Cât îl costă pe Michael Douglas să fie vecinul Regelui Charles?

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au mutat într-un apartament din Palatul St. James, cel mai vechi palat regal din Londra. Cât de scump e?

image

Cel mai vechi palat regal din Londra este reședința Prințului de Wales și a Prințesei Alexandra. Palatul a fost ideea lui Henry al VIII-lea, care a ordonat să fie construit pe terenul unde era vechiul spital St. James, de unde și numele fastuoasei clădiri de azi, ne informează Royal UK.

Ce legătură are Michael Douglas cu acest palat?

El și soția sa sunt mari susținători ai familiei regale britanice și vorbesc adesea în public despre interesul pe care cuplul de la Hollywood îl are în monarhie. Catherine Zeta-Jones a spus, la un moment dat, în The Mirror: „Sunt o mare monarhistă! În familia noastră, ne îmbrăcăm frumos când există ocazii speciale regale. Fiul meu poartă atunci pălărie și frac și mâncăm scones (n.r. niște biscuiți tradiționali scoțieni)”.

Tocmai pentru că sunt pasionați de monarhie, celebrii soți și-au dorit și o experiență regală. Astfel, au închiriat – n-au cumpărat totuși! – un apartament în palatul britanic pentru a-l folosi de fiecare dată când călătoresc în Londra.

Posibilitatea de-a închiria un apartament în Palatul St. James a început odată cu anul 2015 și, după cum era de așteptat, există un preț ridicat pe care chiriașii îl achită dacă vor să locuiască împreună cu memebrii familiei regale britanice.

Un apartament cu un singur dormitor este scos la închiriat pentru 4.000 de lire sterline pe lună. Daily Mail ne dezvăluie că un apartament cu patru camere era listat, în 2015, cu 20.000 de lire sterline pe lună, adică 250.000 de lire sterline pe an. O avere, nu credeți? Oricum, se întâmplă foarte rar să existe apartamente de închiriat în Palatul St. James și, după cum vedem, atunci când există, este extrem de scump.

„În principiu, toată lumea poate depune cerere pentru a închiria un apartament acolo, însă trebuie luat aminte că orice posibil chiriaș va fi verificat de echipa de securitate”, a mărturisit o sursă în Daily Mail.

De ce este atât de exclusivist acest loc? Pentru că găzduiește persoane cu sângele albastru și pentru că acolo au avut loc mai multe evenimente regale importante, precum botezul fiilor Prințului William și ai Prințesei de Wales, Prinții George și Louis, dar și proclamația oficială a Regele Charles.  

„E perfect pentru pretențiile actorilor Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones atunci când ajung în capitala britanică”, recunoaaște apropiatul lor în Daily Mail. Cei doi soți dețin numeroase proprietăți în Bermuda, Majorca, Colorado, Wales și două apartamente în New York, dar și-au dorit și o experiență regală britanică. De ce nu?!

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg