Alimentele favorite ale Prințului William. Ce preferințe culinare a moștenit de la Regină

Oare Prințul William este pretențios când vine vorba de mâncare!? Sau preferă alimente simple și accesibile?! Iată care sunt mâncărurile sale favorite!

image

Dacă am aflat deja ce mănâncă Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a sosit momentul să descoperim ce se află și în meniul soțului său, Prințul William. Cu o alură sportivă, nepotul Reginei Elisabeta a II-a a arătat mereu impecabil, așa că ne putem gândi că este foarte atent la calitatea alimentelor consumate. Să fie așa!? 

Ce alimente preferă Prințul William 

Prințul William nu a fost niciodată un iubitor al mâncărurilor sănătoase. Din contră, felul său de mâncare preferat, încă din copilărie, este rețeta de macaroane cu brânză mac and cheese și cu pui prăjit, un preparat pe care bucătarul Darren McGrady i-l pregătea, în trecut, atât lui, cât și fratelui său, Harry. 

Citește și: Ce mănâncă Regina Elisabeta la 96 de ani și ce plăceri „nevinovate” are 

Mituit să consume legume

Pentru că niciodată nu i-au plăcut legumele, când era mic, William trebuia să consume, mai întâi, broccoli ca să își primească porția de mac and cheese. Să nu mai vorbim cât de mult îi plăcea să meargă la un celebru fast-food! Fostul său bucătar a povestit pentru „Marie Claire‟: „Îmi amintesc când Prințesa Diana a venit într-o zi în bucătărie și mi-a spus să nu le mai pregătesc prânzul băieților, deoarece voiau să meargă la fast-food. I-am spus că le pot face eu burgeri, însă băieții își doreau nespus să mănânce pizza, să bea suc și să consume cartofi prăjiți, un fel de mâncare americană‟, și-a amintit Darren McGrady. 

image

Vezi și: Ce mănâncă zilnic Meghan Markle pentru a-și menține silueta. Meniul nu este unul drastic! 

Prințului William consumă acum alimente ușor aromate, singurul fel de mâncare picant pe care îl poate mânca este curry. Un alt preparat din meniul său este friptura de vită, gătită medium-rare. „Urăsc friptura prea mult gătită‟, a spus el. 

Ce preferințe alimentare a moștenit de la bunica sa 

Când vine vorba de gustările sale preferate, se pare că William a moștenit de la bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, dragostea pentru ciocolată. Una dintre gustările lui favorite este tortul de biscuiți cu ciocolată, preparat pe care și Regina îl consumă la gustarea de după-amiază. 

Știe să gătească?

Dacă la capitolul mâncare sănătoasă, Prințul William nu stă atât de bine, se pare că nici la capitolul gătit nu este un maestru. În urmă cu câțiva ani, el spunea: „Îmi place să gătesc, dar nu sunt un bucătar foarte bun‟. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg