Alese... pe sprânceană

1 73886 original jpg jpeg

Îngrijite şi conturate ca la carte, sprâncenele accentuează trăsăturile feţei şi evidenţiază ochii. Aranjarea lor depinde de câteva produse cosmetice esenţiale: creione, farduri, geluri şi tuşuri.

Alege culoarea potrivită

Creionul de sprâncene trebuie ales în funcţie de culoarea părului. Dacă eşti brunetă,optează pentru unul cu un ton mai deschis. Evită negrul,căci nu va face decât să-ţi înăsprească trăsăturile. În cazul în care şuviţele tale sunt şatene ori blonde,alege un creion de sprâncene cu o nuanţă mai închisă decât culoarea podoabei capilare.

Citeşte şi:Culorile care se poartă la creionul de ochi

Completează firele lipsă

După ce ai dat sprâncenelorforma dorită,maschează eventualele goluri cu creionul. El trebuie să aibă vârful moale,ca să alunece cu uşurinţă când îl foloseşti. Piaptănă sprâncenele cu o perie specială,după care trasează linii dese şi scurte în interiorul sprâncenelor,în sensul creşterii firelor de păr. Cu o pensulă distribuie uniform culoarea. Dacă le vei desena în exterior,cu scopul de a le îngroşa,vei obţine sprâncene cu aspect nenatural.

Conturează-le cu fard

Mate şi pigmentate,fardurile pentru sprâncene sunt alegerea potrivită pentru definirea cât mai naturală a sprâncenelor. Ele se aplică uniform,cu pensula pentru sprâncene,care are o formă oblică şi este foarte subţire. Datorită ei,vei putea să desenezi cu precizie firele lipsă din sprâncene. Ca şi în cazul creionului,nuanţa fardului trebuie aleasă ţinând cont de culoarea părului.

Aplică un gel

Acest produs cosmetic îţi este de ajutor doar dacă ai sprâncene cu fire răsfirate,care nu păstrează menţin forma dorită de tine. Datorită texturii cremoase,gelul nu va curge şi nici nu se va estompa pe parcursul zilei,indiferent de gradele din termometru. El se aplică pe sprâncene,prin mişcări în zig-zag,de jos în sus.

Defineşte-le precis cu tuş

Datorită formulei lichide,tuşul pentru sprâncene îţi permite să-ţi conturezi sprâncenele cu precizie. Se găseşte în diferite nuanţe şi are un aplicator cu care poţi să-ţi umpli spaţiile lipsă din sprâncene. Pentru a nu obţine un aspect încărcat,urmează forma naturală a sprâncenelor,atunci când le conturezi cu tuş.

Citeşte şi:FOTO. Trucuri pentru a aplica tuşul de ochi

Cum se foloseşte kitul pentru sprâncene

Trusa este compusă din două produse:o ceară pigmentată care serveşte la definirea sprâncenelor şi un fard pudră în aceeaşi nuanţă,pentru a le menţine conturul pe parcursul întregii zile. Vine la pachet cu o pensulă unghiulară (de dimensiuni mici,subţire). Trasează linii precise cu ceara de sprâncene,apoi pudrează sprâncenele şi uniformizează.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg