Andreea Marin vrea să ajute medicii în lupta împotriva coroanvirus: "Sistemul medical e deja sufocat"

1 andreea marin jpg jpeg

Pandemia de coronavirus care a ajuns şi în România mobilizează vedetele, în dorinţa de a sări în ajutorul sistemului medical românesc, dar şi a pacienţilor neajutoraţi. Andreea Marin face primul pas în acest sens. Vedeta s-a implicat deja într-o campanie, pe care a făcut-o publică pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin conduce Asociaţia "Preţuieşte Viaţa", prin intermediul căreia a lansat o campanie de sprijin în contextul actual al pandemiei de coronavirus în România. 

Ce se ştie, oficial, despre COVID-19

Andreea Marin a transmis un mesaj de susţine pentru medicii români care fac tot posibilul să reziste în faţa lipsurilor şi a nevoilor impuse de sistem.

„Sistemul medical e deja sufocat de responsabilitati, deşi încă nu am ajuns în stadiul altor tari vitregite de soarta, iar persoanele vulnerabile, fie ca sunt în carantina, fie ca nu, sunt în număr din ce în ce mai mare. E nevoie de fiecare dintre noi pentru a ajuta, prin donatii in obiecte si bani. Sprijinul societatii civile este absolut necesar intr-o astfel de perioada si fiecare gest umanitar făcut în condiţii responsabile devine un ajutor pretios. Va trebui sa înţelegem acum clar ce anume ne permite sa facem şi ce nu starea de urgenta anunţată", a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook, acolo unde  a anunţat că prin intermediul fundaţiei Preţuieşte Viaţa, pe care o conduce, a lansat o primă campanie de ajutorare.

Adelina Chivu, în carantină la Milano: "Da, este adevărat! Medicii aleg cine trăieşte şi cine moare”

"Nu oricine poate sa faca donatii consistente, dar ceea ce se întâmplă afectează soarta tuturor, de aceea campania a plecat la drum cu numărul scurt 8825, un SMS trimis înseamnă o donatie de 2 euro, operatorii ne-au sprijinit ca donaţia sa fie fără taxe. Orice om aflat în România poate decide astfel sa pună umărul, printr-un SMS. Impreuna capatam putere, dacă suntem din ce în ce mai mulţi! Companiile, grupurile de oameni organizaţi în comunităţi inchegate pot ajuta mult daca aceştia se motiveaza reciproc şi se mobilizează, umăr lângă umăr putem face minuni. Acesta este primul pas", a mai spus Andreea Marin.Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg