Billie Eilish „preferă să moară‟ decât să nu aibă copii

Cântăreața Billie Eilish (20 de ani) se află din nou în centrul atenției, în urma unor declarații controversate pe care le-a făcut, de curând, cu privire la întemeierea unei familii. 

image

O fire nonconformistă, Bilie Eilish a surprins în repetate rânduri cu declarațiile sale sincere. „Simt că lumea mă urăște‟, a spus ea, după ce a câștigat cel mai important premiu Brit Awards 2020. De altfel, cântăreața a vorbit și despre cum a fost expusă la pornografie, la vârsta de 11 ani: „E o rușine, cred că mi-a distrus creierul‟, mărturisea ea. 

Acum, artista șochează cu noi declarații cu privire la întemeierea unei familii. Billie Eilish a mărturisit că unul dintre obiectivele sale în viață este să aibă copii, însă maturizarea lor, „o îngrozește‟. 

Citește și: Cum o afectează Sindromul Tourette pe Bilie Eilish: „Ar putea fi mai rău‟

Într-un interviu pentru „Sunday Times Magazine‟, Billie a spus: „Prefer să mor decât să nu am copii. Am nevoie de ei. Dar mă gândesc ce o să fac când copilul meu o să creadă că acesta este lucrul potrivit de făcut pentru el, eu nu voi crede asta, iar el nu mă va asculta‟.

Billie Eilish: „Eram foarte tânără și foarte deprimată‟ 

Billie Eilish și-a exprimat inclusiv teama cu privire la atacul armat de la o școală din Texas, în urma căruia 14 copii și un profesor au fost uciși. Cântăreața a spus că nu există nicio logică ca tinerii să mai meargă la acea școală, speriați de experiența traumatică, care le-a schimbat viața. În acest context, Billie Eilish a mărturisit că ea însăși a trecut prin episoade depresive, în timpul ascensiunii profesionale. „Chiar nu mi-am iubit succesul câțiva ani‟, spunea artista. 

Vezi și: Nici vedetele nu sunt perfecte! Raluka, afectată de problemele cu acneea: „Ajungi destul de ușor la depresie‟

Ea a recunoscut că nu era pe deplin sigură de statutul ei: „În primii ani ai carierei mele eram foarte tânără și foarte deprimată. Nici măcar nu știam dacă îmi doream ceea ce aveam‟, a mărturisit ea. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg