Avea o gaură în inimă! De-asta a făcut Heiley Bieber AVC!

Soția cântărețului Justin Bieber a împlinit un an de la evenimentul care i-a schimbat complet viața și-a transmis un mesaj special fanilor ei cu această ocazie.

image

Topmodelul de 26 de ani a povestit, pe pagina ei de Instagram, despre incidentul înfricoșător prin care a trecut fix acum un an, în martie 2022, când a fost diagnosticată cu un defect congenital la inimă. Mai pe românește, superba tânără avea o gaură în inimă, despre car enici măcar nu avea habar!

Hailey le-a povestit fanilor ei despre „gaura din inimă care nu s-a închis după naștere”. „Nu pot să cred că a trecut un an de când am suferit un mini-AVC, care a dus la diagnosticul meu”, adică la descoperirea acelei malformații congenitale cardiace, care este destul de des întâlnită în rândul polulației generale.  

În filmulețul ei explicativ, vedeta a vorbit despre „senzația ciudată” pe care o simțea în brațul ei drept și despre amorțeala din vârful degetelor. Aceste semne că ceva se întâmpla în corpul ei începuseră să apară în partea inițială a întregului ei incident.

Modelul care a apărut pe coperta Vogue a descris cum soțul ei a observat că ceva nu era OK și a tot întrebat-o dacă se simte bine în timp ce-și luau împreună micul dejun. Ea n-a putut vorbi și atunci și-a dat și ea seama că tocmai se întâmpla ceva cu ea.

„Partea dreaptă a feței mele începuse să se moleșească și nu puteam scoate niciun cuvânt din gură”, a explicat Hailey. A fost dusă de urgență la spital, unde a rămas peste noapte și-a făcut tot felul de teste. Medicii confirmaseră atunci că tocmai suferise un mini-AVC. Dar cum e posibil la o persoană de numai 25 de ani?!

Hailey se tot plângea  de migrenînainte de-a fi internatăe, iar medicii i-au spus cum s-a format un cheag de sânge din cauza unei combinații de factori – tocmai schimbase anticoncepționalele, de-abia își revenea după COVID-19 și se întorsese curând dintr-o călătorie dus-întors la Paris.  

În timp ce medicii încercau să-și dea seama cum de cheagul de sânge ajunsese la creier, au descoperit gaura din inimă pe care pacienta VIP o avea încă de când se născuse. Gaura era de 12-13mm și a primit cea mai gravă notă posibilă. Cu alte cuvinte, trebuia intervenit cumva, astfel încât acest defect din naștere să nu-i mai pună vreodată în pericol viața!

La recomandarea specialiștilor, aceștia au băgat-o în operație pe Hailey Bieber și i-au închis gaura din inimă: „Cel mai important lucru e că am descoperit care era problema, e o mare ușurare asta – că am putut să închidem acea gaură și să trec peste acea situație înfricoșătoare, să continui să-mi trăiesc viața!”, și-a încheiat vedeta monologul său online.

Foto - InstagramRecente

Infinity Room Art Safari JPG
Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Acid hialuronic sau ceramide Sursa foto shutterstock 1172680948 jpg
bărbat în pat sursa  Shutterstock jpg
Cum te ajuta lamaia la curatenie jpg
Nicole Kidman și soțul sursa  Shutterstock jpg
Sos de rosii jpg
elvis bun profimedia 0642982238 jpg
Cele mai bune ore la care sa te trezesti si sa mergi la culcare Sursa imagine shutterstock 1672417216 jpg
Lactate jpg
Greseli de curatenie Sursa foto Pixabay jpg
Olivia Wilde foto  Shutterstock jpg
Pizza de post Sursa foto shutterstock 176980196 jpg
Prajitura cu biscuiti, caramel si glazura de ciocolata Sursa foto shutterstock 530690857 jpg
Semnificatia trandafirului jpg
pantofi sport pentru femei jpg
casa de aur a lui Putin sursa  Shutterstock, Proekt jpg
Revista jpeg
oameni fericiti jpg
Kim Kardashian jpg