibilcu Taurii,Fecioarele şi Racii.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Prietenos şi deschis la tot felul de experienţe,nu ia în considerare căsătoria până când nu găseşte persoana potrivită pentru el. Pentru că este imprevizibil,de la nativul Vărsător te poţi aştepta la orice. Chiar dacă adesea simte repulsie faţă de ideea de angajament şi de a fi legat de cineva prin lege,va face acest pas. Alesul lui ar trebui să fie onest şi prietenos,dar întotdeauna gata să-şi asume noi provocări în timpul vieţii lor conjugale. Acesta este un nativ care nu are o problemă cu divorţul şi întotdeauna o păstrează în minte ca fiind una dintre opţiuni în cazul în care lucrurile nu merg aşa cum îşi doreşte. Are nevoie să fie cu cineva independent şi deschis la minte,pentru ca angajamentul să dureze. O familie fericită pentru cineva născut în această zodie ar putea fi împreună cu un Săgetător,Gemeni şi Leu.

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Natura lui puternic idealistă îi dă nativul Peşti credinţă că pentru dragostemerită să rişte orice. De aceea,este dispus să îndeplinească toate dorinţele partenerului său,pentru ca familia sa să fie mulţumită. Convingerile sale sunt foarte importante pentru el şi nu va face nimic care le pune în pericol. El are nevoie de cineva cu picioarele pe pământ şi care să-i ofere intimitate. Respectarea spaţiului personal este foarte importantă pentru el. Pentru un mariaj reuşit cu un Peşti,cel mai bine s-ar potrivi cineva născut în zodia Scorpionului,Racului sau Fecioarei.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg