Mariah Carey, dezvăluiri şocante despre fostul soţ. Aproape a desfigurat-o cu un cuţit

6 mariah carey jpg jpeg

În autobiografia „The Meaning of Mariah Carey” apărută recent, cântăreaţa în vârstă de 50 de ani îi aduce acuzaţii grave fostului ei soţ, producătorul muzical Tommy Mottola (71 ani). Vedeta susţine că acesta a fost extrem de posesiv, a avut un comportament agresiv şi a descris mariajul lor ca pe „pe un pat plin de cuie”. S-a ajuns la divorţ când fostul ei soţ, într-un acces de furie, aproape a desfigurat-o cu un cuţit.

Mariah Carey s-a căsătorit cu Tommy Mottola în anul 1993, după ce l-a întâlnit la o petrecere cinci ani mai devreme, scrie The Independent. Pe atunci, cântăreaţa avea 23 de ani, iar el - 43 de ani. Cinci ani mai târziu, în 1998, cei doi au ajuns la divorţ din cauza comportamentului abuziv al producătorului muzical. Mariah Carey îşi aminteşte că şi-a numit fosta locuinţă din New York Sing Sing, după numele dat unei închisori celebre din America. În toată acea perioadă, s-a simţit mereu controlată, monitorizată constant de camere şi de paznici înarmaţi. 

Vedeta descrie în cartea ei că prezenţa lui Tommy Mottola era destul de autoritară şi „foarte apăsătoare”:

„La început… mergeam pe coji de ouă. Apoi a devenit un pat plin de cuie şi apoi un câmp minat. Nu am ştiut niciodată când sau ce l-ar putea face să explodeze”, a povestit artista din viaţa personală. 

A avut inclusiv un bagaj ţinut sub pat, în caz că ar fi trebuit să scape când lucrurile ar fi ieşit de sub control. 

„Mi s-a părut că trebuie să mă feresc de prietenii mei şi de familia mea. Nu puteam vorbi cu nimeni care nu era sub controlul lui Tommy. Nu puteam ieşi sau să fac nimic cu nimeni. Nu mă puteam mişca liber în propria mea casă”, a mai scris artista. 

Aceasta a dezvăluit că a avut o aventură cu fostul profesionist de baseball, Derek Jeter, numindu-l supapa de care avea nevoie pentru a scăpa de posesivitatea soţului ei. În cele din urmă, a decis să se despartă de Tommy Mottola când, în faţa prietenilor săi, într-o noapte, într-un acces de furie, i-a plimbat pe faţă un cuţit.

După divorţ, a renunţat la firma de înregistrări Sony Music, acolo unde Tommy Mottola era directorul general. În 2013, producătorul muzical a recunoscut că  este „obsesiv”, dar că fosta lui soţie a dat detalii „dure” şi „neadevărate” ale relaţiei lor.

FOTO Profimedia Recente

Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg