A fost sincer Will Smith când și-a cerut scuze? Psihoterapeutul și-a dat seama din prima!

La patru luni după ce actorul Will Smith (53 de ani) l-a pălmuit pe Chris Rock (57 de ani), actorul și-a cerut scuze prin intermediul unei înregistrări video pe care a făcut-o publică pe canalul său de Youtube. „Mă simt ca naiba‟, spunea el în filmuleț, însă cât de sincere au fost declarațiile sale? Un celebru psiholog și-a dat seama din prima! 

image

În cadrul Premiilor Oscar, de anul acesta, din Los Angeles, Will Smith l-a lovit peste față pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția actorului, Jada Pinkett Smith, făcând referire la faptul că este tunsă zero. Lui Will Smith nu i-a plăcut deloc guma făcută de Rock, deoarece că Jada suferă de alopecie, o afecțiune care duce la căderea temporară a părului. 

La câteva luni de la acest incient, Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock, în mod public, pentru comportamentul său „innaceptabil‟ și își îndeamnă colegul de breaslă să vorbească cu el oricând dorește. „Nu m-am gândit la câți oameni vor fi răniți‟, au fost cuvintele lui Will Smith, făcând referire la mama lui Chris Rock și la familia lui.  

Citește și: Will Smith, în pragul colapsului? Înainte de gestul violent, a șocat vorbind despre sex și sinucidere 

Reacția actorului a impresionat pe mulți, dat fiind faptul că videoclipul postat pe Youtube are peste 3 milioane de vizualizări, însă cât de sincer a fost Will Smith? Psihologul Georgina Dow i-a examinat scuzele și întregul său discurs. 

Ce a observat terapeutul 

Georgina Dow consideră că Will Smith a procedat corect pentru că și-a cerut iertare, însă nu crede că scuzele sale au fost autentice, spuse din suflet: „Discursul este unul robotizat, este exersat, nu simt nicio emoție. Cred că, pentru Will, acesta este un mecanism de apărare, dar acest mecanism elimină autenticitatea pe care trebuie să o vedem‟, a spus psihologul. 

Cea mai mare problemă din videoclip, în opinia Georginei, este că pare că nu există remușcări reale din partea lui Will Smith față de palma dată lui Chris Rock: „Nu par a fi scuze reale‟, remarcă ea. Singurul moment în care el pare a fi autentic, este când Will Smith îi cere scuze mamei lui Rock, „atunci pare mai puțin înscenat‟, a spus Georgina. 

Pentru cine a fost, de fapt, mesajul lui Will Smith 

Psihologul Georgina Dow consideră că scuzele lui Smith sunt adresate de fapt, fanilor săi, care l-au judecat după acel episod, nu pentru Chris Rock: „Publicul mesajului nu este Chris și nici familia lui. Se pare că sunt fanii săi. Este mai mult o mișcare de PR, decât un moment în care este, cu adevărat, autentic‟, remarcă ea. 

Vezi și: Will Smith, dezvăluiri despre momentele de slăbiciune. Actorul le-a mărturisit copiilor că a vrut să se sinucidă 

În final, terapeutul pune la îndoială faptul că Will Smith se simte prost pentru răul pe care i l-a făcut lui Chris Rock. Mai degrabă, el ar fi afectat de repercusiunile pe care le simte în viața profesională și personală „Da, nu cred că scuzele au legătură cu Chris‟, specifică ea. 

Sursă video: Youtube / Sursă foto: Pinterest, GQRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg