Actor din „Fast and Furious‟, lovit de depresie. „Pur și simplu, nu știam ce este‟

Un celebru actor din seria de filme Fast and Furious a recunoscut că, de-a lungul anilor, a experimentat „trei crize‟ ale depresiei. 

image

Depresia poate afecta pe oricine, inclusiv pe actori și alte persoane din industria divertismentului. Este și cazul unei celebrități, care apare în seria de filme „Fast and Furious‟ și joacă înclusiv în cel mai nou film al francizei - „Fast & Furious X‟, care a avut premiera pe 19 mai 2023, la Colosseumul din Roma. 

Citește și: Celebrități care s-au confruntat cu depresie. Lady Gaga s-a vindecat cu ajutorul pastilelor 

Actorul din Fast and Furious care s-a confruntat cu depresie

Cunoscut în calitate de luptător profesionist și ca o vedetă de cinema de mare succes, Dwayne Johnson a recunoscut că a experimentat „trei crize‟ ale depresiei, de-a lungul anilor. În podcastul „The Pivot‟, Dwayne Johnson a spus că prima dată s-a întâmplat în perioada în care era student, la vârsta de 18 ani, când o accidentare a pus capăt carierei sale în fotbal: 

„(Criza) cea mai mare a fost cea legată de fotbal. S-a întâmplat în Miami. Nu am vrut să mai merg la școală. Eram gata să plec. Am părăsit școala. Nu am luat niciun examen și am plecat. Dar interesant era că la acea vreme, pur și simplu, nu știam ce este. Nu știam ce este sănătatea mintală. Nu știam ce e depresia. Știam doar că nu vreau să mai fiu acolo‟, a povestit vedeta, care a menționat că s-a simțit la fel după ce a divorțat în anul 2008 de fosta soție, Dany Garcia, cea care îi este și manager: „Ani mai târziu, am trecut din nou prin asta când am divorțat… Nu știam ce este‟, a continuat Dwayne Johnson. 

image

Fiicele sale, „Harul mântuitor‟

Dwayne Johnson a povestit că, abia când a trecut printr-un alt episod depresiv în anul 2017, a știut cum să se descurce și cum să ceară ajutor. Fiicele sale, Simone Alexandra (Ava Raine), Jasmine Johnson și Tia Giana Johnson, au contribuit la vindecarea lui: „Harul mântuitor pentru mine a fost într-adevăr fiicele mele, cele trei. Te uiți la ele și îți dai seama!‟, a povestit el. 

Citește și: Simone, fiica lui Dwayne Johnson a moștenit pasiunea tatălui pentru sport. Cu ce se ocupă tânăra? 

„Să ceri ajutor nu este o slăbiciune‟

Ulterior, Dwayne Johnson și-a încurajat admiratorii să le ceară sprijinul celor din jur dacă se confruntă cu această problemă: „Să ceri ajutor nu este o slăbiciune. De fapt, să ceri ajutor este superputerea noastră‟. „De-a lungul timpului, trebuie să înveți să îmbrățișezi vulnerabilitatea‟, a continuat Dwayne Johnson, potrivit „Men's Health‟. 

Sursă foto: PinterestRecente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg