Horoscopul lunii decembrie 2016

1 73862 original jpg jpeg

Şanse în dragoste pentru Raci, noroc la bani pentru Tauri, schimbări la locul de muncă pentru lei – sunt doar câteva dintre schimbările care au loc pe harta astrală în luna decembrie 2016.

Horoscopul lunii decembrie. Berbec

Vei lua atitudine în faţa şefilor şi a colegilor în luna care va veni. De aceea,decembrie este o lună în care vei fi nevoit să analizezi toate situaţiile şi să le prioritizezi. Vei face faţă multor schimbări la locul de muncă. În viaţa privată,fii atent la persoana cu care îţi împarţi destinul. Astăzi,ea poate să fie sinceră cu tine,iar mâine,dacă va fi nevoită,îţi va ascunde lucruri.

Horoscopul lunii decembrie.Taur

Pentru majoritatea nativilor,decembrie va fi o lună profitabilă pe toate planurile. La muncă,te vei obişnui cu noile responsabilităţi pe care le vei avea,mai ales că ai toate şansele să primeşti şi primă de Crăciun. Pe plan amoros,analizează relaţia pe care o ai şi decide dacă persoana cu care eşti este cea potrivită sau nu pentru tine.

Horoscopul lunii decembrie. Gemeni

În decembrie,vei culege roadele muncii tale din ultimele luni. Concentrează-te pe ceea ce obţii şi pe munca pe care trebuie s-o depui şi stai departe de lucrurile care te-ar putea distrage. În dragoste,lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Dacă nu ai deja pe cineva,decembrie este o periaodă numai bună pentru noi relaţii. În această lună,ai timp să te vezi cu prietenii,dar şi să stai în compania celor dragi.

Horoscopul lunii decembrie. Rac

Pentru nativii Rac,în decembrie 2016 forţele exterioare au o influenţă negativă asupra voastră.  Cel mai important este să crezi în tine şi astfel vei face faţă mult mai uşor problemelor cu care te vei confrunta.  În această lună,te poţi aştepta la o promovare. Nu ar trebui să fii surprins. Ştii că ai munci foarte mult pentru asta! Dacă ai încercat până acum să câştigi atenţia cuiva,acum ai toate şansele ca asta să se întâmple.

Horoscopul lunii decembrie. Leu

Pentru nativii Leu,luna viitoare va fi una dificilă pe mai multe planuri. Afacerile şi antreprenoriatul,şi chiar întregul sector financiar va fi profitabil pentru Lei. Străduieşte-te ca în zilele în care te va copleşi acea dorinţa arzătoare de a te cuibări sub o pătură,cu o ceaşcă de cafea fierbinte în mână,să-ţi aduni forţele,ca să lucrezi. Mai precis,trebuie să lucrezi în mod eficient. În ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale,lucrurile vor decurge foarte bine. Concentrează-te pe momentele petrecute cu cealaltă-jumătate.

Horoscopul lunii decembrie. Fecioară

Fii pregătit să faci faţă unor situaţii mai puţin plăcute la serviciu. Nu încerca să te faci plăcut în faţa tuturor,căci,pe lângă faptul că-ţi vei irosi o mare parte din energie,vei obţine exact contrariul. În ceea ce priveşte sfera relaţiilor personale,în decembrie 2016,vei avea toate oportunităţile pentru a obţine rezultatele dorite. Unii dintre voi se vor îndrăgosti,pe când alţii,se gândesc serios la următorul pas în relaţie:căsătoria.

Horoscopul lunii decembrie. Balanţă

Vor apărea ceva probleme la orizont,însă le vei face faţă cu brio. Important este să nu te descurajezi,pentru că nimeni nu-ţi va cere socoteală când lucrurile nu vor avansa aşa cum trebuie. Pe „frontul iubirii“,orice este posibil. Totul depinde doar de tine,de cât de repede răspunzi circumstanţelor.

Horoscopul lunii decembrie. Scorpion

Cei născuţi în zodia Scorpion vor trebuie să se confrunte cu prejudecăţi din partea colegilor,şi,uneori,a şefilor. Ai capacitatea de a identifica rapid şi cât mai clar fundalul unui anumit eveniment. Important este să nu-ţi fie teamă să spui cuiva că a greşit,indiferent de ce poziţie deţine acea persoană. În relaţia cu partenerul,încearcă să te implici cât mai mult.

Horoscopul lunii decembrie. Săgetător

Pentru cei născuţi sub semnul Săgetător,decembrie 2016 va fi o lună cu succes. Vei munci foarte mult,chiar dacă anumite proiecte depăşesc cu mult competenţele tale. Perioada vine cu multe nemulţumiri pe plan amoros. Acestea trebuie abordate în linişte şi fără ieşiri emoţionale inutile. Dacă ai ajuns brusc la concluzia că trebuie să rupi relaţia pe care o ai,nu te grăbi să faci asta. Analizează situaţia cu calm,pentru a lua cea mai bună decizie.

Horoscopul lunii decembrie. Capricorn

Este foarte posibil ca în decembrie să primeşti o nouă ofertă de muncă. Dacă se întâmplă aşa ceva,poţi să fi sigur că totul va decurge foarte bine,iar noua ta poziţie îţi va aduce mult mai multe beneficii decât fostul loc de muncă. Este important să faci alegerea cea bună,mai ales atunci când vine vorba de venituri permanente. În decembrie,ia decizii echilibrate.

Horoscopul lunii decembrie. Vărsător

La capitolul muncă,astrele recomandă celor născuţi sub semnul Vărsător să nu se grăbească în luarea deciziilor. Acum,chiar şi cele mai evidente soluţii se pot dovedi a fi foarte discutabile. Prin urmare,nu ar trebui să fii prea impulsiv cu privire la evenimentele care au loc în jurul tău. În orice caz,în decembrie,nu semna documente doar pentru că vrei ca toată lumea să te lase în pace.

Horoscopul lunii decembrie. Peşti

Peştii se vor confrunta cu unele momente care ar putea provoca un fel de respingere din partea colegilor,mai ales dacă sunt în poziţii de conducere. Acum este vital pentru a lua parte la intrigi de culise,de la care ai stat mereu departe. Rămâi concentrat pe nevoile tale. În viaţa privată,te numeri printre semnele astrale cele mai stabile. Concentrează-te pe ce anume vrei să obţii de la relaţia pe care o ai şi nu te grăbi în sacrificarea propriilor idealuri de dragul familiei.

Credit foto:www.sterlingholidays.comRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg