Cameron Diaz, suspectă de trafic de substanțe interzise în Maroc

Cariera lui Cameron Diaz (49 de ani) a fost impresionantă - de la prezența pe cele mai mari podiumuri de modă, până la apariția în filme de succes, precum „Bad Teacher‟. Însă înainte să devină cunoscută în întreaga lume, Cameron a avut un job special despre care a vorbit abia acum - transportator de substanțe interzise. 

image

La vârsta de 16 ani, Cameron Diaz (49 de ani) își începea cariera de model. Cu mari aptitudini, ea urma să devină una dintre cele mai bine cotate fotomodele, dar și una dintre cele mai dorite actrițe. Cu toate acestea, începuturile sale nu au fost deloc ușoare...

Cameron Diaz: „Mi-au dat o valiză...‟

În cadrul podcast-ului „Second Life‟, Cameron Diaz a mărturisit că în anii '90, s-a mutat în Paris pentru a deveni model. În ciuda eforturilor de a-și câștiga proprii bani, ea nu a obținut din prima un job în această industrie, așa că a fost nevoită să își caute un loc de muncă în alt domeniu. „Am stat acolo (în Paris) un an întreg și nu am lucrat nici măcar o zi. Nu puteam să-mi găsesc un loc de munca pentru a-mi salva viața‟, a povestit ea. 

După multe încercări, ea a obținut un job, însă nu a fost ce s-a așteptat să fie: „Am primit un loc de muncă, dar cred că eram un cărăuș care transporta droguri în Maroc. Totul s-a întâmplat la începutul anilor '90. Mi-au dat o valiză încuiată, care avea «costumele» mele în ea‟, a spus ea. 

Citește și: Cameron Diaz și sacrificiile meseriei de actor. Se va întoarce sau nu pe platourile de filmare?

Față în față cu autoritățile

Ajunsă în Maroc, autoritățile au întrebat-o cine deține valiza și dacă poate fi deschisă. În cele din urmă, Cameron și-a dat seama că valiza este suspectă, așa că le-a spus autorităților că nu este a ei: „Mă întrebam ce se află în valiza aceasta. Eram o fată cu părul blond și cu ochi albaștri, purtam blugi rupți și cizme cu platformă, iar totul era nesigur. Aceasta a fost singura mea slujbă pe care am primit-o vreodată în Paris‟, a conchis ea. 

Vezi și: Cum se descurcă în rolul de mamă Cameron Diaz?

La scurt timp de la incident, Cameron a primit un rol în filmul „The Mask‟, peliculă în cadrul căreia a jucat alături de Jim Carrey. De atunci cariera sa a fost înfloritoare, până în anul 2018, când a decis să se retragă, pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor, pentru a-și crește fiica, pe Radix. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg