Alopecia a ajutat-o pe Jada Pinkett Smith să se redescopere: „Nu te interesează ce spun alții‟

Jada Pinkett Smith (51 de ani) și-a schimbat mentalitatea de când a fost diagnosticată cu alopecie. Dacă în trecut își privea boala ca pe „experiență terifiantă‟, acum soția lui Will Smith susține că diganosticul i-a fost un bun profesor. 

image

În anul 2018, actrița Jada Pinkett Smith confirma diagnosticul de alopecie, o afecțiune dermatologică care afectează foliculii piloși, în special pe cei de la nivelul scalpului, determinând pierderea părului. În show-ul „Red Table Talk‟, soția lui Will Smith spunea că a avut parte de o „experiență terifiantă‟ când a pierdut multe fire de păr în timp ce făcea duș, ceea ce a determinat-o să se tundă scurt. „A fost terifiant la început. Eram într-o zi la duș, aveam doar pumni de păr în mâini și am spus «Doamne, chelesc?». Acela a fost un moment din viața mea în care am tremurat de frică‟, spunea Jada Pinkett Smith, la acea vreme, potrivit „Page Six‟. De asemenea, actrița a menționat că a încercat să își ascundă diagnosticul purtând diferite accesorii pentru cap, însă pe măsură ce alopecia se agrava, a hotărât să se radă în cap. 

Citește și: Ce soluții există în caz de alopecie. Când sunt indicate medicamentele 

image

Cum i s-a schimbat viața de atunci 

La trei ani de când a primit acest diagnostic, actrița a vorbit într-un interviu pentru „The Guardian‟ despre cum i s-a schimbat viața în tot acest timp. Ea a povestit că alopecia i-a fost un bun profesor, deoarece a determinat-o să „sape adânc‟ și să își descopere frumusețea într-un alt mod: „A fost înfricoșător pentru că, în special, noi ca femei de culoare ne identificăm cu părul nostru. A trebuit să sap adânc și să îmi descopăr frumusețea dincolo de estetica mea.‟ 

De asemenea, actrița a declarat că a ajuns într-un punct în care nu este preocupată de ce spun alții: „Când ajungi la vârsta mea, ești așezat, te simți bine în pielea ta, încât nu te interesează ce spun alții. Am învățat multe despre detașare. Și am învățat că am o frumusețe mai profundă în mine, fiind capabilă să-mi permit să-mi accept părul.‟ 

Ne amintim că Jada Smith a trecut printr-un moment neplăcut la gala premiilor Oscar din anul 2022, când gazda evenimentului, Chris Rock, a făcut o glumă despre aspectul ei fizic, iar soțul actriței, Will Smith, l-a lovit în față pe comediant. În timp, Chris Rock a mărturisit că nu a știut că Jada Smith suferă de alopecie. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram -@jadapinkettsmith  Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg