Angelina Jolie și-a făcut un nou tatuaj. Să fie o aluzie la fostul ei soț, Brad Pitt?

Angelina Jolie (49 de ani), considerată ani la rând cea mai frumoasă femeie din lume, a fost fotografiată, de curând, la un eveniment cu un nou tatuaj pe corp. Să fie oare o aluzie la fostul ei soț, Brad Pitt? Iată ce și-a tatuat actrița! 

image

O împătimită a tatuajelor, Angelina Jolie are numeroase desene și simboluri tatuate pe piele, fiecare cu semnificație proprie. Printre acestea se numără coordonatele locurilor de naștere ale copiilor ei, un desen cu un tigru bengalez, un dragon tribal, iar lista poate continua: 

„Le iubesc. Reprezintă arta corporală. Nu cred că este anormal ca o persoană să își tatueze lucrurile care contează pentru ea‟, spunea Angelina Jolie, într-un interviu pentru revista „Marie Claire‟, din 2020. 

Citește și acest articol: Angelina Jolie, dependentă de droguri? Traficantul ei: „După premieră, s-a întors pentru altă doză de cocaină” 

Angelina Jolie are un nou tatuaj! 

Pe lângă simbolurile pe care le are deja desenate pe corp, Angelina Jolie a putut fi observată, de curând, pe covorul roșu al Premiilor Tony din acest an cu un nou tatuaj.

Actrița, care a fost prezentă la eveniment alături de fiica ei, Vivienne Jolie Pitt, și-a tatuat în zona pieptului o pasăre, cu aripile ușor întinse, care pare că se află în zbor.  

image

Potrivit publicației „Page Six‟, ar fi vorba despre o vrabie, care simbolizează libertatea, dragostea și, de asemenea, loialitatea. Să fie oare un mesaj de pace transmis către fostul ei soț, Brad Pitt, cu care se află în dispute de opt ani de zile, de când au decis să divorțeze? 

Vezi și acest articol: Angelina Jolie este acuzată că a sabotat relația copiilor ei cu tatăl lor, Brad Pitt 

Acesta nu este singurul tatuaj pe care actrița și l-a făcut în ultima perioadă. În luna aprilie a acestui an, Angelina Jolie a fost fotografiată la premiera filmului „The Outsiders‟ având pe corp tatuate cuvintele „Stay Gold‟, făcând referire la muscialul pe care l-a regizat alături de fiica ei, Vivienne.

Cuvintele au fost tatuate cu litere negre pe brațul actriței, iar „Stay Gold‟ este unul dintre cele mai faimoase citate din film și, de asemenea, un cântec din musical. 

Sursă foto: Instagram @renatocampora, Pinterest Recente

Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg