Cara Delevingne, surprinsă în ipostaze stranii. Cum s-a ajuns aici?

Cara Delevingne a avut o copilărie grea, marcată de probleme de familie. Acum, starea de sănătate a fotomodelului nu pare a fi una bună, fapt ce îi îngrijorează pe apropiații săi. Să fie problemele din trecut de vină? 

image

Starea de sănătate a fotomodelului Cara Delevingne stă sub semnul întrebării, de când a fost surprinsă pe aeroportul „Van Nuys‟ din Los Angeles, într-o ipostază șocantă. Ea a fost văzută în șosete, cu ochii încercănați și parcă incapabilă să își controleze mișcările. Potrivit „Mirror‟, prietenii și familia i-au sărit rapid în ajutor, mai ales că fotomodelul nu a avut până în prezent o viață tocmai ușoară. 

image

(Cara Delevingne în aeroportul din Los Angeles) 

Vezi și: Kate Moss, o viață controversată. Ce poreclă avea în cercurile sociale și de ce fugeau prietenele de ea 

Cara Delevingne, o copilărie dificilă

Aparent, copilăria sa părea a fi una perfectă. Cara s-a născut într-o familie cu o stare financiară bună, fiind fiica dezvoltatorului imobiliar Charles Delevingne. Tatăl îi plătea lunar 13.000 de lire sterline pentru studii, însă viața lor de familie era „destul de tristă‟ după cum a precizat fotomodelul. 

Mama fotomodelului, Pandora Delevingne, s-a luptat cu dependența de heroină și cu probleme de sănătate mintală. Ea a fost diagnosticată cu tulburare bioplară, o afecțiune care i-ar fi putut fi fatală, deoarece nu a fost detectată la timp. Cara a spus: 

„Când era mai tânără, dependența ei i-a afectat corpul, așa că a avut de tratat o serie de boli fizice. Nu a existat nicio secundă din viața ei, când să nu fi fost îndrăgostită complet de noi, dar au fost momente critice când aproape a trebuit să ne luăm rămas bun de la ea și asta m-a făcut să le ofer protecție surorilor mele‟. Cara a punctat că problemele mamei sale au „stresat-o‟ în copilărie, însă mereu a iubit-o la fel de mult: „Mama conturează copilăria fiecărui copil. Mama mea este o persoană uimitor de puternică, are o inimă uriașă și o ador.‟ 

Citește și: Frustrarea pe care Naomi Campbell o are, după ani întregi de carieră. Renunță la viața publică? 

Conform „Mirror‟, pentru că Pandora petrecea mult timp prin spitale, absența mamei a afectat-o enorm pe Cara și odată, pe când avea opt ani, ea a refuzat să mănânce în semn de protest pentru că mama sa nu îi era alături. 

Aceste trăiri au influențat-o și mai târziu când Cara a recunoscut că s-a confruntat cu depresie. Ulterior, ea a renunțat la școală și a recunoscut că este pansexuală. În 2015, declara: „Dacă aș găsi vreodată un tip cu care să mă căsătoresc, aș vrea să o fac și să am copii cu el. Dar asta mă sperie de moarte și mereu îmi fac griji că un tip va pleca odată ce va începe să mă cunoască cu adevărat‟. 

Sursă foto: Pagesix / Shutterstock Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg