Avortul spontan a fost doar unul dintre momentele dureroase din viața actriței Anne Hathaway

În urmă cu nouă ani, Anne Hathaway a suferit un avort spontan. Momentul foarte dureros s-a întâmplat într-o perioadă în care filma rolul unei femei însărcinate, iar acesta nu este singurul moment greu din viața actriței. 

image

Celebra vedetă din „Les Misérables” și „Interstellar”, în vârstă de 41 de ani, a povestit într-un interviu acordat publicației „Vanity Fair” că nu a putut să ducă prima ei sarcină la termen: „Jucam într-un spectacol de teatru, iar rolul presupunea ca eu să nasc pe scenă în fiecare seară”, a spus Anne Hathaway. 

Spectacolul Broadway Grounded a rulat timp de șase săptămâni, așa că, în timpul reprezentațiilor, Anne Hathaway s-a prefăcut că totul este în regulă. Totul până, la un moment dat, când nu a mai rezistat și le-a spus prietenilor ei, în culise, prin ce trece: „A fost prea mult pentru a păstra totul. Voiam doar să știu că mă vede cineva și îmi este alături”, a continuat actrița. După ce s-a luptat cu infertilitatea, Anne Hathaway a devenit mamă de băieți. În anul 2016, ea l-a adus pe lume pe Jonathan, iar trei ani mai târziu, pe Jack.

Citește și: Una din șase persoane suferă de infertilitate în România. Ce soluții sunt 

Raffaello Follieri, marea iubire a actriței Anne Hathaway? 

Avortul spontan din anul 2015 și infertilitatea nu au fost singurele probleme din viața personală a actriței. Ne amintim că, în anul 2004, ea începea o relație romantică cu dezvoltatorul imobiliar Raffaello Follieri, care a fost acuzat de fraudă cu milioane de dolari.

image

Pe atunci, presa internațională scria că FBI a confiscat jurnalele private ale actriței din apartamentul italianului. După ce a pledat vinovat, Raffaello Follieri a fost condamnat la închisoare pentru patru ani și jumătate, iar Anne Hathaway a căzut în pradă depresiei și a început să fumeze. 

Vezi și: Schimbarea radicală pe care a făcut-o Anne Hathaway de când a devenit mamă

La începutul lui 2007, actrița a povestit că a reușit să se vindece, fără să apeleze la medicamente, a devenit vegetariană și a renunțat la vicii. Fericirea urma să apară în viața ei, cinci ani mai târziu, când s-a căsătorit cu omul de afaceri Adam Shulman, bărbatul cu care are doi copii, în cadrul unei ceremonii tradiționale evreiești. Adam și Anne și-au vândut fotografia de la nuntă și au donat profiturile unui grup care susține căsătoria între persoane de același sex. 

Sursă foto: Pinterest Recente

4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg