Cătălina Grama (Jojo): „Eu mă dedic în totalitate unui rol atunci când îmi place‟

Îndrăgită de public și pasionată de meseria de actriță, Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, ne-a vorbit în exclusivitate despre rolul său din serialul „Clanul”, dar și despre planurile pe care le are pentru perioada ce urmează. 

image

Pe Cătălina Grama (Jojo) o știm din emisiunea „Divertis‟, de la teatru, din filme și, mai nou, din serialul de succes „Clanul‟, de pe PRO TV, unde joacă rolul Magdei, un personaj cu tărie de caracter… sare și piper. Cum a acceptat invitația de a juca în serial și dacă i se potrivește rolul, cum se menține în formă, ce dorințe are pentru viitor, dar și ce surprize pregătește pentru 2023, ne spune chiar ea, în interviul acordat în exclusivitate. 

Cum ai primit oferta de a apărea în serialul „Clanul‟ și cât de repede (sau nu) ai acceptat acest rol? 

Ca fiecare dintre cei pe care ne vedeți în această super producție, am trecut printr-un casting. A fost o provocare pentru mine să trec prima dată prin replicile Magdei, să văd ce presupune, dar mă bucur din suflet că am fost cea aleasă. Am acceptat fără să stau vreun pic pe gânduri – am simțit că pentru mine și portofoliul meu, ca actriță, este un nou pas, unul pe care nu am vrut sub nicio formă să-l ratez. Acum, când deja filmăm pentru sezonul doi, sunt sigură că am luat cea mai bună decizie.  

image

Care sunt calitățile pe care le admiri la personajul tău și ce nu ai face niciodată din ceea ce face Magda? 

Magda este o femeie puternică, știe ce vrea și cum să obțină, are un caracter greu de citit de către cei din jurul ei și știe foarte bine să se impună când intră într-o încăpere. Evident, eu nu aș recurge niciodată la amenințările pe care ea le face celor din jur.  

Cum a reacționat Paul când a aflat că vei fi soție de mafiot?  

Paul se bucură pentru mine și pentru proiectele care îmi aduc împlinire profesională. Așa că și de această dată mi-a fost aproape și m-a susținut în ceea ce am ales. Tot el este și cel care mă ascultă și sprijină de fiecare dată când ajung acasă după o zi mai grea la filmări. Contează extrem de mult să te simți protejată atunci când ești în confortul tău, iar eu sunt o norocoasă, deoarece simt asta în fiecare zi.  

image

Cu cine rezonezi cel mai bine pe platourile de filmare? 

Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii mei, atât din distribuție, cât și din echipa de producție. Sunt oameni pe care i-am regăsit pe set după ce deja mai lucrasem cu ei în trecut, iar asta mi-a mărit starea de bine pe care o simt atunci când ajung la filmare. Mă distrez atât cu ai mei colegi, George Mihăiță, Denis Hanganu, Theo Rose, George Ivașcu, Codin Maticiuc, cât și cu cei de la costume, care sunt și cei care îmi protejează cu mare grijă și atenție atât ținutele, cât și bijuteriile spectaculoase pe care Magda le etalează în fiecare episod.  

Apariția în serial a venit și cu o schimbare radicală de look. Puteai să optezi pentru o perucă… 

Eu mă dedic în totalitate unui rol atunci când îmi place și îmi doresc să îi aduc pe cei de acasă în Universul respectiv. Așa a fost și aici, când am luat rolul Magdei, am discutat cu echipa de creație a serialului, am înțeles viziunea lor despre modul în care se formează acest personaj și nu am stat pe gânduri. M-am bucurat să văd că a fost o schimbare bine primită atât acasă, de către familia mea, cât și de urmăritorii mei, de pe rețelele sociale.  

Cum reacționează copiii când te văd la televizor? Crezi că te vor urma în actorie?  

Se bucură, evident. Și sunt mereu cu ochii pe mine, chiar dacă uneori nu înțeleg poate scena respectivă sau ce face exact mami acolo. Nu știu dacă mă vor urma, dar îi voi susține în toate alegerile lor și le voi fi aproape, indiferent de ceea ce vor vrea să facă. Sper să aibă răbdare să testeze, să își dea seama ce le place și să aleagă drumul care li se potrivește.  

Ne poți da câteva exemple de ce anume îi bucură pe ei, acum, și ce te făcea fericită pe tine, când erai copil? 

Timpurile sunt diferite, accesul la internet, la călătorii, la cunoaștere este mai facil decât era atunci când eu eram copil. Însă un lucru nu s-a schimbat: bucuria de a petrece timp în familie și de a ne juca împreună. Eu mă simt extrem de norocoasă că sunt mamă și am ocazia să îmi mențin sufletul tânăr și încărcat de stare de bine. Chiar asta le și transmit copiilor mei: să se bucure, să descopere, să încerce tot ceea ce îi înconjoară și să simtă fiecare vârstă la maximum.  

Jojo in Clanul (6) jpg

Știm că îți place să călătorești. Care este următoarea destinație de pe lista ta și cum ai prioritizat vacanțele?  

Așa este, îmi place să descopăr locuri noi și să fac asta alături de Paul, de cei mici. Spre exemplu, anul acesta am fost într-o croazieră numită Costa Toscana, am văzut Italia, Spania și Franța. Apoi am plecat într-un escape de weekend cu Paul în Italia, în zona cu Bari, Alberobello, Polignano a Mare. De curând, am fost și în Amman, unde am avut parte de câteva experiențe senzaționale. Lista mea este cuprinzătoare, iar dacă vreți să vedeți ce urmează. Promit să vă aduc în continuare pe conturile mele de social media imagini de acolo și recomandări despre ceea ce îmi va plăcea mie mai mult.  

Cel mai frumos loc din lume pentru tine este…

Acolo unde sunt înconjurată de toți ai mei, de cei care îmi aduc zâmbetul pe buze și care mă fac să mă simt în siguranță și iubită.  

Nu te poți abține niciodată de la…  

A petrece mai mult timp cu familia mea: fie că e vorba de o excursie cu toții, de câteva ore de joacă sau doar de o discuție frumoasă care îmi aduce zâmbetul.  

Jojo in Clanul (5) jpg

La ce proiecte lucrezi pentru anul 2023, ce ne mai pregătești?  

Evident, după cum deja știți, noi deja am început filmările pentru cel de-al doilea sezon din „Clanul‟. Așa că, în continuare, voi fi pe platourile de filmare alături de colegii mei pentru a vă aduce, în continuare, episoade incredibile și pe mai departe. Sunt implicată în trei proiecte de teatru: „Ghici cine te sună‟, în regia Taniei Popa, la Teatrul Elisabeta, „O noapte furtunoasă‟, în regia lui Stelian Milu, la Teatrul Excelsior și „O farsă de doi lei‟, în regia lui Răzvan Oprea, la Wonder Theatre. Fiecare dintre ele sunt speciale, așa că vă invit să le vedeți. Și, chiar dacă am lăsat la final, ocupă un loc special în inima mea Gramaldy – brand-ul meu de bijuterii, creat din pasiunea mea, căruia îi voi acorda mereu timp de dezvoltare și creștere.  

Dacă am fi spiridușii lui Moș Crăciun, ce ai vrea să îi transmitem și ce îți dorești să primești de la el? 

Aș vrea să îi transmiteți că îmi doresc să fiu sănătoasă în continuare să mă pot ține de toate planurile pe care le am și asta îmi doresc să-mi aducă atât mie, cât și familiei mele. Restul le facem treptat. Important este să fim împreună și să fim bine.  

Se păstrează tradițiile de Sărbători în familia ta?

Se păstrează acele tradiții care ne fac fericiți, dar nu pe asta ne concentrăm. Cred că cel mai important este să fii înconjurat de oamenii dragi, de familie, de prietenii care îți aduc un zâmbet pe față prin simpla lor prezență și de acolo totul vine natural.  

Cum te menții în formă și ce te face fericită? 

E foarte ușor să fiu fericită. Cum? Simplu, prin timpul petrecut alături de copii, prin locurile noi pe care le descopăr, după cum vă spuneam anterior sau chiar prin momentele petrecute pe platourile de filmare sau la teatru. În formă mă mențin și prin ceea ce fac, deoarece niciodată nu stau locului, dar și prin grija pe care o am la ceea ce mănânc. În plus, fac mult sport, încerc diferite lucruri noi alături de antrenori specializați.  Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg