De ce riscă regele Charles să se facă de râs la Încoronare

Pregătirile pentru ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea sunt în toi, însă probleme noi apar chiar și pe ultima sută de metri. Cum s-ar putea face de râs monarhul britanic în cea mai importantă zi din viața lui?

image

Realitatea e că, deși întreaga pregătire pentru istoricul eveniment a fost începută cu luni înainte, tot mai sunt multe de făcut până pe 6 mai, când Charles va fi încoronat. Iar principala îngrijorare de acum e legată de faptul că suveranul britanic a „repetat încoronarea o singură dată” și, atunci când a făcut-o, nici măcar n-a purtat veștmintele pe care le va purta în ziua cea mare.

The Telegraph se informează că Regele și Regina Consoartă au repetat întreaga ceremonie de 90 de minute o singură dată. Deplasarea Majestății Sale n-a fost până acum cronometrată și nici n-a fost repetată în ținuta oficialăși până nu se face așa ceva, multe rămân sub semnul întrebării.

Repetiția informală a avut loc la Palatul Buckingham, unde a fost instalată o mică scenă care s-o imite pe cea de la Westminster Abbey, unde va avea loc evenimentul istoric. Mai mult, Daily Mail a scris că planurile sunt „complet haotice”.

Care este temerea principală din timpul ceremoniei? Că regele se va împiedica în roba pe care o va purta și se va face, astfel, de râs. Ca să nu se întâmple asemenea catastrofă, s-a construit o treaptă „de urgență”, care să împiedice asemenea scenariu sumbru.

Rampa respectivă a fost construită astfel încât trena regală, care este grea și voluminoasă, să alunece ușor pe podea, fără să-i pună regelui probleme în momentul în care întreaga planetă va fi cu ochii pe el.

Din acest moment până pe 6 mai, se presupune că organizatorii vor programa mai multe repetiții, printre care se va număra și repetiția generală, cu ținuta ceremonială purtată de personajul principal al evenimentului, care va avea loc pe 29 aprilie, în Westminster Abbey. Așadar, nimeni n-ar trebui să-și mai facă nicio grijă, nu-i așa? Ei bine, până nu se întâmplă acea repetiție generală, nervii sunt întinși la maximum la palat.

Un meci cu Arsenal trebuia să aibă loc chiar în acea seară, însă a fost mutat câteva zile mai târziu. Poliția britanică susține că schimbarea a avut loc din cauza comportamentelor huligănești care au loc, de obicei, cu asemenea ocazie. Purtătorul de cuvânt al poliției infirmă că amânarea meciului de fotbal are de-a face cu Încoronarea.

Pe 12 aprilie, Palatul Buckingham a conformat prezența Prințului Harry la eveniment și lipsa lui Meghan Markle de la Încoronare, ea rămânând acasă, în Los Angeles, cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Foto - Shutterstock



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg