Cum se descurcă în rolul de mamă Cameron Diaz?

Actrița Cameron Diaz și-a împlinit, în urmă cu doi ani, visul de a deveni mamă. În 2019, pe când avea 47 de ani, Cameron a adus pe lume primul său copil, pe Raddix Madden. De atunci, viața ei este mult mai frumoasă, însă vedeta întâmpină și multe provocări. 

image

Cameron Diaz face parte din categoria vedetelor care au devenit mame după vârsta de 40 de ani, la fel ca Nicole Kidman, Meryl Streep sau Salma Hayek. La cinci ani de la căsătoria cu muzicianul Benji Madden, Cameron a adus pe lume o fetiță care, potrivit declarațiilor sale de pe Instagram, „i-a cucerit instant inima și i-a completat familia‟. 

image

(Benji Madden și Cameron Diaz) 

Cameron Diaz a vorbit în emisiunea „Kelly Clarkson Show‟ despre cum i s-a schimbat viața în ultimii doi ani. De când și-a asumat rolul special de mamă, ea s-a confruntat și cu multe provocări. Vedeta din „Charlie’s Angels‟ a mărturisit că a trecut prin momente „frustrante‟ și că nu de puține ori și-a cerut scuze de la fiica sa, când și-a pierdut calmul. 

Încerc să îmi dai seama, dacă a mâncat, dacă este obosită, să văd cât este ceasul, când a mâncat ultima dată, când a dormit. Simt că, în calitate de părinte, este treaba mea să o ajut să își găsească cuvintele pentru emoțiile sale, dar îmi pierd calmul, din când în când. Încerc să nu îi rănesc sentimentele și să nu o supăr. Vreau doar să știe că mama ei este umană‟, a spus ea, conform „Mirror‟. 

Citește și: Cameron Diaz și sacrificiile meseriei de actor. Se va întoarce sau nu pe platourile de filmare? 

În ciuda faptului că provocările sunt la tot pasul, Cameron a declarat că acest copil este cel „cel mai bun lucru pe care l-a făcut vreodată în viață‟ și este fericită să fie mama fiicei sale superbe, (pe care o ține departe de lumina reflectoarelor). 

Cameron Diaz s-a retras din actorie, în anul 2018, deoarece și-a dorit să se dedice mai mult familiei. În prezent, scrie cărți și deține o marcă de vinuri organice. În ceea ce privește partea financiară, Cameron duce o viață liniștită, deoarece are o avere netă de 140 de milioane de dolari, informează „Celebritynetworth‟. Fosta actriță s-a numărat printre primele femei care au câștigat peste 20 de milioane de dolari pentru un singur rol de film. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!