Brendan Fraser și-a pus sănătatea în pericol pentru rolul lui „Tarzan‟. „Nu-mi aminteam codul PIN‟

Brendan Fraser (54 de ani) a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru rolul său din filmul de succes „George, trăsnitul junglei‟ (1997). Actorul a povestit că s-a înfometat atât de tare încât uita lucruri esențiale, precum PIN-ul de la card. 

image

Pe Brendan Fraser ni-l amintim precum tânărul chipeș cu ochi albaștrii și cu forme fizice perfecte, care îl juca excelent pe Tarzan. Ei bine, anii au trecut, iar actorul și-a amintit într-un interviu pentru „Variety‟ care au fost sacrificiile pe care le-a făcut pentru acel rol epic din anul 1997. 

Vezi și: FOTO Cum arată băiețelul care a fost sursă de inspirație pentru Mowgli din „Cartea Junglei”

Pierderea în greutate, o provocare pentru Brendan Fraser 

Pentru a obține formele ideale, Brendan Fraser își schimbase complet stilul de viață. Actorul ajunsese să mănânce mult broccoli și să facă sport până la epuizare: „Ridicam greutăți până vomitan‟, și-a amintit el. 

Aceste obiceiuri l-au ajutat să fie în formă, însă i-au afectat sănătatea, până când a ajuns să aibă pierderi serioase de memorie: „Eram flămând. Mă duceam acasă după muncă și mă opream să mănânc. Aveam nevoie de bani, m-am oprit la bancomat și nu-mi aminteam codul PIN, deoarece creierul nu mă lăsa. În noaptea aceea, nu am mâncat nimic‟, și-a amintit Brendan Fraser. 

Citește și: Nicolas Cage, la un pas de tragedie. Cum era să își piardă viața pe platourile de filmare 

Rolul lui Tarzan nu a fost singura provocare pentru Fraser. Într-un interiviu pentru „GQ‟, din 2018, el și-a amintit cum l-au afectat cascadoriile pe care le-a făcut pentru rolul din „The Mummy‟ (1999):

„Îmi construiam un exoschelet. Îmi puneam în haine pachete cu gheață și tampoane mici și ușoare, cât să-mi încapă în haine‟. În urma cascadoriilor, el s-a confruntat cu accidentări serioase, pentru care a suferit mai multe operații, printre care și laminectomie lombară, care presupune înlocuirea unei porțiuni dintr-o vertebră.

Rezultatul operației nu a fost unul așteptat, așa că, timp de 7 ani, actorul a stat mai mult prin spitale. „M-am simțim precum calul de la Ferma Animalelor, a cărui sarcină era să muncească, să muncească și să muncească‟, a declarat Brendan Fraser. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg