Schimbarea radicală pe care Anne Hathaway a făcut-o de când a devenit mamă

După ce devii mamă, prioritățile se schimbă, la fel și obiceiurile. Inclusiv actrița Anne Hathaway (39 de ani) a mărturisit că după ce a născut, a făcut modificări în stilul său de viață. 

image

De-a lungul anilor, Anne Hathaway a jucat în multe filme memorabile. Ea a făcut furori începând de la apariția sa în „The Princess Diaries‟ și „Love&Other Drugs‟, până la rolurile de excepție din „Les Misérables‟ și „The Intern‟. Dar, toată lumea știe că, în afara scenei, Anne Hathaway este o familistă convinsă. 

În 2016, Anne Hathaway a adus pe lume primul copil, pe Jonathan, iar trei ani mai târziu, pe Jack. „Nu m-am simțit pe deplin împlinită până când am devenit mamă‟, declara ea, pentru „Wall Street Journal‟. Odată cu asumarea rolului de mamă, Anne a făcut o schimbare majoră în stilul ei de viață. 

Citește și: Actrița Anne Hathaway, însărcinată cu al doilea copil: „Nu e un rol‟

Anne Hathaway, sufletul petrecerii 

Înainte să devină mamă, actrița Anne Hathaway era „sufletul petrecerii‟: „Beam toată noaptea‟, recunoștea ea într-o ediție a emisiunii „The Ellen DeGeneres Show‟, din anul 2019. De asemenea într-un alt interviu, ea și-a amintit de o mahmureală epică care „a durat cinci zile‟, după ce a petrecut o zi întreagă cu prietenii săi. 

Anne Hathaway: „Voi înceta să...‟

Astfel, unul dintre lucrurile importante pe care Anne l-a făcut după ce a devenit mamă a fost să renunțe în totalitate la consumul de alcool: „Nu mai consum alcool. Voi înceta să beau alcool cât timp copilul meu este în casa mea pentru că nu-mi place în totalitate modul în care o fac. El ajunge la vârsta la care are nevoie de mine dimineața. Pe măsură ce îmbătrânești, mahmureala se simte din ce în ce rău‟, declara actrița, conform site-ului „Bestlifeonline‟

Vezi și: Anne Hathaway mănâncă numai prăjituri de post 

Există multe motive bune pentru care actrița Anne Hathaway a renunțat la consumul de alcool. Conform „Mayo‟, printre simptomele mahmurelii se numără: vărsături, dureri de cap, amețeli, oboseală și slăbiciune, gură uscată și sete excesivă. În plus, mahmureala afectează și starea de spirit. Pot să apară inclusiv tulburări de dispoziție, cum ar fi anxietate, depresie și iritabilitate. Să nu mai vorbim de efectele nocive pe care alcoolul le are asupra sănătății! 

Conform site-ului „Vogue‟, Anne Hathaway nu este singura vedetă care a renunțat la consumul de alcool. Jennifer Lopez, Natalie Portman și muzicianul Keith Richards se află pe această listă. În plus, „Cosmopolitan” relatează că nici Bella Hadid, Jessica Simpson, Naomi Campbell, Bradley Cooper sau Daniel Radcliffe nu pun gura pe băuturile alcoolice. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg