FOTO „Blasfemie!” Rihanna, criticată pentru imaginea sa de „măicuță sexy”

Cântăreața a șocat cu coperta revistei Interview, în care a pozat ca o măicuță sexy. Imaginea a atras critici nesfârșite!

4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg

Cel mai recent număr al revistei Interview și-a propus să ne-o prezinte pe Rihanna într-o ipostază controversată. Și a reușit să nască multe comentarii malițioase din partea publicului și-a comunităților religioase.

Vedeta are o mică cruce pe față, ca un tatuaj, și e îmbrăcată în straie bisericești, însă atitudinea este este cât se poate de provocatoare. RiRi poartă o bluză albă de la Dior, care a deschisă indecent de mult, iar fanii cântăreaței au și sărit să atragă atenția asupra ofenselor aduse creștinilor și catolicilor din întreaga lume.

„M-am săturat de imaginea asta care nu e deloc sfântă!”, a ținut cineva să sublinieze pe rețelele sociale. „O ador pe Rihanna, dar n-am înțeles niciodată această obsesie de-a sexualiza religia!”, a adăugat alt internaut dezamăgit de tema abordată în pictorialul controversat al vedetei.

„Nu e blasfemie?!”, se întreabă un alt treilea comentator, în timp ce alții au precizat că e „degradant să vezi cum creștinismul e botjocorit atât de mult” și deranjant că „imaginea religioasă este folosită în scopuri eronate”.

Mai mult, lumea și-a pus problema că întrega industrie fashion este pusă sub semnul întrebării de multe ori, în zilele noastre și nu înțeleg de ce a ales o celebritate de calibrul Rihannei să „își bată joc de religie”.

image

În tot acest timp, s-au făcut simțiți și adevărații admiratori ai cântăreței, care i-au sărit acesteia în apărare, susținând că multe costume de Halloween sunt de măicuțe sexy și nimeni nu le critică an de an.

Oricum ar fi, Rihanna nu e străină de abordări la limita decenței și a moralității, însă noul ei pictorial pare să fi aprins spiritele mai mult ca niciodată. E îndreptățită vedeta să apară în orice ipostază dorește?

Ce părere aveți, a depășit Rihanna limita decenței cu imaginea ei șocantă?

foro - Profimedia, revista Interview



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg