Avortul spontan a fost doar unul dintre momentele dureroase din viața actriței Anne Hathaway

În urmă cu nouă ani, Anne Hathaway a suferit un avort spontan. Momentul foarte dureros s-a întâmplat într-o perioadă în care filma rolul unei femei însărcinate, iar acesta nu este singurul moment greu din viața actriței. 

image

Celebra vedetă din „Les Misérables” și „Interstellar”, în vârstă de 41 de ani, a povestit într-un interviu acordat publicației „Vanity Fair” că nu a putut să ducă prima ei sarcină la termen: „Jucam într-un spectacol de teatru, iar rolul presupunea ca eu să nasc pe scenă în fiecare seară”, a spus Anne Hathaway. 

Spectacolul Broadway Grounded a rulat timp de șase săptămâni, așa că, în timpul reprezentațiilor, Anne Hathaway s-a prefăcut că totul este în regulă. Totul până, la un moment dat, când nu a mai rezistat și le-a spus prietenilor ei, în culise, prin ce trece: „A fost prea mult pentru a păstra totul. Voiam doar să știu că mă vede cineva și îmi este alături”, a continuat actrița. După ce s-a luptat cu infertilitatea, Anne Hathaway a devenit mamă de băieți. În anul 2016, ea l-a adus pe lume pe Jonathan, iar trei ani mai târziu, pe Jack.

Citește și: Una din șase persoane suferă de infertilitate în România. Ce soluții sunt 

Raffaello Follieri, marea iubire a actriței Anne Hathaway? 

Avortul spontan din anul 2015 și infertilitatea nu au fost singurele probleme din viața personală a actriței. Ne amintim că, în anul 2004, ea începea o relație romantică cu dezvoltatorul imobiliar Raffaello Follieri, care a fost acuzat de fraudă cu milioane de dolari.

image

Pe atunci, presa internațională scria că FBI a confiscat jurnalele private ale actriței din apartamentul italianului. După ce a pledat vinovat, Raffaello Follieri a fost condamnat la închisoare pentru patru ani și jumătate, iar Anne Hathaway a căzut în pradă depresiei și a început să fumeze. 

Vezi și: Schimbarea radicală pe care a făcut-o Anne Hathaway de când a devenit mamă

La începutul lui 2007, actrița a povestit că a reușit să se vindece, fără să apeleze la medicamente, a devenit vegetariană și a renunțat la vicii. Fericirea urma să apară în viața ei, cinci ani mai târziu, când s-a căsătorit cu omul de afaceri Adam Shulman, bărbatul cu care are doi copii, în cadrul unei ceremonii tradiționale evreiești. Adam și Anne și-au vândut fotografia de la nuntă și au donat profiturile unui grup care susține căsătoria între persoane de același sex. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg