FOTO Cât de bine arată „Sly Lovegren‟, secretara din Dallas, la 62 de ani!

Îți amintești de frumoasa secretară a lui J.R. Ewing din serialul „Dallas‟? În 1981, actrița Deborah Rennard (62 de ani) făcea furori pe micile ecrane cu personajul său, Sly Lovegren. Anii au trecut, însă actrița arată la fel de bine! 

image

Apariția în serialul „Dallas‟ a fost primul pas important din cariera actriței Deborah Rennard. După „Dallas‟, ea a obținut mai multe roluri în filme de succes, precum „Land of Doom‟ sau „Lionheart‟.

Citește și: FOTO Ți-o amintești pe Sue Ellen, din serialul „Dallas‟? Actrița Linda Gray arată senzațional, la 81 de ani! 

La începutul anilor 2000, Deborah a luat o pauză de la actorie timp de 19 ani, până în 2021, când a obținut noi roluri. „Nu m-am trezit într-o zi decisă să nu mai joc. Treptat, am devenit mai puțin interesată de ceea ce primeam. Chiar am vrut să îmi petrec timpul și alături de fiul meu‟, spunea ea. 

Fostul soț, acuzat de agresiune sexuală 

În ceea ce privește viața personală, Deborah a fost o singură dată căsătorită. Ea și-a unit destinele în anul 1997 cu regizorul Paul Haggis, (69 de ani), însă cei doi au divorțat în 2016. Împreună au un fiu, pe James Haggis, în vârstă de 24 de ani, care este la rândul său actor. 

Deși au divorțat, Deborah și Paul au continuat să lucreze împreună pe platourile de filmări. Mai mult de atât, actrița i-a luat apărarea fostului său soț când acesta a fost dat în judecată de trei femei care l-au acuzat de agresiune sexuală. Haggis a negat acuzațiile aduse, însă anul acesta, fostul soț al actriței a fost arestat în Italia, pentru o altă agresiune sexuală. „Suspectul ar fi forţat-o pe tânără, pe care a cunoscut-o cu ceva timp înainte, să întreţină relaţii sexuale‟, a spus procurorul din Italia. 

Vezi și: Cum a fost salvată Lucy Ewing din Dallas de colegi. Actrița câștiga enorm pentru un singur episod

Cu ce se ocupă acum

În prezent, Deborah Rennard lucrează la o companie din industria de film, iar pasiunea sa principală este muzica: „Nu am nimic de dovenit nimănui, pentru că nimeni nu se așteaptă ca eu să pot cânta. E cam nebunesc să încep o carieră nouă‟, spunea ea. 

stanga
dreapta
Sly Lovegren 1 jpeg
Sly Lovegren  jpeg
Deborah Rennard 5 jpg
Deborah Rennard 3 jpg
Deborah Rennard 4 jpeg

Sursă foto: PinterestRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg