Cum o protejează Victoria Beckham pe fiica ei de bullying. „Am fost hărțuită la școală‟

Victoria Beckham a dezvăluit că a fost victima bullying-ului în adolescență. Din acest motiv, vedeta a luat o decizie importantă pentru fiica ei, Harper, în vârstă de 12 ani. 

image

Fosta membră a formației Spice Girls, Victoria Beckham, are o viață pe care mulți și-o doresc, însă nu a fost dintotdeauna așa. Vedeta a mărturisit că, în perioada adolescenței, a fost victima bullying-ului, ceea ce i-a afectat, pe atunci, stima de sine. 

Citește și: Cum a fost copilăria Lidiei Buble: „Bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen‟ 

Victoria: „Am fost o adolescentă ciudată‟

Victoria era de vârsta fiicei sale, Harper, când copiii de la școală râdeau de corpul ei: „În copilărie am fost hărțuită la școală. Harper își face prieteni foarte ușor, pentru mine nu a fost la fel.‟ „Am fost o adolescentă ciudată, nu aveam mulți prieteni. Nu mi-aș fi dorit să simtă cineva ceea ce eu am simțit din cauza altora‟, a povestit vedeta, care a scris într-o scrisoare publicată în „British Vogue‟ că întâmplările din adolescență au ajutat-o ulterior să devină o femeie puternică: „Îmbrăcată în uniforma liceului St. Mary’s stăteam în locul de joacă înghețat, în timp ce alți adolescenți treceau pe lângă mine și aruncau cu șervețele și cutii vechi de suc. Dar ceea ce am trăit atunci m-a dezvoltat și m-a ajutat să fiu o persoană mai bună‟. 

Ce decizie a luat Victoria Beckham pentru a-și proteja fiica 

Citește și: Victoria Beckham refuză să-și lase fiica să iasă din casă machiată. „Este obsedată‟

În urma experiențelor neplăcute pe care Victoria Beckham le-a avut în adolescență, ea a devenit conștientă de efectele negative pe care bullying-ul le poate avea asupra stimei de sine. Drep urmare, ea a decis să își protejeze fiica prin educația pe care i-o oferă. Într-o postare de contul ei de Instagram, Victoria Beckham a scris că încearcă să o învețe pe Harper să fie amabilă și drăguță cu toată lumea, dar mai ales cu colegii ei de la școală: „Îi spun adesea lui Harper cât de important este să fii amabil și, de asemenea, cât contează să ceri ajutorul dacă cineva te agresează.‟ „Sunt atât de mândră că am reușit să cresc o fiică puternică și grijulie‟, a mai scris vedeta. 

Victoria Beckham a postat acest mesaj în săptămâna dedicată antibullying-ului, care a avut loc în perioada 13-17 noiembrie 2023. Cu această ocazie, copiii a fost încurajați să se respecte unii pe ceilalți, să accepte diferențele și să ceară ajutor dacă ajung să fie victimele agresorilor. 

Sursă foto: Instagram - @Victoria Beckham 



Recente

Britney Spears  jpg
Courteney Cox si Matthew Perry  jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg