Andreea Raicu s-a luptat ani buni cu depresia: "Să sufăr în tăcere mi se părea cel mai normal lucru din lume”

1 andreea raicu 20180320 0560 jpg jpeg

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate femei din România, un real model pentru cele care visează să aibă o carieră şi să arate mereu impecabil. Deşi este o profesionistă desăvârşită, a fost prezentatoare tv, model, iar acum este designer şi blogger, Andreea Raicu a trăit momente grele în trecut, după ce s-a luptat ani la rând cu depresia.

Potrivit okmagazine.ro, vedeta a vorbit despre cum a reuşit să treacă peste perioada critică din viaţa ei. Fosta prezentatoare tv este deţinătoarea unui site pentru femei, oferind sfaturi despre frumuseţe, modă, problemele de cuplu sau probleme de sănătate. Multe poveşti de-ale Andreei pleacă de la traume personale, pe care vedeta a ales să le facă publice. 

Citeşte şi: Chef Florin Dumitrescu, legat la aparate, pe patul de spital: “2 0 2 0. E de bine"

stanga
dreapta
4 83356 original jpg jpeg
3 horia tecau andreea raicu jpg jpeg
3 andreearaicu2 jpg jpeg
4 83356 original jpg jpeg
2 64889 original jpg jpeg

Puţini ştiu că în spatele imaginii de femeie fericită, Andreea Raicu a dus o luptă grea cu depresia. Era obsedată ca tot ceea ce făcea să fie perfect şi nu admitea ca cineva să-i ştie vreodată problemele. Andreea Raicu nu îşi permitea să fie umană. Aşa a ajuns să aibă mari probleme. 

„Greu nu mi-a fost când am păşit pe scenă şi am vorbit despre demonii mei, depresia mea, ci când le-am conştientizat şi admis, când mi le-am însuşit şi am decis să fac ceva în privinţa asta. Să vorbesc despre toate aceste lucruri nu mi-e greu, dimpotrivă.”, susţine Andreea.

Andreea Raicu a vorbit despre motivul care i-a declanşat depresia şi despre cum a suferit fără să spună nimănui, ţinând totul pentru ea. „Obsesia mea pentru perfecţiune nu-mi permitea să arăt nimic în exterior nimic din ceea ce ştiam eu că „nu se cade să arăt“. Să sufăr în tăcere mi se părea cel mai normal lucru din lume”, a completat vedeta pentru sursa citată.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Pepe după ce fosta soţie l-a căutat. Oana Zăvoranu: "I-am trimis mesaj"

Unul din momentele care i-au marcat viaţa Andreei a fost cel în care tatăl ei a ales să părăsească familia, pe vremea când fosta prezentatoare tv avea 23 de ani, mai scrie sursa citată. Cu toate acestea, vedeta a rămas lângă mama ei, care a susţinut-o întotdeauna, fiindu-i cea mai bună prietenă. „Mama este o persoană extrem de deschisă la minte şi la spirit şi am reuşit să comunic în mod constructiv cu ea pe tema asta. Cu tata nu le-am discutat niciodată, pentru că a plecat dintre noi când eu aveam doar 23 de ani", a mai spus Andreea Raicu.Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg