FOTO „Blasfemie!” Rihanna, criticată pentru imaginea sa de „măicuță sexy”

Cântăreața a șocat cu coperta revistei Interview, în care a pozat ca o măicuță sexy. Imaginea a atras critici nesfârșite!

4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg

Cel mai recent număr al revistei Interview și-a propus să ne-o prezinte pe Rihanna într-o ipostază controversată. Și a reușit să nască multe comentarii malițioase din partea publicului și-a comunităților religioase.

Vedeta are o mică cruce pe față, ca un tatuaj, și e îmbrăcată în straie bisericești, însă atitudinea este este cât se poate de provocatoare. RiRi poartă o bluză albă de la Dior, care a deschisă indecent de mult, iar fanii cântăreaței au și sărit să atragă atenția asupra ofenselor aduse creștinilor și catolicilor din întreaga lume.

„M-am săturat de imaginea asta care nu e deloc sfântă!”, a ținut cineva să sublinieze pe rețelele sociale. „O ador pe Rihanna, dar n-am înțeles niciodată această obsesie de-a sexualiza religia!”, a adăugat alt internaut dezamăgit de tema abordată în pictorialul controversat al vedetei.

„Nu e blasfemie?!”, se întreabă un alt treilea comentator, în timp ce alții au precizat că e „degradant să vezi cum creștinismul e botjocorit atât de mult” și deranjant că „imaginea religioasă este folosită în scopuri eronate”.

Mai mult, lumea și-a pus problema că întrega industrie fashion este pusă sub semnul întrebării de multe ori, în zilele noastre și nu înțeleg de ce a ales o celebritate de calibrul Rihannei să „își bată joc de religie”.

image

În tot acest timp, s-au făcut simțiți și adevărații admiratori ai cântăreței, care i-au sărit acesteia în apărare, susținând că multe costume de Halloween sunt de măicuțe sexy și nimeni nu le critică an de an.

Oricum ar fi, Rihanna nu e străină de abordări la limita decenței și a moralității, însă noul ei pictorial pare să fi aprins spiritele mai mult ca niciodată. E îndreptățită vedeta să apară în orice ipostază dorește?

Ce părere aveți, a depășit Rihanna limita decenței cu imaginea ei șocantă?

foro - Profimedia, revista InterviewRecente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg