Billie Eilish „preferă să moară‟ decât să nu aibă copii

Cântăreața Billie Eilish (20 de ani) se află din nou în centrul atenției, în urma unor declarații controversate pe care le-a făcut, de curând, cu privire la întemeierea unei familii. 

image

O fire nonconformistă, Bilie Eilish a surprins în repetate rânduri cu declarațiile sale sincere. „Simt că lumea mă urăște‟, a spus ea, după ce a câștigat cel mai important premiu Brit Awards 2020. De altfel, cântăreața a vorbit și despre cum a fost expusă la pornografie, la vârsta de 11 ani: „E o rușine, cred că mi-a distrus creierul‟, mărturisea ea. 

Acum, artista șochează cu noi declarații cu privire la întemeierea unei familii. Billie Eilish a mărturisit că unul dintre obiectivele sale în viață este să aibă copii, însă maturizarea lor, „o îngrozește‟. 

Citește și: Cum o afectează Sindromul Tourette pe Bilie Eilish: „Ar putea fi mai rău‟

Într-un interviu pentru „Sunday Times Magazine‟, Billie a spus: „Prefer să mor decât să nu am copii. Am nevoie de ei. Dar mă gândesc ce o să fac când copilul meu o să creadă că acesta este lucrul potrivit de făcut pentru el, eu nu voi crede asta, iar el nu mă va asculta‟.

Billie Eilish: „Eram foarte tânără și foarte deprimată‟ 

Billie Eilish și-a exprimat inclusiv teama cu privire la atacul armat de la o școală din Texas, în urma căruia 14 copii și un profesor au fost uciși. Cântăreața a spus că nu există nicio logică ca tinerii să mai meargă la acea școală, speriați de experiența traumatică, care le-a schimbat viața. În acest context, Billie Eilish a mărturisit că ea însăși a trecut prin episoade depresive, în timpul ascensiunii profesionale. „Chiar nu mi-am iubit succesul câțiva ani‟, spunea artista. 

Vezi și: Nici vedetele nu sunt perfecte! Raluka, afectată de problemele cu acneea: „Ajungi destul de ușor la depresie‟

Ea a recunoscut că nu era pe deplin sigură de statutul ei: „În primii ani ai carierei mele eram foarte tânără și foarte deprimată. Nici măcar nu știam dacă îmi doream ceea ce aveam‟, a mărturisit ea. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg