Are diabet de la 13 ani! Cum ține Nick Jonas boala în frâu

N-a ascuns niciodată că suferă de diabet, dar și-a dorit la început, când a descoperit boala, să fi avut pe cineva care să-i fi oferit sfaturi despre cum se trăiește cu această afecțiune. Acum este expert!

image

Celebrul muzician a fost descoperit cu diabet de tip 1 la 13 ani. N-a fost un moment ușor în viața lui atunci, dar, între timp, a descoperit cel mai bun mod posibil de-a trăi cu boala. Și, mai mult de-atât, își dorește să-i ajute pe alți proaspăt diagnosticați să treacă mai ușor peste vestea destul de cutremurătoare.   

„La 13 ani, când stăteam în spital și de-abia fusesem diagnosticat cu diabet, mă întrebam cum va fi viața mea în continuare. N-am avut pe nimeni alături de mine, o vedetă care să-mi fie model și care să știu că suferea de aceeași boală, ca să mă sfătuiască în vreun fel”, a început să povesteacă Nick Jonas în Rolling Stone.

„Speranța mea e că există acum mai puțini oameni cu diabet care să se simtă singuri în toată călătoria lor cu această boală”, a continuat vedeta care profită de orice ocazie pentru a vorbi public cât mai liber și mai pe înțelesul tuturor despre o boală cu care se poate trăi destul de bine, dacă ai grijă de alimentația ta și de tot stilul de viață.

Nick a fost diagnosticat cu diabet de tip 1 în adolescență, iar acest lucru înseamnă că trupul lui produce puțină insulină sau deloc, lucru care necesită tratament permanent. În timp ce ne spune că nu știa cum să primească vestea diagnosticării sale, Jonas speră să existe cât mai puțin oameni ca el.

„La început, a fost înfricoșător, pentru că nu știam cum avea să decurgă viața mea în continuare. Dar eu eram deja sub lumina reflectoarelor, într-o anumită măsură, și am vrut să fac totul să fie iar normal pentru mine și cei care aveau să primească diagnosticul după mine”, a adăugat cântărețul.

image

Nick Jonas are acum 31 de ani și este căsătorit, cu o splendoare de copil acasă. Din păcate, fetița lui s-a născut prematur și a trebuit să stea în spital 100 de zile, lucru care l-a afectat pe artist extremd e mult. Evident că stresul de zi cu zi nu-i face bine corpului care se luptă, 24 de ore din 24, să funcționeze normal, în ciuda faptului că nu produce destulă insulină.

„Poate fi copleșitor, însă tot ce pot spune e că, în ultimii ani, am fost în cea mai bună formă fizică din viața mea, sunt mai sănătos ca niciodată și, sincer vă spun, iau fiecare zi așa cum vine. Prietenii mei, familia și cei cu care lucrez m-au ajutat să gestionez toată situația în care mă aflu în cel mai bun mod posibil”, a susținut Nick Jonas.

„Dacă te bate gândul să duci această povară singur, o să te apase mult, o să te copleșeze. Eu am norocul să am în preajmă oameni care mă sprijină în tot ce fac. Dar nu e fiecare zi la fel, nu totul e OK tot timpul. Sunt suișuri și coborâșuri, ca în viața oricui, dar eu sunt recunoscător că pot avea o viață sănătoasă și mesajul meu pentru oemni că e că și ei pot avea o viață sănătoasă”, a conchis acesta.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg