Actrița Shay Mitchell își menține silueta cu pizza: „Nu cred în diete‟

Actrița Shay Mitchell (36 de ani), din serialul de succes „Pretty Little Liars‟, urmează o dietă accesibilă, în care sunt incluse alimente delicioase pe care oricine le poate prepara. Vrei să arăți ca ea? Uite ce alimente consumă! 

image

Frumusețea lui Shay Mitchell i-a convins atât pe realizatorii de filme și seriale să o coopteze în proiecte importante, cât și pe producătorii de modă și frumusețe să o aleagă pentru diferite campanii publicitare. De-a lungul timpului, ea a colaborat cu mai multe mărci de cosmetice, devenind un etalon de frumusețe pentru doamnele și domnișoarele care o urmăresc. Chiar și după cele două sarcini, Shay Mitchell și-a păstrat silueta și tonusul, după cum putem observa în fotografiile de pe contul său de Instagram. 

Desigur, actrița a fost dintotdeauna preocupată de aspectul său fizic, și, de aceea, petrece multe ore în sala de fitness și mănâncă sănătos. Surprinzător, regimul vedetei este unul accesibil, iar alimentele pe care le consumă, cu moderație, sunt într-adevăr delicioase: „Cu adevărat, eu nu cred în diete‟, a spus actrița pentru „Woman’s Health‟. 

Citește și: Vedete care au spus că sunt bisexuale. Angelina nu s-a sfiit să recunoască 

Ce alimente și preparate sunt incluse în dieta actriței Shay Mitchell

Shay Mitchell a declarat pentru publicația menționată că mănâncă la micul dejun același lucru, respectiv quesadilla cu ou, spanac și ciuperci. La prânz, Mitchell obișnuiește să consume pizza, însă una preparată în mod sănătos. Actrița își pregătește singură pizza cu blat de conopidă și topping cu brânză, broccoli, spanac și rucola, o alternativă la pizza tradițională cu conținut scăzut de carbohidrați și bogată în fibre, vitamine și minerale.

Vezi și: Transformă mâncărurile tale preferate în alimente dietetice! Cum să prepari pizza, chipsuri și spaghete sănătoase 

La gustare, ea servește hummus cu legume sau un wrap cu salată verde, cartofi dulci și „carne‟ pe bază de plante. La cină, actrița optează pentru o porție de paste sau pentru biban de mare și salată. 

Cu ce alimente își răsfață Shay Mitchell papilele gustative 

Desigur, Shay Mitchell urmează o dietă sănătoasă, dar asta nu înseamnă că nu se răsfață, din când în când. Potrivit „Eatthis.com‟, actrița iubește migdalele și chipsurile cu ciocolată și stevie. 

Sursă foto: Instagram - @ShayMitchell  



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg