FOTO Cât de bine arată „Sly Lovegren‟, secretara din Dallas, la 62 de ani!

Îți amintești de frumoasa secretară a lui J.R. Ewing din serialul „Dallas‟? În 1981, actrița Deborah Rennard (62 de ani) făcea furori pe micile ecrane cu personajul său, Sly Lovegren. Anii au trecut, însă actrița arată la fel de bine! 

image

Apariția în serialul „Dallas‟ a fost primul pas important din cariera actriței Deborah Rennard. După „Dallas‟, ea a obținut mai multe roluri în filme de succes, precum „Land of Doom‟ sau „Lionheart‟.

Citește și: FOTO Ți-o amintești pe Sue Ellen, din serialul „Dallas‟? Actrița Linda Gray arată senzațional, la 81 de ani! 

La începutul anilor 2000, Deborah a luat o pauză de la actorie timp de 19 ani, până în 2021, când a obținut noi roluri. „Nu m-am trezit într-o zi decisă să nu mai joc. Treptat, am devenit mai puțin interesată de ceea ce primeam. Chiar am vrut să îmi petrec timpul și alături de fiul meu‟, spunea ea. 

Fostul soț, acuzat de agresiune sexuală 

În ceea ce privește viața personală, Deborah a fost o singură dată căsătorită. Ea și-a unit destinele în anul 1997 cu regizorul Paul Haggis, (69 de ani), însă cei doi au divorțat în 2016. Împreună au un fiu, pe James Haggis, în vârstă de 24 de ani, care este la rândul său actor. 

Deși au divorțat, Deborah și Paul au continuat să lucreze împreună pe platourile de filmări. Mai mult de atât, actrița i-a luat apărarea fostului său soț când acesta a fost dat în judecată de trei femei care l-au acuzat de agresiune sexuală. Haggis a negat acuzațiile aduse, însă anul acesta, fostul soț al actriței a fost arestat în Italia, pentru o altă agresiune sexuală. „Suspectul ar fi forţat-o pe tânără, pe care a cunoscut-o cu ceva timp înainte, să întreţină relaţii sexuale‟, a spus procurorul din Italia. 

Vezi și: Cum a fost salvată Lucy Ewing din Dallas de colegi. Actrița câștiga enorm pentru un singur episod

Cu ce se ocupă acum

În prezent, Deborah Rennard lucrează la o companie din industria de film, iar pasiunea sa principală este muzica: „Nu am nimic de dovenit nimănui, pentru că nimeni nu se așteaptă ca eu să pot cânta. E cam nebunesc să încep o carieră nouă‟, spunea ea. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg