Cameron Diaz, suspectă de trafic de substanțe interzise în Maroc

Cariera lui Cameron Diaz (49 de ani) a fost impresionantă - de la prezența pe cele mai mari podiumuri de modă, până la apariția în filme de succes, precum „Bad Teacher‟. Însă înainte să devină cunoscută în întreaga lume, Cameron a avut un job special despre care a vorbit abia acum - transportator de substanțe interzise. 

image

La vârsta de 16 ani, Cameron Diaz (49 de ani) își începea cariera de model. Cu mari aptitudini, ea urma să devină una dintre cele mai bine cotate fotomodele, dar și una dintre cele mai dorite actrițe. Cu toate acestea, începuturile sale nu au fost deloc ușoare...

Cameron Diaz: „Mi-au dat o valiză...‟

În cadrul podcast-ului „Second Life‟, Cameron Diaz a mărturisit că în anii '90, s-a mutat în Paris pentru a deveni model. În ciuda eforturilor de a-și câștiga proprii bani, ea nu a obținut din prima un job în această industrie, așa că a fost nevoită să își caute un loc de muncă în alt domeniu. „Am stat acolo (în Paris) un an întreg și nu am lucrat nici măcar o zi. Nu puteam să-mi găsesc un loc de munca pentru a-mi salva viața‟, a povestit ea. 

După multe încercări, ea a obținut un job, însă nu a fost ce s-a așteptat să fie: „Am primit un loc de muncă, dar cred că eram un cărăuș care transporta droguri în Maroc. Totul s-a întâmplat la începutul anilor '90. Mi-au dat o valiză încuiată, care avea «costumele» mele în ea‟, a spus ea. 

Citește și: Cameron Diaz și sacrificiile meseriei de actor. Se va întoarce sau nu pe platourile de filmare?

Față în față cu autoritățile

Ajunsă în Maroc, autoritățile au întrebat-o cine deține valiza și dacă poate fi deschisă. În cele din urmă, Cameron și-a dat seama că valiza este suspectă, așa că le-a spus autorităților că nu este a ei: „Mă întrebam ce se află în valiza aceasta. Eram o fată cu părul blond și cu ochi albaștri, purtam blugi rupți și cizme cu platformă, iar totul era nesigur. Aceasta a fost singura mea slujbă pe care am primit-o vreodată în Paris‟, a conchis ea. 

Vezi și: Cum se descurcă în rolul de mamă Cameron Diaz?

La scurt timp de la incident, Cameron a primit un rol în filmul „The Mask‟, peliculă în cadrul căreia a jucat alături de Jim Carrey. De atunci cariera sa a fost înfloritoare, până în anul 2018, când a decis să se retragă, pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor, pentru a-și crește fiica, pe Radix. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg