Albirea dintilor natural prin 7 metode simple, de încercat acasă

albirea dinţilor natural jpeg

Igiena dentară precară şi consumul excesiv de ceai, cafea şi ţigări contribuie la îngălbenirea dinţilor. Poţi avea o dantură impecabilă şi dacă încerci albirea dinţilor natural. Vei obţine rezultate excelente chiar la tine acasă!

1. Albirea dinţilor cu bicarbonat de sodiu

Îl utilizezi la gătit,însă este util şi la obţinerea unui preparat cu care să-ţi albeşti dinţii. Amestecă un sfert de linguriţă de bicarbonat de sodiu cu puţină pastă de dinţi. Spală-te cu acest amestec şi clăteşte bine cu apă caldă. Foloseşte-l o dată sau de 2 ori pe săptămână. Poţi înlocui pasta de dinţi cu 4-5 picături de zeamă de lămâie sau oţet de mere.

Citeşte şi:Folosirea scobitorilor,un pericol pentru dinţi

2. Albirea dinţilor natural - Curăţă dantura cu coajă de banană

Când mănânci banane,nu mai arunca cojile! Poţi să le foloseşti pentru a-ţi fricţiona dinţiicu interiorul lor. Ele sunt bogate în potasiu,magneziu,mangan,minerale care ajută la remineralizarea danturii şi albirea ei. După ce te-ai spălat pe dinţi şi ai utilizat aţă dentară,fricţionează 2 minute dinţii cu interiorul cojii unei banane. Clăteşte bine cu apă călduţă. Repetă procedeul de 2 ori pe săptămână.

3. Albirea dinţilor acasă - Îndepărtează petele cu piureu de căpşuni

Aceste fructe roşii sunt soluţia perfectă dacă îţi doreşti albirea dinţilor natural. Căpşunile conţin acid malic,care dizolvă petele de pe suprafaţa dinţilor,cauzate de consumul de cafea,vin roşu şi ceai. Au în compoziţie şi vitamina C,care împiedică acumularea plăcii dentare. Zdrobeşte una sau 2 căpşuni şi pune amestecul pe periuţa de dinţi. Periază 5 minute,cu mişcări blânde. Nu uita ca la final să clăteşti cu apă din abundenţă. Îndepărtează resturile şi seminţele cu aţă dentară. Foloseşte pasta o dată pe săptămână.

4. Albirea dinţilor natural - Clăteşte-ţi gura cu oteţ de mere

Zâmbeşti foarte rar pentru că ai dinţii galbeni? Ca să elimini petele persistente de pe suprafaţa lor,clăteşte-ţi gura cu o soluţie obţinută din 3 părţi de apă şi o parte oţet de mere. Remediul este recomandat o dată pe săptămână,până vezi îmbunătăţiri.

5. Albirea dinţilor metode naturiste - Mestecă pastă de nucă de cocos

Oamenii de ştiinţă spun că mestecarea unei linguriţe de ulei solid de nucă de cocos,presat la rece şi nerafinat,în fiecare dimineaţă,pe stomacul gol,previne formarea plăcii dentare şi a bolilor gingivale. Motivul? Acesta conţine acid lauric,care are efecte antiinflamatoare şi antimcrobiene dovedite. Este foarte important ca la final să scuipi şi să nu înghiţi uleiul şi să te clăteşti foarte bine cu apă de gură.

Citeşte şi:Descoperă multiplele întrebuinţări ale oţetului din nucă de cocos

6. Albirea dinţilor natural - Spală-te cu ulei de cocos şi mentă

Pe lângă acest remediu,mai poţi încerca următoarea soluţie:încălzeşte pe baie de aburi 2 linguri de ulei de nucă de cocos. Dă lichidul deoparte şi adaugă 2 linguriţe de bicarbonat de sodiu şi 5-10 picături de ulei esenţial de mentă. Spală-te pe dinţi cu soluţia obţinută,de 2 ori pe săptămână.

7. Albirea dinţilor metode naturale - Elimină tartrul cu zeamă de lămâie

Zeama de lămâie decolorează petele de pe dantură şi reduce tartrul, fiind un ingredient perfect pentru albirea dinţilor natural. Pune câteva picături pe periuţa de dinţi şi periază,clătind la final cu apă. Repetă operaţiunea de 2 ori pe săptămână. Rezultate vizibile obţii şi dacă fricţionezi dinţii cu coaja de lămâie bio ori cu o soluţie pe care o obţii combinând câteva picături de zeamă de lămâie cu un praf de sare. Întinde amestecul pe dinţi,periază-i şi clăteşte. Repetă tratamentul naturist de 2 ori pe săptămână,până vezi îmbunătăţiri.

Idei Click! pentru femei pentru albirea dinţilor natural

Pentru albirea dinţilor natural, pune cărbune vegetal sub formă de pudră pe peria de dinţi şi spală-te. Poţi adăuga câteva picături de suc de lămâie sau de apă,pentru a-l utiliza cu uşurinţă. Foloseşte-l de 2 ori pe săptămână.

Îţi remineralizezi dantura şi o fereşti de infecţii dacă,după masă,bei o cană de ceai verde sau de iaurt.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg