Alese... pe sprânceană

1 73886 original jpg jpeg

Îngrijite şi conturate ca la carte, sprâncenele accentuează trăsăturile feţei şi evidenţiază ochii. Aranjarea lor depinde de câteva produse cosmetice esenţiale: creione, farduri, geluri şi tuşuri.

Alege culoarea potrivită

Creionul de sprâncene trebuie ales în funcţie de culoarea părului. Dacă eşti brunetă,optează pentru unul cu un ton mai deschis. Evită negrul,căci nu va face decât să-ţi înăsprească trăsăturile. În cazul în care şuviţele tale sunt şatene ori blonde,alege un creion de sprâncene cu o nuanţă mai închisă decât culoarea podoabei capilare.

Citeşte şi:Culorile care se poartă la creionul de ochi

Completează firele lipsă

După ce ai dat sprâncenelorforma dorită,maschează eventualele goluri cu creionul. El trebuie să aibă vârful moale,ca să alunece cu uşurinţă când îl foloseşti. Piaptănă sprâncenele cu o perie specială,după care trasează linii dese şi scurte în interiorul sprâncenelor,în sensul creşterii firelor de păr. Cu o pensulă distribuie uniform culoarea. Dacă le vei desena în exterior,cu scopul de a le îngroşa,vei obţine sprâncene cu aspect nenatural.

Conturează-le cu fard

Mate şi pigmentate,fardurile pentru sprâncene sunt alegerea potrivită pentru definirea cât mai naturală a sprâncenelor. Ele se aplică uniform,cu pensula pentru sprâncene,care are o formă oblică şi este foarte subţire. Datorită ei,vei putea să desenezi cu precizie firele lipsă din sprâncene. Ca şi în cazul creionului,nuanţa fardului trebuie aleasă ţinând cont de culoarea părului.

Aplică un gel

Acest produs cosmetic îţi este de ajutor doar dacă ai sprâncene cu fire răsfirate,care nu păstrează menţin forma dorită de tine. Datorită texturii cremoase,gelul nu va curge şi nici nu se va estompa pe parcursul zilei,indiferent de gradele din termometru. El se aplică pe sprâncene,prin mişcări în zig-zag,de jos în sus.

Defineşte-le precis cu tuş

Datorită formulei lichide,tuşul pentru sprâncene îţi permite să-ţi conturezi sprâncenele cu precizie. Se găseşte în diferite nuanţe şi are un aplicator cu care poţi să-ţi umpli spaţiile lipsă din sprâncene. Pentru a nu obţine un aspect încărcat,urmează forma naturală a sprâncenelor,atunci când le conturezi cu tuş.

Citeşte şi:FOTO. Trucuri pentru a aplica tuşul de ochi

Cum se foloseşte kitul pentru sprâncene

Trusa este compusă din două produse:o ceară pigmentată care serveşte la definirea sprâncenelor şi un fard pudră în aceeaşi nuanţă,pentru a le menţine conturul pe parcursul întregii zile. Vine la pachet cu o pensulă unghiulară (de dimensiuni mici,subţire). Trasează linii precise cu ceara de sprâncene,apoi pudrează sprâncenele şi uniformizează.



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg