Victoria Beckham își surprinde prietenii cu dieta ei: „N-am văzut-o vreodată să mănânce ceva‟

Cunoscută pentru obsesia de a fi mereu slabă, Victoria Beckham (48 de ani) și-a surprins apropiații cu obiceiurile sale alimentare. De curând, un prieten de-al vedetei a făcut declarații surprinzătoare despre stilul de viață pe care îl duce Victoria. 

image

În ceea ce privește dieta Victoriei Beckham, chiar soțul fostei Spice Girls, David Beckham, a declarat în podcastul „River Cafe‟ că soția lui mănâncă același lucru de 25 de ani, adică pește la grătar cu legume gătite la abur. Mai mult decât atât, fostul fotbalist a spus că o singură dată în toată căsnicia lor cei doi au împărțit mâncarea. 

„Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în cei 25 de ani. De când am cunoscut-o pe Victoria, mănâncă doar pește la grătar, legume la abur. Foarte rar se abate de la asta‟, spunea David, citat pe publicația „Mirror‟.  

Citește și: Victoria Beckham mănâncă același lucru de 25 de ani! David Beckham: „Doar când era gravidă a gustat altceva!‟ 

„Nu am văzut-o niciodată să mănânce ceva‟

Și prietenii Victoriei sunt surprinși de stilul de viață pe care îl are vedeta. Într-un interviu pentru emisiunea „Kyle and Jackie O‟, fostul coechipier al lui David Beckham, Rio Ferdinand, a spus că niciodată nu a văzut-o pe Victoria să mănânce ceva, deși iese des în oraș cu familia Beckham. El a mărturisit: „Nu am văzut-o niciodată să mănânce ceva. Nu-mi amintesc să fi uitat ceva, să fiu sincer‟. 

Ce alimente consumă, cu adevărat, Victoria Beckham? 

Vezi și: Ce fac vedetele când vor să slăbească rapid. Victoria Beckham, adepta shot-urilor cu oțet 

Potrivit „Hello Magazine‟, Victoria are un program drastic de exerciții fizice și nu se abate de la el. În plus, pentru a se menține în formă, așa cum a declarat și soțul său, ea consumă pește, legume proaspete, dar și nuci și semințe:

„Mănânc mult pește proaspăt, legume proaspete și salate, precum și semințe și nuci. Îmi plac și fructele, dar nu mănânc prea mult, deoarece mă balonează. Sunt disciplinată. Vinul roșu este deliciul meu și, de asemenea, iubesc tequila și mănânc carbohidrați. Îmi place avocado și somon. Cu patru copii și cu un loc de muncă, fac asta ca să funcționez 100%‟, spunea vedeta. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg