Horoscopul iubirii pentru luna august 2016

1 70425 original jpg jpeg

Unii nativi îşi caută sufletul-pereche, iar alţii sunt puşi faţă în faţă cu situaţii neprevăzute, care le pot destrăma relaţia sau căsnicia. Acestea sunt doar câteva dintre schimbările care au loc pe harta astrală a iubirii în luna august 2016.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Berbec

Pentru nativii Berbec,luna august este una fără evenimente neplăcute pe plan amoros. Ba mai mult,vor avea nevoie de tot sprijinul şi înţelegerea partenerului de viaţă la mijlocul lunii. Persoanele căsătorite vor pune la cale finaluri de săptămânăîn compania soţiei sau a soţului,iar cele care nu şi-au găsit sufletul-pereche au ocazia să-şi schimbe statulul.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Taur

Luna august este excelentă pentru nativii singuri,care vor avea nenumărate ocazii să se distreze şi să cunoască oameni noi. Pentru cei născuţi sub aceast semn astral,lucrurile nu sunt roz pe plan amoros. Neînţelegerile cu persoana cu care îşi împart viaţa vor duce,pentru unii,la despărţiri.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Gemeni

Nativii Gemeni sunt nestatornici şi acest lucru se reflectă şi pe plan sentimental. Evaluează-ţi parteneriatul actual şi vezi dacă relaţia poate să mai meargă mai departe sau nu. Noi relaţii de dragoste sunt,de asemenea,în cărţi. Nativii căsătoriţi vor avea diferenţe de opinii cu partenerii lor. Veştile legate de o sarcină nu vor întârzia să apară.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Rac

Previziunile astrologice pentru Raci arată că luna august va fi una excelentă. Cei singuri se vor îndrăgosti nebuneşte spre sfârşitul lunii,iar cei căsătoriţi vor trebui să-şi sprijine partenerii în luarea unor decizii financiare.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Leu

Dragostea este un pic complicată pentru Lei în luna ce va veni,căci se vor concentra mai mult ca niciodată pe îmbunătăţirea situaţiei financiare şi pe atingerea obiectivele personale. Cei care sunt deja într-o relaţie serioasă trebuie să-şi reevalueze situaţia.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Fecioară

Persoanele născute în Fecioară vor întâmpina ceva probleme la capitolul dragoste. În schimb,cei singuri sunt puşi pe distracţii şi amuzament şi nu vor să se implice încă în relaţii serioase şi de durată. Apare o veste de legată de o eventuală sarcină sau despre naşterea unui copil în familie.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Balanţă

Pe măsură ce Casa Prieteniei este puternică,vei fi mai implicat în activităţi sociale decât în căutarea sufletului-pereche. Cei implicaţi în relaţii serioase trebuie să facă îmbunătăţiri,căci la sfârşitului lunii vor trebuie să facă faţă unor probleme.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Scorpion

Cei singuri vor găsi dragostea printre colegii de la serviciu sau printre prietenii cu care vor merge în concediu. Scorpionii căsătoriţi caută stabilitatea emoţională în căsnicia lor,pentru că s-au simţit în ultima perioadă neglijaţi er. O eventuală sarcină va fi un subiect intens discutat în luna august în 2016.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Săgetător

Previziuni astrale pentru Săgetător prevestesc că vor avea loc schimbări frecvente în această lună la capitolul dragoste. Dacă eşti singur,ai toate şansele să găseşti pe cineva potrivit ţie printre colegii de la muncă. Lucrurile stau bine şi pentru nativii Săgetători căsătoriţi. Plănuieşti un weekend sau câteva zile la munte sau la mare cu soţia sau cu soţul.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Capricorn

Dragostea este excelentă în această lună pentru nativii Capricorn. Dar va fi mai sexuală decât romantică spre mijlocul lunii. Stai departe de activităţile periculoase la sfârşitul lunii august 2016. Cei implicaţii în relaţii de durată se vor căsători în această lună. Este,de asemenea,o lună de bun augur pentru a planifica un copil.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Vărsător

Dragostea va fi mai pasională spre sfârşitul lunii pentru nativii Vărsător. Cei singuri vor avea parte de întâlniri romantice. Spre sfârşitul intervalului,rude apropiate şi vecini imprevizibili îţi vor testa limitele. Relaţiile existente ar trebui revizuite şi trebuie luate măsuri pentru ca neînţelegerile să nu apară.

Horoscopul iubirii pentru luna august 2016. Peşti

Trebuie să faci mari eforturi pentru a normaliza relaţia cu partenerul tău de viaţă. Nu trebuie să existe polemici între voi,aşa că discutaţi deschis despre tot ce vă deranjează. Nativii singuri vor renunţa la statut spre mijlocul lunii. Căsătoria şi sarcina nu sunt indicate în această perioadă a anului.Recente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg