Amalia Năstase a decis: „Nu mai suport să fiu grasă“. Ce dietă urmează

1 85407 original jpg jpeg

Fosta soţie a lui Ilie Năstase, Amalia, s-a îngrăşat enorm în 2018. Vedeta a mărturisit că a avut mai multe griji şi supărări în ultimele luni, dar şi că ultima sarcină i-a adus foarte multe kilograme în plus. După un val de critici, Amalia Năstase a decis că este momentul să facă ceva în această privinţă şi este mai determinată ca niciodată să revină la silueta de acum 10 ani. 

Într-un mesaj postat pe Facebook, Amalia Năstase, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că cea de-a treia sarcină i-a adus aproximativ 30 de kilograme în plus.

A exclus din start varianta unei operaţii de micşorare de stomac ce i-ar fi adus rezultate rapide şi, deşi a încercat până acum nenumărate diete, nu renunţă. Vedeta este hotărâtă să arate mai bine ca la 30 de ani. 

"Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare.

Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, fie că operaţia de tăiere a stomacului ar fi singura soluţie. Am exclus vehement o intervenţie foarte la modă în ultimul timp despre care am o părere extrem de rezervată când le este făcută persoanelor ce nu suferă de obezitate morbidă", a scris ea în postarea de pe Facebook. 

Ajutată de nutriţionişti, vedeta a început o dietă personalizată de 21 de zile în care va renunţa complet la carbohidraţi. 

Analia Năstase îşi ţine fanii la curent cu tot ceea ce consumă, dar şi care sunt rezultatele

"Am început dieta personalizată cu o linguriţă de ulei de cocos şi un shake cu integratori alimentari, care îmi vor ţine loc de mic dejun şi cină, pentru 28 de zile", a scris ea într-o altă postare.

"De exemplu, la prânz, lista dr. Giuseppe Castalado conţine variante de legume la alegere sau parţial combinate, dar nu într-o cantitate mai mare de 200 de grame, de: broccoli, anghinare, conopidă, castraveţi, ciuperci, salată verde, vinete, roşii de salată, napi, ridichi, ţelină, spanac, varză creaţă sau dovlecei, zucchini. Alături de carne de vită, viţel, piept de pui sau de curcan, muşchi de porc slab, doradă, cod sau somon sălbatic, creveţi, calamari, caracatiţă, şi acestea în gramaje precise, cuprinse între 180 şi 280 de grame", a explicat Amalia, potrvit okmagazine.ro. 

În 2018, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu. Cei doi şi-au unit destinele în Las Vegas, America. La eveniment au fost prezente fiicele vedetei cu Ilie Năstase, Alessia (15) şi Emma (12), dar şi micuţul Toma, fiul celor doi soţi, în vârstă de 3 ani.